Şimdi Ara

2019 SONY TV (ANA KONU) (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.705
Cevap
40
Favori
151.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O problem xf9005 de ciddi derece can sıkıcı 9505 x-wide angel özelliği sayesinde çok başarılı ..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O özellik 55 ve 65 inch modellerde maalesef yok hocam. 75 inch ve üstü modellerde var. Fakat x-wide angel filtresi aynı zamanda ciddi native kontrast düşüşüne neden oluyormuş. Bende 65 inch var ve açı ile ilgili sorun sadece siyah sahnelerde karanlık ortamda belirgin. Siyah sahnelerde arka ışık açı arttıkça belirginleşiyor ve siyah kaybı oluyor. Çok karanlık olmayan bir görüntüde açı kaybı abartıldığı gibi bir problem yaratmıyor bana göre. Gündüz kullanımında ise bir problem görmek için profesyonel gözle bakmak lazım. Misal maç izlerken çaprazda oturan adam puslu görür gibi bi algı oluşuyor sanırım. Yok öyle birşey:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stylerbb -- 31 Aralık 2019; 15:28:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürün 4449 TL tavsiye eder misiniz?

• stylerbb kullanıcısına yanıt
    Yanılıyorsun yüzbaşı XG95 gamında 55"65"75"85" panel teknolojisinde x-tended dynamic range ve X-wide angel özellikleri bulunmaktadır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _TUTANKHAMUN_ -- 31 Aralık 2019; 16:5:0 >
  • _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam keşke öyle olsa. Sony nin kendi sitesinde ve tüm inceleme sitelerinde yazıyor 55 ve 65 de x-wide angel olmadığı, bir göz at istersen. Ama başka bir kaynağın varsa paylaşırsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

Maalesef dikkatli olumamışsınız yazdıklarımı.
    Yüzeysel bakmışsınız.
    Sony’ye laf soktuğum yok.
    Plazma sonrası beklediğini alamayan birisiyim sadece.

Apple hariç tüm markalara mesafem eşit seviyededir.

Apple hepsinin önündedir çünkü.

Benim anlamadığım bir mesele de şu;
    “Aynı marka ve modeli kullanan insanların hepsi memnun kalmak zorundadır” anlayışı.

Hayatında tüplü tv’den başka tivi görmemiş biri, yeni bir tivi teknolojisine “up”layınca;
    Sanıyor ki dünyanın en iyi tivisini kullanıyor.

Yok öyle bir şey.

“Sen” (sizi kastetmiyorum) memnunsun diye benim de memnun olmam gerektiğini nereden çıkarıyorsun?..

O yüzden daha önce de yazdım.
    Sony xg9505 65 modelinden herkes memnun olabilir. Bu forumdaki herkes bu modele “tapabilir” ama benim öyle bir niyetim yok.

Tiviyi aldığım mecra (hepsiburada) da maalesef müşteri memnuniyetini umursamadığı için ve Ankara’ya da gitme imkanım olmadığı için “seve seve” 9 yıl sonra plazmadan geçiş yaptığım tiviyi kullanmak “zorunda” kalıyorum.

15-20 gün oldu. Daha bir filmi baştan sona izlemişliğim yok.
    Neden?
    Çünkü; sağ alt tarafta herkes için normal olana “sızmaya” katlanamıyorum.

Birini eleştirirken ve hatta isteyerek veya istemeyerek “çamur atarken” daha dikkatli olmaya davet ediyorum.

İşin özü; kullandığım tiviyi kimseye tavsiye etmem. İlla da sony alacaklarsa da Master Serisi OLED alsınlar.

Hepsi bu.
    Asıl siz dikkatli okumamissiniz, size destek mesajı yazdım. Bu işin Vesteli, Sony sine değil, size hitap edene bakın dedim, markaya takılmayın dedim. Kaliteyi kim daha ucuza veriyorsa onu alın dedim.

Aynen katılıyorum 75 ve üstü modelde modelde var o özellik

• 55xg8596 sadece gittigidiyorda vardı, satıcı mediamarkt, 6 küsürdü fiyat o da uçmuş şuan hiçbir yerde yok. acaba sony mağazalarinda falan bulabilir miyiz. ya da fiyat performans olarak tam muadili nedir bu modelin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightmare777 -- 2 Ocak 2020; 21:52:58 >
  • İLGİLENENLERE....

Şu an Gittigidiyor'da 65XG8096 6999 TL'miş.

Az önce mesaj geldi...
  • haQQo kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Tv deki sızmanın videosunu yada görüntüsünü yükleme şansınız var mı?

• Justtsem kullanıcısına yanıt
    Çokça fotoğraf yükledim. Mesajlarıma bakabilirsiniz. Telefonumdan sildim fotoğrafları.

• @all

Arkadaşlar Türkiye de satılan bütün sony model televizyonlar burdamı montajlanıyor bilgisi olan varmı.
  • 2020 Sony Bravia konusu ne zaman açılır, yeni TV’ler yarın sabah tanıtılacak da?

• Bana gelen ürün Belçika üretimi. Bir ara çok düşük modelleri burada montaj ediyorlarmış sanırım. Ancak şimdiki modeller ve üst modellerde zaten öyle birşey yok.
  • Arkadaşlar Selam 65XG8577 tv mi geçen hafta aldım.Sizlere bir kaç sorum var.Yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden Teşekkürler.
    1-Ekteki sağ alt köşede ve logonun olduğu kısımda ışık sızması ve bulutlanma normal mi?
    2-Kasa arka kısmında ve ekran logonun olduğu yer hafif aralık bu sizce normal mi?
    3-Tv iade edip XG9505 mi almama gerektirecek çok büyük fark var mı?2500 TL fark var
    2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)
    2019 SONY TV (ANA KONU)

• 2020 model xh95 serilerinde 55 inç ten itibaren x-wide angel ve ekrandan ses özelliği gelmiş.. görüntü ve ses eşleştirilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ati39 -- 7 Ocak 2020; 10:18:20 >
  • ati39 A kullanıcısına yanıt
    Tv ayakları yere daha sağlam basıyor gibi begendim güzel yapmışlar

• Işıklı kumanda özelliği de gelmiş hocam karanlık ortamlarda tv seyretmek için..

• _TUTANKHAMUN_ kullanıcısına yanıt
    Kasa yapısı daha farklı olur diye düşünmüştüm. Xg95 le aynı görünüyor.Hoparlörlerin yeri de aynı.Yerel karartmada bir gelişme yoksa bölge sayısının artması gibi, tek artısı 55 inche de x-wide angle olması sanırım.
    Evet bende farklı bir özellik göremedim kağıt üzerindeki verilerede bakmak gerek Ama çok bi farklılık olacagını sanmıyorum benim niyetim 65XG95 modeli şimdilik onu kovalıyorum

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.