Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enessezgin

Havale fiyatlarını yazmıştım hocam. PC den girince görünüyor. 55'' ile 65'' arasında XF serisi gibi fiyat farkı yok nedense. 55'' çabuk düşecektir
    Anladım hocam tamamdır, dediğiniz gibi mobilde görünmüyor. Bize xf9005 yolu göründü gibi. Bir de zam gelirse hakikaten beklediğim onca aya yazık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mamifan

Çekilişe katılmak istiyorum. Ankara/Çubuktan selamlar. :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar, Sony Tv hediye etmek istiyorum çekiliş var tarzı mesajlara itibar etmeyiniz..Hem de 3 adet??Kim bulmuş ta 3 adet hediye eder, resmen insanlarla alay eden bir mesaj ...

Sadece uyarmak istedim saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 13 Nisan 2019; 22:46:26 >
  • istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Hocam olacağından değil de insan öyle yazıyor işte. Yoksa forumda herkes 3 kuruşun hesabını yapan insanlar kimse kimseye binlerce lira hediye etmez.
  • Millet ucuz olsun beleş olsunlara meyilli yeterki benim olsun nereden ve nasıl geldiği önemli değil
    neticede yaşananları düşünseler zaten dolandırıcıların oyununa gelmezler
  • arkadaşlar 10 yıllık 42" panasonic plazma tv bozuldu ve tamirine 550 tl. istediler.
    yaptrımayacağım. zaten daha büyük tv istiyordum.

65" XF7096 ile XF9005 arasında 4000 lira gibi fiyat farkı var. burada xf9005 öneriliyor. değermi bu fiyat farkına.
    doğal olarak bugün biyetlendik ve biraz araştırma yaptım internette kafam karıştı.
  • bayram3258 B kullanıcısına yanıt
    Maddiyata da bağlı hocam ama bence değer. Xf9005 en üst seri. Oledlerde yakın görüntü kalitesi

• quote:

Orijinalden alıntı: bayram3258

arkadaşlar 10 yıllık 42" panasonic plazma tv bozuldu ve tamirine 550 tl. istediler.
    yaptrımayacağım. zaten daha büyük tv istiyordum.

65" XF7096 ile XF9005 arasında 4000 lira gibi fiyat farkı var. burada xf9005 öneriliyor. değermi bu fiyat farkına.
    doğal olarak bugün biyetlendik ve biraz araştırma yaptım internette kafam karıştı.
    Hocam Plasma, tüplü Tv gibi görüntüde çok fazla Kalite aranmasa da güzel gösteren teknoloji..LCD/LED ve dahi OLED ler maalesef 720p -1080p ve 4K kaynak olmadıkça görüntüde çok kalite beklememk lazım..

Panasonic Plasmalar maalesef efsane olarak geldi ve gitti..

Çok fiyat farkına girmeden kendi gözünüze hoş gelen modeli seçin...Ne alsanız 1 sene sonra demode olacak

bir usb bellekte 1080p,720p..ve daha düşük örnek videolar izleyin..hareketli Futbol maçı (Banding ve Hız/Ghosting testi için), Koyu sahneler olan filim örnekleri bakın (Siyah kalitesi için)

LCD paneller fazla ışığı sevmez..Marketlerde ise Satış/DEMO modunda oynadığından Işık seviyesi Max düzeyde olabilir..Bu istenmeyen bir seviye, Işık seviyesini 0-30 gibi kademe kademe artırıp deneyerek Kontrası 90 larda tutarak akan görüntüyü test etmenizi tavsiye ederim..

Mat panel her zaman iyidir ama şimdilerde albenisi olsun diye paneller cam gibi, ışık ta fazla olunca görüntüde Işık sızmaları, bulutlanma olabilir..Demo görüntüler özel imalat olduğundan marketlerde çok caf caflı görünür, eve gelip bağlayınca uyduya o zaman hatalar ortaya çıkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 16 Nisan 2019; 19:1:26 >

• 55xf9005 lere zam gelmiş bulunmakta 6500 e bulduğum televizyonu ayni yer suanda 7 bin tl ye satmakta

• 65xf9005 İle amerikada satilan XBR65X900F ayni tv mi? Detay bilen var mi?

• Vladicius kullanıcısına yanıt
    Dolar arttı mı fiyatları arttırmayı hiç geciktirmiyorlar ama ne hikmet ise dolar düştüğünde fiyatların düştüğünü görmedik.
  • Sony boylara bir sorum olacak. 2015 model sony android tv var kumandası bozuldu. Bu yeni modellerin kumandasindan alsam mesela 2017 yada 2018 den benim 2015 tv ile sorunsuz çalışır mı??

• quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Dolar arttı mı fiyatları arttırmayı hiç geciktirmiyorlar ama ne hikmet ise dolar düştüğünde fiyatların düştüğünü görmedik.
    Döviz artışını geçtim, son 6 ayda bu TV'lerin euro cinsinden fiyatı %20 geriledi. Bir gram indirim gelmedi. Döviz %5-10 artınca anında zam geldi. Tam ... bu satıcılar.

Geçtiğimiz senelerde Sony Türkiye ve Almanya TV fiyatları neredeyse birebir olurdu. Şimdi bizde bariz daha pahalı satılıyor. Satış adetleri azalınca bu sefer kar paylarını arttırarak tüketiciyi kazıklama yoluna gittiler.
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    Maalesef satıcılar bu kur artışından hep bir yararlanma çabasındalar çok net bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucan-laz

65xf9005 İle amerikada satilan XBR65X900F ayni tv mi? Detay bilen var mi?
    Aynı ürün...

Avrupa kodu KD-65XF9005
    Amerika kodu XBR-65X900F
  • quote:

Orijinalden alıntı: @BJK@

Maalesef satıcılar bu kur artışından hep bir yararlanma çabasındalar çok net bu.
    Fırsatçılar yine iş başında. Avrupada 5.000 yl altında satılıyor bu tv

• 6300 6400 civarına düşse internet üzerinde direk alacağım şu tv'yi nu8000 faciasından sonra tövbe ettim samsunnga gerçekten leş bir marka ve mühendislikleri de rezalet sorunsuz panelini görmedim.
  • Ben de xf9005 almayı düşünüyorum 65’. Ama hepsisony de fiyat 1000 tl arttı sanırım geçen haftaya göre.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.