Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oreo dan sonra USB girişleri bellek seçmeye başladı bazılarını okuyor bazılarını okumuyor bir öneriniz var mı hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerdeburda

Arkadaşlar bana servisin söylemediği ve yapmadığı 2 şeyi size aktarayım 1. Ben turkcell plus 4k tv kullanıyorum hdmi giriş ayarı standarttaydı onu gelişmişe aldım standartta ps4 2160p rgb aktif olmuyordu 2. Tv otom. güncelleme alabilmesi için yardım menüsünden kullanım şartlarını kabul etmek gerekiyor
    Yardim menusunde kullanım şartlarını bulamadım, yardımcı olabilirmisiniz

• ik1971 İ kullanıcısına yanıt
    Yazılım indirmelerini almak için Sony Gizlilik Politikası'nı kabul etmelisiniz
    Otomatik yazılım indirme özelliği için AÇIK seçeneği belirlenmiş olsa bile, Sony Gizlilik Politikası kabul edilene kadar TV'niz internetten yazılım güncellemelerini almaz. Sony Gizlilik Politikasını dilediğiniz zaman uzaktan kumandanızdaki HELP tuşuna basıp [Gizlilik Ayarı] bölümüne giderek inceleyebilir ve kabul edebilirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tha_VillaManyoutube
    HDR10 vs Dolby Vision HDR | Is there a REAL WORLD Picture difference? [4K HDR]
    https://www.youtube.com/watch?v=do6l3frfLcQ

Hdr10 Dolby vision karşılaştırması. 4:08 de balackbarlara dikkat. Geçen yazmıştım netflix witcher izlerken blackbarlar çok dar olduğu için ışık yansıması çok oluyordu, kontrast düzelticiyi kapatınca ciddi oranda düzeldi diye. Witcher dolby vision dı sebep bu demek ki. Hdr10 la dolby vision ın ayarlarını farklı düzenlemek lazım.

• İlk iki filmde HDR10’u son filmde de Dolby Vision’u beğendim.

• nerdeburda kullanıcısına yanıt
    Çok yararlı bir bilgi. Akşam hemen deneyeyim.

• Dün 65xf9005 8300 gibi birşeydi aliymmi almiymmi derken tükendi

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Bende zaten hepsi onaylıymış. Yine güncelleme gelmedi.

• barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Nerede?
  • Philips hue ile Sony xg9505 amblight özelliği yapilabilir mi

• Her0 H kullanıcısına yanıt
    75 inçin arkasında sanki Led çıkışı var gibi.
    65’i kontrol ettim öyle bir çıkış yok. (4 adet iğne kalınlığında soket)

• vosdostburak kullanıcısına yanıt
    8500müş sanırım dün de vardı iyi fiyat ama bulutlanma xg de daha azmış

• Samsung q9fn de john wick 2 izleyip siyah sahnelerdeki performansından etkilenmiştim. Ama özellikle tünellerde geçen aksiyon sahesinde herşey fazla siyahtı ayrıntılar yoktu. Mesela siyah bir takım elbise tek parça görünüyordu . Şimdi x950g de izledim aynı sahneleri kıyaslamak için.Detaylar çok iyi. Sony siyah konusunda eleştiri alma pahasına doğru resim vermeye önem vermiş gibi görünüyor. Yerel karartma ve siyah en yüksekte izledim. Bunları azaltınca çok daha fazla ayrıntı verebilir. Bu konuda gördüğüm tek sıkıntı siyah barlara yakın ışık kaynağı olunca o bölgeye ışık yansıması. Tv de başka sorun bulmak mümkün değil. Ekran tamamen karanlik ve ışık kaynaklari varsa sorun yok siyahlarda. Siyah barlar bütünün parçası olmadığı için oradaki yansıma göze çarpıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: StalwartMan89

yorumunuz için teşekkür ederim.
    Bunu da çok önerdiler, siz ne düşünüyorsunuz?

LG NanoCell TV 65"
    65SM8200PLA
    Bugün mağazada marka bakmaksızın TV yayınlarına baktım, hepsinde aynı yayın vardı, en çok beğendigim görüntü LG 55 sm8200 olmuştu, markaya sonradan baktım, sonrasında da Philips 55pus7.. oldu. Sony yoktu baktiklarim arasında ya da dikkat etmedim diyeyim.
    Ben de TV bakıyorum, LG Sm9010, SM 8200 ile SM 8600 ve Philips Pus7 serisi arasında gidip geliyorum. Simdiye kadar hep Samsung kullandım, bu kez Samsung almayacağım, değişiklik iyidir.Sony diğerlerinden daha çok paraya daha az özellik verdiği için son seçeneğim şimdilik, araştırmaya devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 31 Aralık 2019; 5:23:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

Kuzenin Vestel’inin görüntüsü daha güzel desem beni taşlamazsınız dimi.

Bu forumda çok fazla satış temsilcisi, fake hesaplar, çok fazla yönlendirme ve bir markayı anlamsız bir şekilde küçümseme var.En basitinden bulaşık makinesi alırken Arçelik alma diyen çok oldu, daha almadan kafanızda bir önyargı oluyor, araştırdım, Arçelik bulaşık makinesinin fiyatı diğerlerine göre uygun olduğu için Arçelik aldım ve çok memnunum. Daha öncesinde bu forumda Can... diye biri yazıyordu sürekli, sonradan öğrendim ki Bosch ve Siemens ile bağlantısı varmış, onun tavsiyesi ile Siemens bulaşık makinesi almıştım, aldığım günden beri hic memnun değilim. O yüzden bir yere kadar marka önemli değil, neyi beğeniyorsaniz,size ne hitap ediyorsa onu alın, TV de de aynı, bulaşık makinesinde de.
    Bu forumdaki satış temsilcileri aslında çok güzel bilgi verip konunun aktif kalmasını sağlıyorlar ama diğer X firmasını kucumsediklerinde ve anlamsız tartışmaya girdiklerinde gerçekten çok itici oluyorlar, fake hesap açıp kendi yazdığı mesajı artilayanlar dahi oluyor, bu forumu uzun süredir takip eden biri tarafından bu zaten hemen anlaşılıyor.

Arkadaşlar, burada yazılanlardan istifade edin, ama son kararı kendiniz verin, hiçbir markaya önyargı sahibi olmayın.Hicbir markaya çamur atmaya gerek yok. Somut verileri koyun, istediğinizi yazın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 31 Aralık 2019; 5:37:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geng

Bu forumda çok fazla satış temsilcisi, fake hesaplar, çok fazla yönlendirme ve bir markayı anlamsız bir şekilde küçümseme var.En basitinden bulaşık makinesi alırken Arçelik alma diyen çok oldu, daha almadan kafanızda bir önyargı oluyor, araştırdım, Arçelik bulaşık makinesinin fiyatı diğerlerine göre uygun olduğu için Arçelik aldım ve çok memnunum. Daha öncesinde bu forumda Can... diye biri yazıyordu sürekli, sonradan öğrendim ki Bosch ve Siemens ile bağlantısı varmış, onun tavsiyesi ile Siemens bulaşık makinesi almıştım, aldığım günden beri hic memnun değilim. O yüzden bir yere kadar marka önemli değil, neyi beğeniyorsaniz,size ne hitap ediyorsa onu alın, TV de de aynı, bulaşık makinesinde de.
    Bu forumdaki satış temsilcileri aslında çok güzel bilgi verip konunun aktif kalmasını sağlıyorlar ama diğer X firmasını kucumsediklerinde ve anlamsız tartışmaya girdiklerinde gerçekten çok itici oluyorlar, fake hesap açıp kendi yazdığı mesajı artilayanlar dahi oluyor, bu forumu uzun süredir takip eden biri tarafından bu zaten hemen anlaşılıyor.

Arkadaşlar, burada yazılanlardan istifade edin, ama son kararı kendiniz verin, hiçbir markaya önyargı sahibi olmayın.Hicbir markaya çamur atmaya gerek yok. Somut verileri koyun, istediğinizi yazın.

Alıntıları Göster
    O ismi lazım olmayan şahıs, firma değiştirdi. Artık AEG / Elektrolux tavsiye ediyor.

Aşağıdaki haberi oku lütfen. Hem foto su bile var. :-)
    https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/buzdolabi-satin-alirken-nelere-dikkat-etmeliyiz/

Yıllarca, "beyaz eşya benim hobim, mimarlık öğrencisiyim" dedi. Ben de ne bitmez okulmuş dedim diye forum bana ceza kesti. Gördük ki (ve ispatladık) mimar değil, bildiğin paralı asker.

Ayrıca foruma para öder, forum da bunun pazarlama yaptığını bilir. Ben bunu yazdıkça forum bana ceza kesiyor, kaçıncı ceza ben unuttum. En az 10 farklı isim ile yazar foruma, hatta konu açar "sizce hangisi" diye. Sonra da aldım süpermiş, şöyle iyiymiş diye güzelleme yapar.

Bu ispatlanmış bir örnek, bunun gibi daha onlarcası var ama elimde ispat olmayınca ifşa edemiyorum. Ama ben hepsinin ciğerini biliyorum.

Açık açık satıcı olduğunu, dükkanı olduğunu söyleyenlere lafım yok. Ben gizli pazarlama yapanlara gıcık oluyorum. Onlarca hatta yüzlerce insanın başını yaktılar. Hala daha devam ediyorlar. Forum da 3 kuruş kazanacağım diye bunlara bile bile göz yumuyor.

• geng G kullanıcısına yanıt
    Maalesef dikkatli olumamışsınız yazdıklarımı.
    Yüzeysel bakmışsınız.
    Sony’ye laf soktuğum yok.
    Plazma sonrası beklediğini alamayan birisiyim sadece.

Apple hariç tüm markalara mesafem eşit seviyededir.

Apple hepsinin önündedir çünkü.

Benim anlamadığım bir mesele de şu;
    “Aynı marka ve modeli kullanan insanların hepsi memnun kalmak zorundadır” anlayışı.

Hayatında tüplü tv’den başka tivi görmemiş biri, yeni bir tivi teknolojisine “up”layınca;
    Sanıyor ki dünyanın en iyi tivisini kullanıyor.

Yok öyle bir şey.

“Sen” (sizi kastetmiyorum) memnunsun diye benim de memnun olmam gerektiğini nereden çıkarıyorsun?..

O yüzden daha önce de yazdım.
    Sony xg9505 65 modelinden herkes memnun olabilir. Bu forumdaki herkes bu modele “tapabilir” ama benim öyle bir niyetim yok.

Tiviyi aldığım mecra (hepsiburada) da maalesef müşteri memnuniyetini umursamadığı için ve Ankara’ya da gitme imkanım olmadığı için “seve seve” 9 yıl sonra plazmadan geçiş yaptığım tiviyi kullanmak “zorunda” kalıyorum.

15-20 gün oldu. Daha bir filmi baştan sona izlemişliğim yok.
    Neden?
    Çünkü; sağ alt tarafta herkes için normal olana “sızmaya” katlanamıyorum.

Birini eleştirirken ve hatta isteyerek veya istemeyerek “çamur atarken” daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

İşin özü; kullandığım tiviyi kimseye tavsiye etmem. İlla da sony alacaklarsa da Master Serisi OLED alsınlar.

Hepsi bu.

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Hocam benim mazur gör ama “up’lamak” fiilinin ne anlama geldiğini bilmiyorum. Türk Dil Kurumu sözlüğünde de böyle bir fiile rastlamadım. Türkçe karşılığı nedir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antikes -- 31 Aralık 2019; 13:38:45 >
  • Antikes kullanıcısına yanıt
    Özellikle tırnak içine aldım.
    Farkındayım.
    “Apgıreyt” olarak algılayabilirsiniz :))

• arkadaşlar merhaba bu 55xg950 nin geniş açı problemi çok mu ciddi
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.