< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglee6 -- 6 Temmuz 2019; 14:22:13 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaglee6 -- 6 Temmuz 2019; 14:22:13 > |
Daha 1 hafta önce havalarından geçilmeyen orta segment araç bakanlara 3 ay bekleme süresi verip parayı peşin isteyen insanlara it köpek çeken galericiler, bugün beni arayıp araç satmak için köpek gibi yalvarır olmuş. Noldu lan arpanız mı kesildi? Orta segment takıntısı olan aramasın yavrum :)
|
Yakında yine ötv indirimi gelir
|
Ne diyelim beter olsun
Allahttan millette para yok yoksa o poloya 120 vercek tonla sazan var yine ama paraları yok şükür |
A3 Sportback 30 Turbo FSI 116 hp Dynamic S tronic PI.
Model A3 Sportback 30 Turbo FSI 116 hp Dynamic S tronic PI. Motor 1.0 Turbo FSI Motor Hacmi 999 cm3 Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı 1/2/3/8 - 240.069 ₺ Net Fiyat - 126.600 ₺ Ötv (%60) - 75.960 ₺ KDV (%18) - 36.461 ₺ Motorlu Taşıtlar Vergisi 516,50 ₺ Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Resmi Bedeli 5/6 260,40 ₺ Trafik Tescil ve Ruhsat İşlemleri Hizmet Bedeli 7 271,20 ₺ Bi a3 alalım dedik devlet çıktı bir tane de bana al dedi. Bu durumda ben kendime mi alayım devlete mi alayım. Yapacağınız işin içine edeyim almıyorum lan. |
Alacak arkadaşlar beklesin illaki ÖTV denen dünyanın en abuk sabuk vergisini kaldıracaklar, bu halk artık gereksiz vergi ödemesin. Şirket sahipleri gider yazsın ,işçi sınıfı ( beyaz ya da mavi yaka) cebinden ödesin yok öyle dünya! çok ihtiyacınız olmadan araçlarınızı değiştirmeyin.
|
Ötv indirimi bir canlılık getirir ama kesin çözüm olmaz.
Enflasyon ve faizler inmeden vatandaşın alım gücü yükselmeden ve vatandaşın eline geçmeden maaştan kesilen yüksek gelir vergileri düzenlenmediği sürece bu rüzgarda geçici olur... |
Daha fiyatları açıklamadılarki araba satıp fatura kessinler
Bir çok firmanın sitesine girin bakın hala fiyatları açıklayamadılar, fiyatı belli olmayan bir ürünü nasıl satacaklardı? |
ee, olsun o kadar artık...kendi firması olsa ancak bu kadar desteklerdi yani. |
evcilik oyunu gibi ekonomi olmaz ki. belirle bir standart. haftaya bitecek, gelecek ay başlayacak diye diye maymun ettiler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfzb67 -- 5 Temmuz 2019; 15:59:30 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackshow -- 5 Temmuz 2019; 18:4:10 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 5 Temmuz 2019; 18:27:27 > |
|
|