Bildirim
2019 Toyota Corolla Sedan!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
İçine binince yine aynı rezalet... -
c sınıfının en iyisi değilmiy di la mu -
Gerceklik payi yuksek. -
Muhtemelen yil sonu los angeles fuarinda ya da ocak 2019 detroit fuarinda tanitirlar. -
Berlin Duvarı gibi dümdüz konsoldan vazgeçin artık, yıl olacak 2019 -
Son kasa Avensis'i direk ufaltmislar ama güzel olmuş. Birde içini umarım daha sık yapmışlardır. -
Ön farlar corsaya benzettim -
Corolla corolla olalı ilk kez güzel bir tasarımla ortaya çıkmış -
İnşallah şu kütük gibi ön konsol tasarımından ve analog göstergeden vazgeçerler. -
bu araba böyle gelmez, mutlaka daha çirkin olacaktır -
Ön farı beğenmedim, makyajlı corollanın dış tasarımı güzeldi bu kasada dıştan güzel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelirteJackson -- 26 Ağustos 2018; 19:47:14 > -
Motor seçenekleri daha önemli. Auris te 1.2turbo ve 1.8hibrit seçeneği var bize hitap eden. Corollada da aynısı olursa işi çok zor. Bu iki seçenek yeterli olmaz. Turboya lpg de olmuyor. -
Bu modelde kasa değiştirip motor değiştirmeyi unutmuşlardı .
Şimdi kasa değişmemiş inşallah motoru değiştirmeyi unutmazlar... -
Araç fabrika da var ama ben daha göremedim ben de üretimdeyim Toyota da. 2019 corolla da motor seçenekleri değişti galiba, yakında deneme üretimleri başlıcak diyorlar. Black out dönemi fabrika da dışarı bilgi çıkması yasak. Bizde fazla bilgi yok o yüzden -
ben beğendim..inş bagaj hacmi de artmıştır..1.2T de gelir umarım.. -
Ön panjur dışında hoşuma gitti. Umarım bu kasada yol tutuş, yanal rüzgârlardan etkilenme,izolasyon, sürüş keyfi turbolu motor, malzeme kalitesi, çabuk deforme olan kalitesiz koltuk kumaşı gibi eksiklikler giderilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kallus -- 26 Ağustos 2018; 22:41:26 > -
Stoplar fluence -
Honda gibi göçük sorunu olmazsa alınır. Çıktıktan sonra 1 yıl beklemekte fayda var japon arabalarını artık. -
Buraya yazıyorum
başlangıç paket
benzin-manuel en az en az 90 bin liradan başlar
Dizel-otomatik en fulu 160-190 arası gelir diye düşünüyorum
Berlin Duvarı gibi dümdüz konsoldan vazgeçin artık, yıl olacak 2019
|
bu araba böyle gelmez, mutlaka daha çirkin olacaktır
|
c sınıfının en iyisi değilmiy di la mu
|
Yahu şu konsoldan ne istiyorsunuz anlamıyorum. Telefonumu, evraklarımı koyuyorum rahat rahat, ne düşüyor ne bir şey oluyor. Gayet güzel bence.
|
Benzer içerikler
- fiat linea en çok tutulan modeli hangisi
- chevrolet türkiye
- ford kuga 1.6 ecoboost lpg kullanıcı yorumları
- fiat linea 1.3 multijet dizel motor yağı hangisi
- hyundai sonata 2.0 gls otomatik vites nasıl
- passat 2025
- 35 tfsi ne demek
- byd han
- uçan araba fiyatları
- togg satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X