Şimdi Ara

2019 TYT/AYT TAYFA İÇİN 30 TL'LİK ÜCRETSİZ KUNDUZ İNDİRİM KUPONU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocamlar hepinize selamlar. 2016'da ben de forumun YGS/LYS kısmını sizler gibi aktif kullanıyordum. Sınav senesinin heyecanı bir başka oluyor Uygulamayı zaten bilen ve okumayıp özet geçmek için doğrudan en alta inebilirsiniz

Yeni sezonda özellikle dershaneye gitmeyip evde çalışacak arkadaşlar veya sorularını hocalarına pek sorma fırsatı olmayan arkadaşlar için Kunduz uygulamasını biraz anlatayım. Hocam yapamadığınız soruların fotoğrafını çekip sisteme yüklüyorsunuz. Oradaki öğretmenler de sizler için çözüp fotoğrafını yolluyor sizlere. Uygulamada farklı paketler mevcutmuş. Az önce sordum bu indirimi başlangıç paketi HARİÇ diğer tüm paketlerde kullanabiliyormuşsunuz.

Örneğin aşağıdaki linkteki paketlerden standart pakette aylık 50 Tl'ye toplam 125 soru sorma hakkınız oluyor. Kodu kullanarak kayıt olursanız da bunu 20 Tl'ye almış oluyorsunuz. Sınav senenizde bu tip bir uygulama kullanmak isteyen varsa internette biraz daha araştırıp yorumları okuyarak daha iyi bilgi alabilir. Değer mi değmez mi yine tamamen size kalmış ancak 30TL indirim bence cazip , DH ölücüsüyüz sonuçta

Paketlere bakabileceğiniz link :http://www.kunduzapp.com/section/paketler/

Ücretsiz 30TL İndirim Kodu ( Başlangıç Paketi Hariç ) : NUMYL397T

Son gün 31 Temmuz indirim için.

Hepinize başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chane -- 28 Temmuz 2018; 10:34:29 >

• hocam siz kunduzda egitmen misiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2023-2024 eğitim öğretim yılında indirim 125 tl oldu.

Kod: ALISAN453T

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.