Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IBAN’ı verirsem dönülmez bir yola gireceğim. Çok kararsızım çoook.

2019 SONY TV (ANA KONU)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar Tv alacağım çok anlamam uzun araştırmalar sonucu Sony 55XG8096 almaya karar verdim, bana haziranda lazım, şimdiden alsammı yoksa o zamanlaramı bıraksam karar veremedim... Yılbaşından sonra fiyatlar artarmı, kur oynaklığı veya malum ekonomik durum emin olamadım...
  • Euro 2020 ye hazırlık Bence bekleyin hocam. 2020 modeller tanıtılacak. Onlara bakarsınız. O zamana 19 modellerin fiyatı düşer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biturbo

Arkadaşlar Tv alacağım çok anlamam uzun araştırmalar sonucu Sony 55XG8096 almaya karar verdim, bana haziranda lazım, şimdiden alsammı yoksa o zamanlaramı bıraksam karar veremedim... Yılbaşından sonra fiyatlar artarmı, kur oynaklığı veya malum ekonomik durum emin olamadım...
    Nisan ayında yeni modeller çıkacak, bence bekleyin.

Yeni modeller pahalı çıkar, eğer fiyat yüksek gelirse, 2019 modellerin fiyatları çok düşük olur, duruma göre hareket edersiniz.
  • Teknosada şu an xf9005 6150 tl abiler

• yasso06 Y kullanıcısına yanıt
    Outlet ürün abicim o teşhir olabilir ..

• Hiç dikkat etmedim

• Arkadaşlatın tavsiyesi ile fabrika ayarlarına aldım.
    Sonra 8K bir siyah jpg dosyası hazırlayarak USB’dan görüntü aldım. Değişik açılardan çekilmiş fotoğraflar ektedir.

2019 SONY TV (ANA KONU)

2019 SONY TV (ANA KONU)

2019 SONY TV (ANA KONU)

2019 SONY TV (ANA KONU)

2019 SONY TV (ANA KONU)

• @stylrbb nin isteği üzerine bir video açıp onu cep telefonu ile kaydettim. Işık sızması belli etmiyor ama JPG dosyasında tam ekranda ışık sızmaları net görünüyor.
    Ölçü sizce ne olmalı?

haQQoyoutube
    SONY KD-65XG9505 Işık Sızması Testi
    https://www.youtube.com/watch?v=1NY43V18AA4&feature=youtu.be

• Bende ışık sızmasına baktım ekranda gözle görülen birşey yokken cep telefonun ekranında varmış gibi oluyor

• nerdeburda kullanıcısına yanıt
    Burada sorun jpeg dosyasında tv nin yerel karartmayı kapatması. Ben de aynı dosyayla denedim dengesiz bulutlu bir görüntü çıktı.Ama videoda görüldüğü gibi yerel karartmayı açmış ve sorun yok. Samsungun yaptığı gibi yerel karartmayı kapatma seçeneği koymasaydı sony bunları görmezdik. Keşke yapsaymış anlam veremiyorum buna. Mesela detayları kaybetmemek adına yerel karartmayı agresif yapmamış. Bunu da kullanıcı tercihine sunabilirdi. Gereksiz ışık bölgelerini açıyor bazen bu da blooming e neden oluyor.Mesela beyaz bir nesnenin ikinci bir led bölgesine ucu girse bölgeyi komple aydınlatıyor. Zaman zaman da hiç sorun yok videoya göre değişiyor.
  • 2019 SONY TV (ANA KONU) 2019 SONY TV (ANA KONU) 2019 SONY TV (ANA KONU) 2019 SONY TV (ANA KONU) 2019 SONY TV (ANA KONU)

merhaba ben de kendi tv mden bir kac goruntu eklemek istedim,belki tartismalara yardımcı olaabilir düşüncesiyle.
    tv sony 65XG9505 11.11 indirimlerinde media markt mall of Istanbul nagazasindan aldim. yaklaşık bir aydir kullanıyorum. su ana kadar beni rahatsiz edecek bir zaafiyete rastlamadım. Almadan once rtings deki ve avforum daki yorumlari okudum. sizlerin de belirttiği elestirilere ragmen tercihim bu cihazdan yana oldu.
    Aslinda samsung 65Q90RAT dusunuyordum,ancak dolby vision-dolby atmos eksikligi beni sony e yöneltti.
    Onceki tv m Samsung 55F6800 idi.Su ana kadar bir pişmanlık yok. Mutluyum. 😄
    Tek sorunum netflix teki 4K iceriklerde seste anlik kesintiler ve pause/play sonrasi ses görüntü senkronizasyonu.Bunun da panelden cok uygulama kaynakli oldugunu zannediyorum.

• Merhabalar,

Teknosada Sony KD-65XG8096 iyi bir indirime girmiş. Kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz?

Teşekkürler.
  • Xf9005 alın bence

• Arkadaşlar 50 inç boyutta 4500 tlyi geçmeyecek şekilde akıcı görüntülü sony UHD smart tavsiyeniz var mı? Bulutlanma ve ışık sızması problemlerinden de çok çekiniyorum açıkçası.

• Batman arkham night açtım ps4pro da. Siyahlarda hiç hata yapmadı mükemmel. Biraz karanlıktı sinema modunu açtım, en karanlık sahneler bile tüm ayrıntılarına kadar gözüküyor

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Bu arada bana gönderdiğin dosya .png ymiş hocam jpeg değil. Ben de niye kendi player ı görmüyor dosyayı diyorum, .png yi desteklemiyormuş demek ki. Bir file browser programıyla açmıştım. Onda da tv yerel karartmayı açmıyordu. Paint de bir jpeg siyah hazırlayıp açtım kendi playerında. Yerel karartma aktifleşti. Tv kapanmış gibi sıfır ışık oldu. Yalnız onda da ilginç birşey oldu.Dosyayı direkt açtığımda fald aktif olmadı. Farklı renkler de yapmıştım. Herhangi birini açtıktan sonra kumanda tuşlarıyla ilerlerken siyaha gelince aktif oldu. Play tuşuna basınca slayt modunda da siyaha gelince aktifleşiyor.Bak bırak bulutlanmayı sıfır ışık diyorum zifiri :) Bence iade etmeden bir inceleme daha yap hocam :)
  • Tabiki. Tv’nin playeri açmıyor :))
    Ben de dosya yöneticisi kurmuştum. Ama ben bu detayı farketmemiştim :))

İade etme diyorsun yani!!

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Demiyorum o senin kararın vebalini almam:) Ama değerlendirme şekli tv ye haksızlık olmuş ;)
  • Horoz Lojistikten aradılar, yarın almaya geleceklermiş.

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.