Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sony 55xf9005 almak için fiyat takibindeyiz katılmak isteyenler pm atabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • social kullanıcısına yanıt
    Hocam paylaşım yapmıyorsunuz. Android 9 hala gelmedi bize. Görüntüyle ilgili geliştirmeler var mı yoksa sadece işletim sistemi ve arayüz mü değişmiş? Dolby atmos desteğinin var mı bir artısı?
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Merhaba goruntude bir fark goremedim ama netflix ses sorunu duzeldi. Atmos icin acikcasi hic bir fark yok ses olayinda. Benim tv yine gunde 1 defa reset atiyor acilista falan. Ayrica bu daha once basima gelen goruntudeki sacmalama bir defa daha oldu. Fox haber izlerken sol ust kosede icinden renkler gecen bir kutu oldu, kanal degistirince duzeldi. Anlamiyorum benim tv demi var sorun yoksa yazilimdami var. Ben androidden dolayi diye dusunuyorum ama belkide goruntu islemcisinde var. Bir daha olursa videoya cekip servisi arayacagim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bağladığınız kablolardan da olabilir.Hdmi usb anten uydu kablosu.Kabloları çıkarıp bir süre öyle kullanıp denemek lazım. Dışarıdan sağlam görünse de arızalanabiliyor kablolar.Yayın aldığınız harici bir cihaz varsa ondan kaynaklı olabilir.
    Yüklediğiniz harici yazılımlar da çakışma yaratıyor olabilir. Kablolardan emin olduktan sonra yazılımı denemek için tv yi sıfırlamanız gerekecek.
    Acaba bize niye gelmiyor android 9. Sizin tv Bravia 4K UR2 olarak mı geçiyor hakkında bölümünde.Bir donanım farkı olabilir mi diye merak ettim.
    Aksam bakayim modeline, bana gore yazilimsal bu renk sorunu. Belkide donanimds olabilir ama goruntu once netflixte oldu sonra tv uydusunda oldu o yuzden kaynaktan oldugunu dusunmuyorum.

Ama kabloları mutlaka kontrol edin. Çünkü kablolar ekran kartına bağlanıyor. Başka bir girişteki voltaj değişimi ya da kısa devre kaynak farketmeden görüntüyü komple etkileyebilir,boşta takılı bir kablo bile yapabilir bunu, karta da zarar verebilir.
    Örnek vereyim, benim merkezi sistemden gelen uydu kablosu tivibu cihazının hdmi girişini bozdu. Cihazın scart girişinden görüntü alabiliyordum. Nasıl anladım, cihaz bozulunca değişti, tv ye bağladım hdmi dan sorun yok, uydu kablosunu takar takmaz renkler saçmaladı. Hemen çektim kutuyu kurtardım. Sonradan başka bir cihazda anladık ki kısa devre var aşırı voltaj uyarısı veriyor. Halbuki next minide aynı uydu kablosu sorunsuz çalıştı. Bağlandığı cihazın yapısına göre de demek ki sorun yaratmayabiliyor bu tip arızalar. Belki next de onun için bir önlem var bilemiyorum.
    Kabloları ölçtürmek gerek aslında tv kurulumu yapılırken ama servisler yapmıyor. Biri yazmıştı forumda basit de bir iş diye.

Olabilir haklisiniz daha once uyfu kablosu next uyduya bagliydi olmadi tekrar oyle yapip deneyelim bakalim. Belkide aradaki kabloda kisadevre oldugundan olabilir. Ama bu resetleme neden kaynaklaniyor acaba

O da bir ihtimal ondan kaynaklı olabilir ama büyük ihtimalle yüklediğiniz harici yazılımlardandır. Bende de 1 kere reset attı tv. Birkaç yazılım yüklemiştim harici hangileri hatırlamıyorum. Bu hey google aktifleştirmek için fabrika ayarına çekmiştim bir daha hiç olmadı resetleme.
  • Arkadaşlar Full Array Led olan model XG95 serisimi sadece? Ben 49 inc androidi hızlı görüntüsü güzel bir cihaz arıyorum hz önemli değil ama siyah oranı iyi olsun ne önerirsiniz? Bütçeyi fazla sarsmadan lg 49sm8600 düşünüyordum ama almışken aony alayım android olsun dedim.

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Piyasada olan xf90 ve xg95. Ama 55 inch den başlıyor. Android hızı önemliyse xg95.
    Fiyat yüksek ama onunda işte :) 5-6 aralığında olaydı

Maalesef öyle hocam. xf90 5800 leri gördü.Hatta kısa süreliğine mediamarkt 5500 tl ye sattı. Android işlemci dışında xg ile performansı aynı sayılır. Yeni seri çıkınca xg95 de düşer.
    8096 serisi nasıl peki hocam?

XF90 Full Arrey mi?

Xf90 fularray. 9 altındaki seriler değil. Hepsini araştırmadım ama 9 altındakilerin büyük kısmı ips panel. Siyah konusunda cok başarısız ips.

Anladım hocam o halde 6000 altına xf90 görürsen al diyorsun? LG için ne diyorsun peki varmı öe çıkan bir modeli birde philips 50pus7304 var şu an fiyatı iyi gibi android o da va panel

En makul cihaz F/P olarak xf90
    Lg nin en iyi led tvsi bile siyah ve kontrast konusunda iyi değil maalesef. Oledlere söyleyecek laf yok onlar başka.
    Philips va mı ips mi siyah seviyesi nedir bilmiyorum.Ekran boyutuna göre değişiyormuş sanırım kullandığı panel. Ama fald tv değil. Onun dışında güncel her teknolojiyi destekliyor olması güzel.
  • Herkese selamlar bugun 55XG8096 tv kurulumu yapıldı.Herşey iyi güzel ama kanal sıralaması yapamadım ve resime eklediğim gibi aşağıda çıkıyor kanallar bunun görünümü değiştirme mevcut mu
    2019 SONY TV (ANA KONU)

Philips 50PUS7304 VA panel Android işlemcili ama android hızı nasıldır bilmiyorum. Dün gece indiriminde teknosada 3599 liraya satıldı. Teknosada şu an outlet xf90 var 5524₺

Philips va panelse tercih edilebilir ama falddaki performansı vermez va olsa da.
    Outlet işine hiç girmeyin. 300-500 fazla verip sıfır alın.Ki 5500 e mediamarkt sattı bu tvyi. Garanti koşulları da farklı oluyor. Mesela sorun çıktı ilk ay panelde, servis komple değiştirmiyor sadece paneli değiştiriyor.Ama versin outleti 3.5- 4 bine, temiz sorunsuzsa düşünülür.
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.