Şimdi Ara

2019 LG C9 OLED TV KULLANICILARI KULÜBÜ (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.987
Cevap
27
Favori
104.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ayrıca olmayan yanık garantisini uzatarak bu satıcılara daha fazla para kazandırabilirsiniz
  • Burak hocam ürün gelsin vatandan hemen uğrayacağım yanınıza garanti uzatımı için👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar boşuna tartışmaya gerek yok , inşallah hiçbirimizin başına gelmez böyle bir durum, gelirsede zaten burada veya diğer forumlarda yazılır!
    Bütün forumları uzun yıllardır okur kendimce bilgi edinmeye çalışırım,Burak beyin dediği gibi b7 lerde bu problem fazlasıyla yazıldı çizildi fakat b-8,c-8 de daha ekranım yandı logo izi kaldı diyeni ben forumlarda şimdiye kadar görmedim!!!Bizim c 9 lar için daha erken sonuçda daha 1 yılı bile dolduramadık!
    Son olarak şunuda söyleyeyim burada tv sinde yanık olursa ilk benim olur sanırım tv yüzde 80 normal tv yayını yüzde 20 de netflix izleniyor,çalışma saaitide yaklaşık olarak sabah 09.00 gece 01.00 arası dolayısıyla en çok risk taşıyan kullanıcı büyük ihtimalle benim 😃

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm dünya otoriteleri tarafından oybirliğiyle 2019 da dünyanın en iyi tv si seçilen Lg Oled C9 tv mizin bir de garantisini 3 yıl uzatırsak değmeyin keyfimize 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alsem -- 23 Nisan 2020; 18:42:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alsem

Burak hocam ürün gelsin vatandan hemen uğrayacağım yanınıza garanti uzatımı için👍
    Murat hocam tamamdır
  • Eng1234 E kullanıcısına yanıt
    Sizinkisi gibi bir kullanımda hiçbir sorun olmaması açıkçası içimize su serpiyor hocam sürekli öyle kullanmayacak olsamda tv yani bu sonuç olarak bütün gün kanallarda kalabilir ister istemez maşallah aman nazar değmesin

• Eng1234 E kullanıcısına yanıt
    hocam konu yanar yada yanmaz değilki tartışma bu değil yani..

burda 1-2 satıcı ve kullanıcı ısrarla olmayan bişeyi varmış gibi söyleyip insnaları kandırıyor bu forumu yüzlerce kişi okuyor artı almak için bilgi isteyen adama garantiye dahil deniliyor ama değil bildiğin göz göre göre yalan söylüyor bu insanlar biz gerçeği yazıncada iftira hakaret...

değermi üç kuruş için insanlara yalan söylemeye manipüle etmeye..

tekrar söylüyorum bu tv yi almayı düşünen arkadaşlar burada yazılanları kaale almayın

444 6 543 bu numarayı yada ilinizde bulunan lg servisi arayıp kendiniz sorun kullanıcı kaynaklı yanık garantiye dahilmi diye alacağınız cevaptan sonra kimin ne olduğunu amacını göreceksiniz zaten konuşmaya gerek kalmayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng1234

Arkadaşlar boşuna tartışmaya gerek yok , inşallah hiçbirimizin başına gelmez böyle bir durum, gelirsede zaten burada veya diğer forumlarda yazılır!
    Bütün forumları uzun yıllardır okur kendimce bilgi edinmeye çalışırım,Burak beyin dediği gibi b7 lerde bu problem fazlasıyla yazıldı çizildi fakat b-8,c-8 de daha ekranım yandı logo izi kaldı diyeni ben forumlarda şimdiye kadar görmedim!!!Bizim c 9 lar için daha erken sonuçda daha 1 yılı bile dolduramadık!
    Son olarak şunuda söyleyeyim burada tv sinde yanık olursa ilk benim olur sanırım tv yüzde 80 normal tv yayını yüzde 20 de netflix izleniyor,çalışma saaitide yaklaşık olarak sabah 09.00 gece 01.00 arası dolayısıyla en çok risk taşıyan kullanıcı büyük ihtimalle benim 😃
    Hocam tartışılak bir konu değil bu zaten,Dünya geneli bu ürünü yok satıyor OLEDC9 serisi
    Şimdi siz bu yazıyı başka sayfada yazın size direk diyecekleri bu şekilde kullanın 1 hafta içinde logo izi kalır derler,
    Samsung çalışanları

• son olarakta bana iftira atan kim varsa hakkımı helal etmiyorum allah büyük herkesin içinide niyetinide biliyor eğer benim bu işlerden en ufak bir kazancım varsa yarına çıkmak nasip olmasın şimdi kaldığınız yerden para için insanlara yalan söylemeye devam edebilirsiniz rahat bir şekilde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: RNNN

son olarakta bana iftira atan kim varsa hakkımı helal etmiyorum allah büyük herkesin içinide niyetinide biliyor eğer benim bu işlerden en ufak bir kazancım varsa yarına çıkmak nasip olmasın şimdi kaldığınız yerden para için insanlara yalan söylemeye devam edebilirsiniz rahat bir şekilde...
    Hocam iftira iftira diyosunuzda Burak beyin cep nosu belli mesajları ortada ben tv yi aldım diyelim sorun yaşadım Burak beye ulaştığımda bana böyle bişey yok yanık bu arızaya girmiyor mu diyecek?
    Sizinki çok daha büyük iftira. Adam tüm herşeyini açık açık paylaşıyor elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ve gelin bendende alın falanda demiyor?

• ismet3535 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben tv yi Burak beyden almadım vatandan aldım.Sağolsun kendisi kendisinden almışım gibi ilgilendi hatta daha fazlasını ilgilendi.Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.

• parasını verince böyle rahat rahat hakaret edip iftira edebiliyormusun insanlara öyleyse bizde verelim ?

arayıp sorsunlar diyorum bende farklı bişey demiyorum
  • ismet3535 kullanıcısına yanıt
    lg nin sahibimi bu şahıs?

size diyorumki arayın servisleri yada yukarda yazdığım lg iletişim numarasını kendiniz sorun kullanıcı kaynaklı yanık garantiye dahilmi diye kendiniz duyun cevabı sonra kendiniz karar verin kimin ne olduğuna ne yaptığına..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

Bu mesaj silindi.
    size yemin ediyorum burda yalan konuşuyorsam en adi şerefsiz namussuzum beni artık bu raddeye getirdiniz insanda hiçmi utanma olmaz..

kendi kulaklarımla duyduğum sorduğum şeyi burada öyle bir bilgi verilmiyor diye yazıyorsun aklım almıyor...
  • şu konudaki kimse umurumda değil ne yapıyorsanız yapında şu konuyu dışardan okuyan yada yeni okuyacak olanlara üzülüyorum yoksa emin olun gram umurumda değil kime inandığınız ne yaptığınız
  • quote:

Tüm dünya otoriteleri tarafından oybirliğiyle 2019 da dünyanın en iyi tv si seçilen Lg Oled C9 tv mizin bir de garantisini 3 yıl uzatırsak değmeyin keyfimize 👍
    Aynen öyle hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismet3535

Hocam iftira iftira diyosunuzda Burak beyin cep nosu belli mesajları ortada ben tv yi aldım diyelim sorun yaşadım Burak beye ulaştığımda bana böyle bişey yok yanık bu arızaya girmiyor mu diyecek?
    Sizinki çok daha büyük iftira. Adam tüm herşeyini açık açık paylaşıyor elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor ve gelin bendende alın falanda demiyor?

Alıntıları Göster
    Hocam ben kimseye zorla benden al demem,mağaza dışında bende sizin gibi tüketiciğim neresi işime geliyorsa güvenilirse oradan alırım.
    Hocam söylediklerim arkasındağım

• quote:

Dostum ben tv yi Burak beyden almadım vatandan aldım.Sağolsun kendisi kendisinden almışım gibi ilgilendi hatta daha fazlasını ilgilendi.Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum.
    Hocam destek olabilıyorsam ne mutlu bana
  • Ben 4k aldığıma bile pişmanım . Boşuna 2 lira fazla verdik sanki bir işe yarıyor.Full HD alin geçin hepsi aynı. LG yok 3d yok harman kardon sesmis yok 4k dedi zamanında 3.600 lira verdik.Bosuna para

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.