Şimdi Ara

2019 MERCEDES A45 AMG

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ilk videosunu yayinlandi. Bu sefer iki versiyon halinde satilacak. Standart model 388 hp ve S modeli 422 hp gucunde olacak. 8 ileri cift kavrama sanziman. Ayrica drift modu da mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haberelectro -- 21 Aralık 2018; 20:39:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Para olsa da alsak :)

• Kardeşim hayırlı akşamlar, sana bir soru soracam a sedandan sonra sana cla devam edecek’mi demiştim evet demiştin.

Aslında bence mercedes a hb ve a sedan varken, cla’yı direk 2 kapı coupe olarak devam ettirmeli, c coupe var e coupe var s coupe var, d, e, f segmenti olarak, c segmenti olmalıydı diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni CLA 8 ocakta tanitilacak. Az kaldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: haberelectro

Yeni CLA 8 ocakta tanitilacak. Az kaldi.
    Onu demiyorum cla 4 kapı değil 2 kapı olmalı diyorum, zaten 4 kapı olarak a sedan var.

• E varken CLS de iki kapi olsun o zaman cok farkli arabalar tasarim olarak. Sedanla bir tutulmamali.

• quote:

E varken CLS de iki kapi olsun o zaman cok farkli arabalar tasarim olarak. Sedanla bir tutulmamali.
    O zaman a sedanı iki kapılı seçeneğide yapmalılar, çünkü üst tüm segmentlerde 2 kapı var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mercedes C180 Coupe
    5 yıl önce açıldı
    MERCEDES-BENZ A45 AMG
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A45 ve CLA45 ilk çıktıklarında fiyatları çok çok uçuk değildi, 2 litre oldukları için makul sayılacak bir fiyata güzel performans sunuyorlardı, umarım bu da öyle olur. A35'i incelediğimde pek beğenmemiştim ama 45 güzel olur umarım.
  • Sorun bu segmette 2 kapi araba satmiyor. O yuzden uretmelerinin manasi yok.

• Hayaller g63 hayatlar iki yastıklı polo

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şahinciler beğendi :d

• quote:

Sorun bu segmette 2 kapi araba satmiyor. O yuzden uretmelerinin manasi yok.
    Neyse zaten beni alakadar etmez.

Fiat bana yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Nemésis

A45 ve CLA45 ilk çıktıklarında fiyatları çok çok uçuk değildi, 2 litre oldukları için makul sayılacak bir fiyata güzel performans sunuyorlardı, umarım bu da öyle olur. A35'i incelediğimde pek beğenmemiştim ama 45 güzel olur umarım.
    Cla 45 2013’te yaklaşık 230.000₺ gibi bir fiyata satılmıştı. 2. Elde cla 45 ler 250.000₺ ediyor. Sen arabayı 5 sene kullan değeri düşmesin üstüne birde kar et. Ooh ne ala memleket. Tabii sadece cla 45 için değil diğer otomobiller için de aynı şey geçerli.

Şu durumda cla 200 ün fiyatı 250.000₺ civarında. Yeni cla 45 in fiyatını 500.000₺ Civarında bekliyorum, daha fazlada olabilir.

• Yeni kasaya pek ısınamadım

Cla dan umutluyum

Eğer cla yeni kasa beni yakalarsa

Ben de bir amg cla almayı düşünebilirim yoksa eski kasa a ya da cla45e Bakıcaz

• Yeni A serisi iç mekan olarak nirvana seviyesinde. Önden çekiş olmasa çok güzel araç derdim her zaman. Bunu duyan AMG, drift moduyla taçlandırmış arabayı.
    Yeni trend 4 çeker, arka da kilit olayı çok fonksiyonel görünüyor. AMG yavaş yavaş tüm model gamına bunu uygulayacak gibi.
    Günümüzde C sınfı hothatch diye tabir edilen bir model 422 beygir stok güç değerlerine ulaştı. Bunun artık hothactliği kalmadı yolda E92 M3 falan yer bu makine. Bunlar eskiden supercar değerleriydi. İçten yanmalı makinelerin ulaşabileceği en yüksek değerleri görüyoruz belkide motor olarak son nesil içten yanmalı A45 AMG tadını çıkarmak lazım.
    Mercedes son zamanlarda çok iyi bir ivme yakaladı. BMW'de gayet iyi gidiyor bana kalırsa. Bizde Türkiye'de test videolarını ağzımızın suyu akarak takip etmeye devam ediyoruz.
    Şu araca 50k birim paraya sahip olmak farklı bir duygu olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efective -- 22 Aralık 2018; 1:18:54 >

• Efective kullanıcısına yanıt
    E92 m3’un icinden gecerki benim hayallerimi susluyor m3.. m4’lerle falan da yurur yani yeni amg’ler cok vahsi geliyor sanki :D

• quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

Cla 45 2013’te yaklaşık 230.000₺ gibi bir fiyata satılmıştı. 2. Elde cla 45 ler 250.000₺ ediyor. Sen arabayı 5 sene kullan değeri düşmesin üstüne birde kar et. Ooh ne ala memleket. Tabii sadece cla 45 için değil diğer otomobiller için de aynı şey geçerli.

Şu durumda cla 200 ün fiyatı 250.000₺ civarında. Yeni cla 45 in fiyatını 500.000₺ Civarında bekliyorum, daha fazlada olabilir.

Alıntıları Göster
    2013'te 1 doların alış ortalaması 1.9 liraymış, o dönem 120bin dolara satılmış araba; üstüne kar et derken?

Araba şimdinin parası ile 130bin dolara satılmış, şu anda 45bin dolar civarında, yarı değerinden fazlasını (normal olarak) kaybetmiş, nasıl kar ediliyor bu durumda bir anlat hele

• Bugun 3 kez isiklarda yan yanaydik ( Eski kasa )

O nasil kalkistir arkadas !

• Efective kullanıcısına yanıt
    Son icten yanmali Abi hayal dunyasindan cikin.

• rs deki drift modunu beğenmişler anlaşılan
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.