Şimdi Ara

2019 Otomotiv Krizi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
4.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstanbul'da 4 gündür 0 araç satışı yokmuş..Piyasalar durgun, sıfır araç fiyatları dudak uçuklatıyor...Güncel Megane Sedan fiyat listesini paylaşıyorum.

Edit: VW Polo fiyat listesi ve Volvo fiyat listesi eklenmiştir.

2019 Otomotiv Krizi

2019 Otomotiv Krizi

2019 Otomotiv Krizi

2019 Otomotiv Krizi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglee6 -- 6 Temmuz 2019; 14:22:13 >

• A3 Sportback 30 Turbo FSI 116 hp Dynamic S tronic PI.
    Model A3 Sportback 30 Turbo FSI 116 hp Dynamic S tronic PI.
    Motor 1.0 Turbo FSI
    Motor Hacmi 999 cm3
    Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı 1/2/3/8 - 240.069 ₺
    Net Fiyat - 126.600 ₺
    Ötv (%60) - 75.960 ₺
    KDV (%18) - 36.461 ₺
    Motorlu Taşıtlar Vergisi 516,50 ₺
    Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedeli 5/6 260,40 ₺
    Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli 7 271,20 ₺

Bi a3 alalım dedik devlet çıktı bir tane de bana al dedi. Bu durumda ben kendime mi alayım devlete mi alayım. Yapacağınız işin içine edeyim almıyorum lan.
  • Daha 1 hafta önce havalarından geçilmeyen orta segment araç bakanlara 3 ay bekleme süresi verip parayı peşin isteyen insanlara it köpek çeken galericiler, bugün beni arayıp araç satmak için köpek gibi yalvarır olmuş. Noldu lan arpanız mı kesildi? Orta segment takıntısı olan aramasın yavrum :)
  • bildiğim kadarıyla renault'da dh forum'dan moueson'ın arkadaşıyım diyenlere ciddi miktarda indirim var...
  • Yakında yine ötv indirimi gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

bildiğim kadarıyla renault'da dh forum'dan moueson'ın arkadaşıyım diyenlere ciddi miktarda indirim var...

ee, olsun o kadar artık...kendi firması olsa ancak bu kadar desteklerdi yani.
  • 25000 satışın altında kalır bence bu ay.
  • Damat bey cari açığı sıfırladık diye övünürken ötv indirimi falan gelmez. Boş hayallere kapılmayın. Otomotivden önce başta inşaat olmak üzere onlarca sektörde kriz var.
  • Fiyatlar daha da artmalidir.heryerde araba var.trafik felç.toplu tasimayi kullanın
  • Ya ÖTV'de ciddi bir indirim yapacaklar, ya da sektörün helvasını...
  • Ötv indirimi bir canlılık getirir ama kesin çözüm olmaz.
    Enflasyon ve faizler inmeden vatandaşın alım gücü yükselmeden ve vatandaşın eline geçmeden maaştan kesilen yüksek gelir vergileri düzenlenmediği sürece bu rüzgarda geçici olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 5 Temmuz 2019; 15:59:30 >
  • Daha fiyatları açıklamadılarki araba satıp fatura kessinler

Bir çok firmanın sitesine girin bakın hala fiyatları açıklayamadılar, fiyatı belli olmayan bir ürünü nasıl satacaklardı?
  • 1.5DCI ile 1.5DCI EDC aynı fiyat .
  • zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Otomatik vites farkı renodan diye kampanya yaparlar
  • alacak olanlar da yeni bir indirim olur beklentisiyle almıyorlar.tek çare faizlerin düşmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Radikal ve Sert

Fiyatlar daha da artmalidir.heryerde araba var.trafik felç.toplu tasimayi kullanın
    Bunu yapan ülkeler var. Yapılması mantıklıda olabilir. Fakat önce toplu taşıma adam edilmelidir. Kaliteli bir toplu taşıma hizmeti sunulsa zaten insanlar araç kullanımını azaltırlar.
  • Olacakları söyleyeyim; şuanki fahiş liste fiyatlarını insanların gözüne sokarak 1-2 ay beklerler. Daha sonra aynı şartlarda ötv indirimini tekrar devreye sokup, "araba fiyatları ucuzladı, aman kaçırmayın" algısı yaratıp insanları galerilere çekerler. İnsanlarımızda "aman bu sefer ötv indirimini kaçırmayayım" diye daha bir alıcılı şekilde showroomlara doluşurlar... böylelikle ötv indirimi daha sevimli hale gelir... Ohhh miss, herkes mutlu...
  • A3 Sportback 30 Turbo FSI 116 hp Dynamic S tronic PI.
    Motor 1.0 Turbo FSI
    Motor Hacmi 999 cm3
    Net Fiyat - 126.600 ₺
    Ötv (%60) - 75.960 ₺
    KDV (%18) - 36.461 ₺

Bi a3 alalım dedik devlet çıktı bir tane de bana al dedi. Bu durumda ben kendime mi alayım devlete mi alayım. Yapacağınız işin içine edeyim almıyorum lan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshow -- 5 Temmuz 2019; 18:4:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackshow

A3 Sportback 30 Turbo FSI 116 hp Dynamic S tronic PI.
    Motor 1.0 Turbo FSI
    Motor Hacmi 999 cm3
    Net Fiyat - 126.600 ₺
    Ötv (%60) - 75.960 ₺
    KDV (%18) - 36.461 ₺

İstanbul Büyükşehir Belediye musluğu kesildikten sonra 1.6'ya kadar 1 de yetmez 2 al bana diyecek gözü doymazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Temmuz 2019; 18:27:27 >
  • Şu anki ekonomik durumda yapılacak en güzel şey 10-20 bin km arası temiz kazasız araç bulup almak zaten plakayı taktığınız an 5 bin lira kaybediyorsunuz
  • Ne diyelim beter olsun
    Allahttan millette para yok yoksa o poloya 120 vercek tonla sazan var yine ama paraları yok şükür
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.