Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vatan Bilgisayarda ve MediaMarkta 75" XF8596 13500E inmiş, xf9005 istiyordum ama fiyat farkı çok fazla, dün Vatandan sipariş verdim, aradaki 4000 TL farkı veremedim açıkcası. doğru tercih midir görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zemir1903

Merhabalar,
    Vatan Bilgisayarda ve MediaMarkta 75" XF8596 13500E inmiş, xf9005 istiyordum ama fiyat farkı çok fazla, dün Vatandan sipariş verdim, aradaki 4000 TL farkı veremedim açıkcası. doğru tercih midir görüşlerinizi paylaşırsanız çok memnun kalırım.
    ek olarak Vatan'dan biraz pazarlıkla 13,000 TL ye sipariş verdim ve kapalı kutu olduğunu telefonla doğruladılar.
  • zemir1903 Z kullanıcısına yanıt
    Şahsen 11 e 65xf9 alırdım veya 75 için zorlardım
    Xf9 yeni çıkacak 2019 serisinden bile iyi olan ve oled e en yakın tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 22 Nisan 2019; 11:34:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

Şahsen 11 e 65xf9 alırdım veya 75 için zorlardım
    Xf9 yeni çıkacak 2019 serisinden bile iyi olan ve oled e en yakın tv
    EVET XF9005 çok başka bir tv diğer serilere göre ama worldpuan v.s kazanımı ile 12750 ye gelince aradakı fark çok ciddi kaldı. izleme mesafem 4,5 metre civarında olunca 65 inc almak istemedim açıkcası, 65 ile çok sineme havasını yakalayamayacaktım. Bu hafta cuma günü teslimat yapılacakmış, izmir bornovadan gelecek tv. doğrudan mağazadan almadığım için mesafeli satış olduğundan 14 gün içinde iade hakkım var, belki geldiğinde beğenmeyip doğrudan iade ederim.
    Kurulumu yapılmış ürünlerde mediamrkt harici iade yok bilginize

• quote:

telefonda 2 defa özellikle sordum, kurulum yapıldıktan sonra izledim begenmedim, iade edebiliyor muyum diye sordum evet
    iade edebilirsiniz dediler. Teknosa da aynısını söyledi mağazadan alırsanız iadesi yok ama internetten alırsanız 15 gün içinde iade edebilrsiniz diye söylemişlerdi. Mediamarkt sanırım magazadan alırsanız da koşulsuz 14 gün içinde iade alıyor.
    Söylediğiniz çok önemli bir bilgi :(
  • quote:

Vatandan gönderilen mesafeli satış sözlşemesinde şöyle bir ibare var "Cayma hakkının kullanılması için 14 günlük süre içinde SATICI' ya faks veya eposta ile bildirimde bulunulması ve ürünün 6. madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır." 6.maddenin içeriği de hijyen ürünler, kopyalanabilir , v.s olan ürünleri iade alamam diyor. Satın alınan TV nin kurulup izlenmesi durumnda iade edilemeze giren bir madde göremedim 6. maddenin içeriğinde.
    Mantıken de kurulup görmeden cayma hakkını neye göre kullanabilirim ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zemir1903

Vatandan gönderilen mesafeli satış sözlşemesinde şöyle bir ibare var "Cayma hakkının kullanılması için 14 günlük süre içinde SATICI' ya faks veya eposta ile bildirimde bulunulması ve ürünün 6. madde hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır." 6.maddenin içeriği de hijyen ürünler, kopyalanabilir , v.s olan ürünleri iade alamam diyor. Satın alınan TV nin kurulup izlenmesi durumnda iade edilemeze giren bir madde göremedim 6. maddenin içeriğinde.
    Mantıken de kurulup görmeden cayma hakkını neye göre kullanabilirim ki.

Alıntıları Göster
    Maalesef böyle bir kandırmaca var..6502 sayılı kanunda 14 gün koşulsuz iade hakkı tanıyor,sadece Cd,DVD,kırtasiye,hafıza kartı ve Sağlık malzemeleri (Hijyen sebebi ile) kapsam dışı..

Kandırmaca şöyle, 14 gün koşulsuz iade değil Cayma Hakkı diyorlar, bu da çok eskiden Faturalarda yazan 7 gün içinde ürünü açmadan kullanmadan (olduğu gibi iade edebilirsiniz) şeklindeki cayma hakkı..

Yeni kanuna atıf yaparak eski kanunlardaki (kimbilir hangi sene yürürlükten kalkmış olan..) maddeleri sıralıyorlar..

Kaldıki 14 gün de 6 aya çıktı,bundan bahseden de yok..Çok tartışıyorum internetten alışveriş siteleri ama işte, nasılsa Mahkeme ile kimse uğraşmaz deyip Bizim Prosedürümüz bu şeklide diyorlar..

Mahkemeye verilse kazanılır ama o süreç te hem masraflı hem stresli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Nisan 2019; 18:35:11 >

• quote:

Üründe problem olsada mı?

• mamifan M kullanıcısına yanıt
    Kurulum esnasında pblemi fark ederseniz almana hakkınız var . Zaten servistd geri topluyor cihazı. Ama kurulum yapılıp servis gittikten sonra iş değişiyor
    Raporsuz iade edemezsiniz

• Nihayet 6 aylık takip sonucu n11den 65xf9005 alarak bu konudaki gitgellere son verdim. Ürün geldiğinde ilk bakılması gerekenler gibi bir liste vardı ama ara ara bulamadım. İyi/kötü tecrübesi olanlar paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ntquartex -- 23 Nisan 2019; 19:36:40 >
  • 55xf9005 ile 55xg9505 arasında 6 bin tl fark var
    iki tv arasında çok fark mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: Antalyalı.

55xf9005 ile 55xg9505 arasında 6 bin tl fark var
    iki tv arasında çok fark mı var?
    xf serisi kendini ispatlamış bir TV..xg olanın yeni olması dışında 6 bin Tl farka değeceğini sanmıyorum..

***Tv lerde 55 inç sınır nokta..43, 49, 50 inchler daha keskin görüntü verirken, panel boyutu arttıkça, pikselleşme de artacağından 55 inch ve üzerinde alınacak Tv den çok izlenecek Kaynağın kalitesinin artması beklenir,1080p --4K-- gibi..

İnsan hep Pahalı olanın en iyisi olduğunu sanıyor ama, 1 sene sonra başka model çıkınca zaten g serisi de eskiyecek..Sonu yok...

Ayrıca Paraya kıyıp aldınız diyelim bu Tv lerin ömrü sizce ne kadar??

Oledler,8 Klar..belki daha başka teknolojiler gelince onları alırsınız, paranızı saklayın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 23 Nisan 2019; 20:59:40 >

• istanbul_s İ kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul_s

Maalesef böyle bir kandırmaca var..6502 sayılı kanunda 14 gün koşulsuz iade hakkı tanıyor,sadece Cd,DVD,kırtasiye,hafıza kartı ve Sağlık malzemeleri (Hijyen sebebi ile) kapsam dışı..

Kandırmaca şöyle, 14 gün koşulsuz iade değil Cayma Hakkı diyorlar, bu da çok eskiden Faturalarda yazan 7 gün içinde ürünü açmadan kullanmadan (olduğu gibi iade edebilirsiniz) şeklindeki cayma hakkı..

Yeni kanuna atıf yaparak eski kanunlardaki (kimbilir hangi sene yürürlükten kalkmış olan..) maddeleri sıralıyorlar..

Kaldıki 14 gün de 6 aya çıktı,bundan bahseden de yok..Çok tartışıyorum internetten alışveriş siteleri ama işte, nasılsa Mahkeme ile kimse uğraşmaz deyip Bizim Prosedürümüz bu şeklide diyorlar..

Mahkemeye verilse kazanılır ama o süreç te hem masraflı hem stresli

Alıntıları Göster
    Forumda gelen cevaplardan sonra yazılı olarak vatan'a sordum sözleşmede bu şekilde yazıyor, ben ürün geldiğinde yetkili servisi çağırıp tv yi kurdurdum, 3,5 gün kullanıp paneli test ettim sonrasında performansını beğenmediğime karar verirsem ürünü iade edebilecek miyim diye yazılı sordum. gelen cevap şu şekilde

"Zafer Bey 14 gün cayma hakkınız vardır. Ürünün tüm aksesuarları kutu vs. ve ürün de hiçbir çizik darbe vs. olmaması gereklidir."

yuvarlak bir cevap gibi görünse de mailde hangi durumda iade talebim olacağını açıkca yazdım, sizce buna rağmen sorun yaşar mıyım olası bir iade isteğimde.

Kanun açık ama işte şirketlerin insiyatifine kalmış..Bazen ısrarcı olunca tamam diyorlar bazen de yan çiziyorlar..
    Şunu açık konuşmanız lazım, bu Tv yi 1-2 gün test etmeden problemi anlayamazsınız, dolayısı ile kutudan çıkartıp kurup izleyip olursa 2-3ncü günde iade edebilirmiyim diye?
    Yoksa aldınız dokunmadınız kutusunda 13ncü gün sonra iade herkes alıyor..
    Ben en son Teknosadan koşulsuz garanti sözü aldıktan sonra Teknosadan almıştım Tv yi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 24 Nisan 2019; 18:11:4 >
  • Arkadaşlar. Bir sorum olucak ps4 kablosuz kulaklıgımı tv ye taktım gördü ses verdi film icinde başka yuvaya usb taktım ama aynı anda ikisini calıştırmıyor ya film göstermiyor yada kulaklık ses kesiyor

• Merhaba arkadaşlar.
    55xf9005 modelini 3 4 hafta önce 6700 e görmüşken almadım en son media markt te 7 700 fiyat vardı İnternete özel şuanda 6929 lira. Sizce bu fiyata kaçırmamalı mıyım yoksa yeni modelle beraber fiyatlar daha aşağı iner mi. Düşüncelerinizi bekliyorum.

• yunni61 Y kullanıcısına yanıt
    fiyat bana göre iyi dogubankta 6600 e bulmuştum zam geldikten sonra 7 bin dedi almadığıma pişman olmuştum

• Arkadaşlar sony niye son kullanıcı için uygun fiyatlı oled tv üretmiyor?

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.