Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    renk sıcaklığı normal
    gelişmiş renk sıcaklığı
    yeşil + max
    kırmızı -5
    mavi -10 kadar
    ile tutturulabilir
    gelişmiş renk menüsünü kurcalayabilirsiniz
    yalnız yüz doğal değil gibi çok doygun ve fazla sarılık var sanki, elde çok sırıtıyor
    belki cepten öyle görünüyordur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep -- 17 Aralık 2019; 22:0:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

İstediğim görüntü böyle bir şeydi. Sağ olsun Sony veremedi.
    4K.HDR.HEVC.10bit.BT2020
    Sony Xg9505 4k filmler bu görüntüden daha iyi, sen ya ayarları yanlış yaptın, ya da senin tv sorunlu
  • recep R kullanıcısına yanıt
    Paylaştığım görüntü Sony’den değildi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    tamam işte sevdiğiniz bu ise
    buna yakınlaştırabilirsiniz
    benzer doygunluk yakalanabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • recep R kullanıcısına yanıt
    tamamdır deneyeceğim teşekkürler

• Baktıkça sürekli rahatsız edici şeyler görmemek elde değil.

Sağ alt köşe. Hep böyle.
    9 yıl önce alıp 2 günde iade ettiğim Samsung LED Tv gibi...

9 yılda neyse ki 4K icat edilebilmiş.

2019 SONY TV (ANA KONU)

• Arkadaki wifi yerini bi değiştirin bakalım hocam fark edicekmi ben hep biraz uzak tutarım

• Tamam. Modemi tamamen söküyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: _TUTANKHAMUN_

Arkadaki wifi yerini bi değiştirin bakalım hocam fark edicekmi ben hep biraz uzak tutarım
    Değişen bir şey olmadı...

• Alt yazıların olduğu sahnelerde dayanılmaz bulutlanmayı yabamcı bir sitede okuduğum bir detayla sıfıra indirdim.

“YEREL KARARTMA” ayarını kapalı konuma getirdim.

Bu normal görünmüyor. Yerel karartma hem açık hem kapalı denedim bende sorun yok.Edge ledlerde olan bir sorunun bu panelde olması garip.Okuduğuma göre xf de 50 xg de 60 led bölgesi var. O bölgedeki ışık hep en yüksek seviyede mi kalıyor acaba.Fabrika ayarına sıfırlayıp deneyebilirsiniz belki yazılımsal bir durum oluşmuştur ? Küçük bir ihtimal de sehpada ya da ayaklarda paneli gerecek bir dengesizlik olabilir mi? Yoksa servisle işiniz var gibi.
    Yerel karartmayı kapatınca bu sıradan bir va panele dönüşür hocam. Yazı parlamasına çözüm olsada siyah kalitesi düşer. Altyazıların rengiyle oynamayı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Bu normal görünmüyor. Yerel karartma hem açık hem kapalı denedim bende sorun yok.Edge ledlerde olan bir sorunun bu panelde olması garip.Okuduğuma göre xf de 50 xg de 60 led bölgesi var. O bölgedeki ışık hep en yüksek seviyede mi kalıyor acaba.Fabrika ayarına sıfırlayıp deneyebilirsiniz belki yazılımsal bir durum oluşmuştur ? Küçük bir ihtimal de sehpada ya da ayaklarda paneli gerecek bir dengesizlik olabilir mi? Yoksa servisle işiniz var gibi.
    Planım şu;
    Sony'ye ulaşıp gelip televizyonu evden almaları.

Teknik servise götürmyi teklif ederlerse zaten kabul etmeyeceğim.

Ankara'dan da aldığım için o kadar mesafeyi yolla - sonuç bekle modunda geçiremem.

Kutu açıldığı için de Hepsiburada ne der bilmiyorum.
    Tv geleli 15 günü geçmediyse iade hakkınız var hocam servisle hiç işiniz yok. Kutunun açılmasına kimse birşey diyemez merak etmeyin.
    15 günü geçtiyse iade hakkı kalmıyor.Servis değişim kararı verebilir.Panel değiştirelim derlerse kabul etmeyin. Bu durum normal derlerse iş tüketici mahkemesine gider.
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    İşin kötü tarafı bu fiyata alamam da. Haliyle kafam çok karışık. 13 Aralık’ta aldım. Yani daha 15 gün olmadı. Android 9’u da denemek istiyorum.

Bu görüntü dediğiniz ne? Resim atmışsınız zaten forumdaki herkes bunu baktığı cihazdaki panel ile görülüyor. Bende IPS mönitör var ve baya iyi ;)

BT2020 HDR iyi versin diyorsanız. Parlaklık ise derdiniz VA panel işinizi görür, sony alabilirsiniz. Siyah ise OLED almanız iyi olur, LG serileri bir tık öndedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Bu görüntü dediğiniz ne? Resim atmışsınız zaten forumdaki herkes bunu baktığı cihazdaki panel ile görülüyor. Bende IPS mönitör var ve baya iyi ;)

BT2020 HDR iyi versin diyorsanız. Parlaklık ise derdiniz VA panel işinizi görür, sony alabilirsiniz. Siyah ise OLED almanız iyi olur, LG serileri bir tık öndedir.
    Ekran görüntüsü attığım.
    Yani fotoğraf makinesi ile çekilmedi.
    Elinde iyi “ekran” olan attığım görüntüyü elbet iyi görecektir. Ben iyi görüyorum.

Siz bir fabrika ayarına çekip deneyin.Zemini de kontrol edin.Belki sorun kalkar.Yerel karartma kapalıyken oluyorsa bu şahsen sorun olarak görmem.Va ve ips panellerin böyle falsoları var ve fald sistem bu sorunları kapatmak için var.Ama yerel karartma açıkken de bu sorun varsa izlenmez hocam böyle.Verdiğiniz paranın hakkını da vermesi lazım.Yoksa çok daha ucuza fald olmayan va paneller de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stylerbb

Siz bir fabrika ayarına çekip deneyin.Zemini de kontrol edin.Belki sorun kalkar.Yerel karartma kapalıyken oluyorsa bu şahsen sorun olarak görmem.Va ve ips panellerin böyle falsoları var ve fald sistem bu sorunları kapatmak için var.Ama yerel karartma açıkken de bu sorun varsa izlenmez hocam böyle.Verdiğiniz paranın hakkını da vermesi lazım.Yoksa çok daha ucuza fald olmayan va paneller de var.
    Yerel Karartma Açık ve Yerel Karartma Kapalı
    Bu iki modda da durum aynı.

• 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.