Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    A8G'nin anakartı XF90'la aynı, söylentilere göre Android 9'u o da alamayacak, kullandıkları anakart 2016 yılında çıkmış.
  • Kuzenin Vestel’inin görüntüsü daha güzel desem beni taşlamazsınız dimi.

2019 SONY TV (ANA KONU)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    Ben vestel alıp iade ettim. Özellikle va panel seçmeme rağmen 3 gün dayanamadım. Arçelikte bile daha iyi bir performans var. Güzel görüntü anlayışını merak etmeye başladım gerçekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    Bizdeki gibi “ışık suzması” yok :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bizde ışık sızması yok. Işık sızmasıyla renklerin bi alakası da yok.

İyi işte buldun tv'ni, al bir Vestel ama uyduruk jpg dosyanla test et, sonra haber ver ki gülelim.

Daha kötüsü onların ışık sızması olduğunu sanıyorsun, onun adı yerel karartma veya aydınlatma, bozuk jpg'en tv'yi yanıltmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 22 Aralık 2019; 16:47:4 >
  • Arkadaşlar xg9505'de dolby atmos özelliği var galiba,netten indirdiğimiz bluray dısc ve bluray remux filmlerin orijinal sesin hemen hepsi dolby atmos oldu tv görmüyor technics amfide sadece dolby digital ve dts destekliyor tv'nin değişme zamanı da geldi xg9505 alırsam tv dolby atmosu çözüp fiber optik ile amfiye ve hoparlörlere sorunsuz iletirmi?
  • Siyah barlara ışık yansıması gel.kontrast düzelticiyi kapatınca ciddi düzelme gösteriyor.Netflix witcher dizisinde blackbarı dar yapmışlar çok sırıtıyordu. Kapatınca baya iyi oldu.

• ergin967 kullanıcısına yanıt
    Bende xg9505 var ayrica lg sk10y var. Simdi bugun olanlari yazayim.
    1- hdmi 2 portuna next int.machine uydu taktim ve tv kesinlikle eaec portundaki bagli sb e ses vermedi.

2- tv android 9 ve netflix 4k aboneliginde atmos destekli film ve dizilerde atmos yazmiyor.( soundbari fisten cekiyorum)
    Belki ileride netflix guncellemesiyle dahili atmos destegini gorebiliriz

3-sb takiliyken netflixte atmos ses destegi geliyor.

4- uyduyu farkli hdmi port ve kablolarla denedim, kesinlikle sb den ses vermiyor. Uydunun hdmi kablosunu cekince aninda sb ye ses geliyor. Henuz denemedim ama xbox360 var bende onu hdmi ile tv ue takarsam belkide sb den ses alamayacagim.
    Sahri fikrim tvnin atmos sesinin tatminkar olmayacagi yonunde. Lg sk10y ile bile arka hoporlerler olmadan gercek bir atmos deneyimi yasanmiyorken tvnin dahili hoporlerleri ile zevk almak bana gore imkansiz

Sanirim android 9 da boyle bir sorun var. Tv nin kendi uydusunu kullaniyordum, 2 defa renkler birbirine karisti goruntu islemcisi arizalandi gibi oldu kutu falan cikti tv de icinden aurekli renkler geciyordu bende uydu kablosunda kisadevre olabilir diye araya uydu ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi social -- 22 Aralık 2019; 23:37:51 >

• zortak Z kullanıcısına yanıt
    merhaba ben de tasarımcı olduğum için CMYK-RGB renkler ve dosya türlerinin hangi renkleri nası desteklediğine sürekli çalıştığımız için göz aşinalığına sahibim ve inşallah 10bin ₺ bütçem ile bir tv alma arefesindeyim, sizce hangi tv'yi almalıyım?
    salonum geniş olduğu için 65" almak istiyorum.

bunu mu alayım, yoksa başka öneriniz var mı?
    www.hepsiburada.com
    Sony 65XF9005BAEP 65" 164 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/sony-65xf9005baep-65-164-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-smart-led-tv-p-HBV00000BIXNP

• 75xe90 ve 55xf90'ım var. 75xe'den aldığım günden beri çok memnunum, 55xf'nin yazılımıyla ilgili sorunlar yaşadım,
    son güncellemeyle çözülmüş gibi gözüküyor, sorunum kalmadı.

Sony'ler doğal renk verme konusunda diğer tv'lerden daha başarılı ben memnunum, tavsiye ederim.

Aşağıdaki siteden, tv'ler arasında renk dahil bir çok yönden karşılaştırma yapabilirsiniz.
    RTINGS.com
    Sony X900F vs Samsung Q70/Q70R QLED Side-by-Side TV Comparison
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/sony-x900f-vs-samsung-q70r/585/782

• Xf9005 de contrast xg9505 e göre bir tık yüksek fakat Xg9505 de pc bağlantısı yapılınca googleplayden tv ye indirilen uygulamayla calman kalibrasyon desteği var. Rtingse gore kutudan çıktığında %92 renk doğruluğuna sahip. Kalibrasyonla %96 renk doğruluğuna sahip oluyor. Ips panel olmadığı için açı arttığında renk ve siyah kaybı yaşarsınız. Ama açı kaybına ragmem va +fald panelde ips e göre daha iyi siyah ve kontrast alırsınız. Sony de renk skalası ve ayar kabiliyeti çok geniş. Samsungun aşırı canlı renklerini de, gözle görünen doğal renkleri de elde etmek mümkün. Xf90 ya da x950g bu konuda tatmin eder. X950g nin günlük kullanımda android işlemci avantajı var çok hızlı.

• 55XF9005 için 6 bin altına rakam olmadı ısrarla cuma indirimindeki 5800 rakamını bekliyorum

• no_Antijen kullanıcısına yanıt
    Vatanı ayrıca takip et hocam. İndirim sitelerinde vatan fiyatları yok nedense. Gecelik sepette %15 indirimi oluyor bazen. Abonelik yap mail gelsin.

çok teşekkür ederim 🙂
    bunu da çok önerdiler, siz ne düşünüyorsunuz?

LG NanoCell TV 65"
    65SM8200PLA
  • stylerbb kullanıcısına yanıt
    yorumunuz için teşekkür ederim.
    Bunu da çok önerdiler, siz ne düşünüyorsunuz?

LG NanoCell TV 65"
    65SM8200PLA
    Doğru.Oreo ile Sony ler doğru renk üretmiyor Oreo renkleri üretiyor.Vestel daha doğal gösteriyor mağazasında gördüm ancak Vestel tv nin diğer özellikleri ne kadar iyi bilemem.

• 
Sayfa: önceki 5253545556
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.