Şimdi Ara

2020 Clio 0,9 Joy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
2.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba, 2020 çıkışlı İstanbul’da sıfır clio arıyorum 0,9 joy paket.Bayi tanıdığı vs olan varsa iletişime geçerse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam profiline baktım ancak hangi şehirde olduğunuzu göremedim.

Benim tavsiyem sarı siteden almanış. En ucuz bayide 100 bin

bakın adam trabzonda satıyor pazarlıkla belki daha uygun alınabilir.

İlla siz gidip bayiden alacaksanız mais den bakabilirsiniz.

• Hocam gidin bayiiden sıfır km alın. Garantiyi 3+1 yaptık bide tam boy stepne ile 100 bine aldık biz dün joy 0.9 tce beyaz renklisini.
    Bursa maisten aldık ellerinde 3 araç vardı biz beyazı aldık. Dizeli sordum siparişle üretiyoruz dedi öyle tahmin ediyorum ki artık bayilerde sıfır km araç bile kalmayacak.

• Ayrıca 1 haziranda fiyat güncellenmeside olabilirmiş bi kaç bayiden duydum.

• Hocam ben de sıfır 2020 0,9 joy arıyorum fakat bayilerde de bulmak çok zor gerçekten Bursa’da kalmış demek ki.İstanbulda bayi tanıdığı olan arkadaş varsa yazar umarım

• Bilmediğim için soruyorum. 0.9 motorla 1.0 tce motorlar birlikte mi satılıyor? 0.9 un yerine gelmemiş miydi 1.0 olan?
  • Fikir vermesi açısından yazıyorum.

Pts. günü aksilik olmazsa 106.500 TL'ye

2020 Touch beyaz
    Konfor paket,
    elektrikli arka cam,
    sis farlı,
    400 km'deki hatasız aracımı satıyorum.

Bu aracı alabiliyorsanız elektrikli arka camlı Touch alın.

Dok. Ekran, deri direksiyon, Apple CarPlay, muhtelif kromlar, 16 alüminyum görünümlü şık kapak jantlar var.

Fazla bir fiyat farkı yok.

Touch varken Joy önermem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Clio 0.9 tce icon vs 1.5 dci joy
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oznk40 O kullanıcısına yanıt
    clio 4 0.9tce clio 5 1.0 tce
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Bilmediğim için soruyorum. 0.9 motorla 1.0 tce motorlar birlikte mi satılıyor? 0.9 un yerine gelmemiş miydi 1.0 olan?
    Zaten öylede şu an 0.9 önceki motor Clio4 önceki kasayla ,

1.0 yeni motor yeni Clio 5 ile satılıyor

Karmaşa eski clio 4 ün hala üretilip satılıyor olması

Clio 4 ün acayip fiyat avantajı var ama insan psikolojisi daha dolu clio 4 touch 106000,boş clio 5 joy tce - 120000 ama tercih çoğunluk clio 5 :)

Benzer donanımda fark 20000 gibi 20000lik fark var mı yok ama modelin önünde yeni yazdı mıişlem tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: E Hadi

Fikir vermesi açısından yazıyorum.

Pts. günü aksilik olmazsa 106.500 TL'ye

2020 Touch beyaz
    Konfor paket,
    elektrikli arka cam,
    sis farlı,
    400 km'deki hatasız aracımı satıyorum.

Bu aracı alabiliyorsanız elektrikli arka camlı Touch alın.

Dok. Ekran, deri direksiyon, Apple CarPlay, muhtelif kromlar, 16 alüminyum görünümlü şık kapak jantlar var.

Fazla bir fiyat farkı yok.

Touch varken Joy önermem
    Aynı aracın Titanyum grisini bana 104.500 e bıraktılar almadım. 94.500 e Alev kırmızı Joy aldım. Ekranı sürücüye dönük değil ve çok aşağıda kalıyor kullanışlı değil. Dokunmatik hassasiyeti,görüntü kalitesi ve arayüzü de çok iyi değil. Joy pakette R&Go radyo var. Ne işe yarar bu R&Go radyo? R&Go uygulaması ile telefonu arabanın ekranı olarak kullanabiliyorsun. En kral multimedya ekranı bile günümüzün telefonları kadar dokunmatik hassasiyetine,serilige ve görüntü kalitesine sahip değil. Uygulamadan ekran görüntüleri
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    2020 Clio 0,9 Joy
    Bu uygulamayı çok az kişi biliyor. Sürüş analizi, Ücretsiz ve güncel navigasyon,şu sıcaklığını derecesine kadar gösterme normal ekranda olmayan özellikler. Ve direksiyon altı ses ve müzik kontrol tuşlarinin tamamı çalışıyor Deri direksiyon evet güzel ama daha güzeli var. Mesela yarı alcantra yarı karbon fiber kırmızı dikişli yüzüklü direksiyon kılıfı.( Resim yüklemeyemiyorum hata veriyor)
    Muhtelif krom parçaların Touch pakette olandan daha fazlasını (kapı kolları ve cam altı çıtaları) toplamda 350 civarına mâl ettim. Janti bende arıyorum. Bulabilirsem takacağım. Sadece jantı 1000 liraya satanlar var çıkma lastiklerle beraber 1500 e satıyorlar. Kendi lastik ve jantlarımi satarsam maliyet yarı yarıya azalır. Yani aradaki farka değmiyor Touch paket.
    Bende Joy dururken Touch önermem 2020 Clio 0,9 Joy 2020 Clio 0,9 Joy 2020 Clio 0,9 Joy 2020 Clio 0,9 Joy 2020 Clio 0,9 Joy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Farfaraway21 -- 29 Mayıs 2020; 0:58:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Farfaraway21

Aynı aracın Titanyum grisini bana 104.500 e bıraktılar almadım. 94.500 e Alev kırmızı Joy aldım. Ekranı sürücüye dönük değil ve çok aşağıda kalıyor kullanışlı değil. Dokunmatik hassasiyeti,görüntü kalitesi ve arayüzü de çok iyi değil. Joy pakette R&Go radyo var. Ne işe yarar bu R&Go radyo? R&Go uygulaması ile telefonu arabanın ekranı olarak kullanabiliyorsun. En kral multimedya ekranı bile günümüzün telefonları kadar dokunmatik hassasiyetine,serilige ve görüntü kalitesine sahip değil. Uygulamadan ekran görüntüleri

Bu uygulamayı çok az kişi biliyor. Sürüş analizi, Ücretsiz ve güncel navigasyon,şu sıcaklığını derecesine kadar gösterme normal ekranda olmayan özellikler. Ve direksiyon altı ses ve müzik kontrol tuşlarinin tamamı çalışıyor Deri direksiyon evet güzel ama daha güzeli var. Mesela yarı alcantra yarı karbon fiber kırmızı dikişli yüzüklü direksiyon kılıfı.( Resim yüklemeyemiyorum hata veriyor)
    Muhtelif krom parçaların Touch pakette olandan daha fazlasını (kapı kolları ve cam altı çıtaları) toplamda 350 civarına mâl ettim. Janti bende arıyorum. Bulabilirsem takacağım. Sadece jantı 1000 liraya satanlar var çıkma lastiklerle beraber 1500 e satıyorlar. Kendi lastik ve jantlarımi satarsam maliyet yarı yarıya azalır. Yani aradaki farka değmiyor Touch paket.
    Bende Joy dururken Touch önermem

Alıntıları Göster
    Hocam selâm

Uygulama çok iyiymiş. Lazım olduğunda sizden Bilgi alırım.

Bu arada 308 vardı sizde. Sattınız mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

Hocam selâm

Uygulama çok iyiymiş. Lazım olduğunda sizden Bilgi alırım.

Bu arada 308 vardı sizde. Sattınız mı?

Alıntıları Göster
    Aleyküm selam hocam. Uygulama hakkında bilgi lazım olursa yardımcı olurum baş göz üstüne.
    308 i sattım maalesef. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum demeyeyim şu an ki aracımda güzel haksızlık olur Clio ya 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Aleyküm selam hocam. Uygulama hakkında bilgi lazım olursa yardımcı olurum baş göz üstüne.
    308 i sattım maalesef. Dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldum demeyeyim şu an ki aracımda güzel haksızlık olur Clio ya 😃

Alıntıları Göster
    İkisini kıyasla desem ne dersin?

308 çok önde mi? Onda LPG vardı. Buna da düşünüyormusun?

• Farfaraway21 kullanıcısına yanıt
    Hocam 94.5 a çok iyi almışsın.Benim bütçem zaten 100den fazla değil ama bayilerde araç sıkıntısı var.Bi bayide bulabildim yarın bakacağım nasipse ben de kırmızı istiyorum. siz İstanbul’dan mi aldınız?

• Gakerilerden alın hocam 94-95e kapatırsınız.

• quote:

Bende Joy dururken Touch önermem

Alıntıları Göster
    Hocam faydalı bilgi için teşekkürler.

Apple'da da bu olay var mı?

Bayilerdeki satışçılar bilmiyor bunu. Zaten arabanın 4-5 tane donanımı var, onu da bilmiyorlar.

Ben arabayı alırken Apple CarPlay yok demişlerdi.

Arka Park sensörlerini gövde rengine boyatmanı tavsiye ederim hocam. Güle güle kullan

• Joy'da arka camların manuel olması benim sinirimi bozuyor. Artık 2020 çıkışlı arabada standart olması gereken bir özellik. Touch'ta bile üstüne para verip ekletiyorsun o başka saçmalık.

• quote:

Orijinalden alıntı: timsahhh

İkisini kıyasla desem ne dersin?

308 çok önde mi? Onda LPG vardı. Buna da düşünüyormusun?

Alıntıları Göster
    308 kalite yönünden tartışmasız çok daha iyiydi. Clionun motor performansı beklediğimden çok daha iyi çıktı. 308 e nal toplatır. PSA nın 1.2 VTİ-Puretech Atmosferik motoru muadillerine daha iyi ve genel olarak atmosferik motorlar arasında iyi performansa sahip olsa da 0.9 TCe nin yanına bile yaklaşamaz. 308 LPG de çok az yakıyordu tek başıma toplu taşımadan daha ucuza seyahat ediyordum. Clio ya LPG düşündüm ama 3250 fiyat çektiler. O yüzden gerek yok. Zaten eskisi gibi yol yapmıyorum. 308 le 2. Üniversiteyi bitirdim. Hem işe hem okula araba olmadan yetişmem mümkün değildi. İş ilçede üniversite merkezde. 3 yılda 76.000 km yol yaptım yani az yakması benim için olmazsa olmazdı. Üniversite bittiği için artık eskisi gibi yol yapmıyorum. Böyle kullanacağım zaten aşırı bir tüketimi yok. 3 kişi 100 km/h sabit hızla şehir dışında ilk ışıklara kadar 4 litre benzinle 86 km gittim. Rodajda olmasına rağmen. Ama şehir içinde LPG yi aratıyor Rodajin etkisidir diye umuyorum. Yol tutuşu konusunda çok bir fark hissetmedim. 308 de on takım ve trim sesleri beni cinnet noktasına getirmişti. Clio şu an pamuk gibi. Umarım hep böyle kalir.

Son olarak 308 i aldığımda Clio ve Fiesta içinde fiyat almıştım. O zaman aynı fiyata 2 yaşında kazasız boyasız hasar kayıtsız aynı hacimde olsa da daha güçlü motorlu,daha konforlu kaliteli C sınıfı orta paket bir araç alınabiliyordu. 2.el almak daha mantıklıydi. Şimdi Clio fiyatına bu kriterlerde 1 tane bile C sınıfı araç bulamazsın. Bırak C yi B bile zor bulursun(başka markalarda). Balon gibi şişmiş 2.el piyasasında Alsatçı ve galericilerden Kazık yemektense Clio dört tekel bir direksiyon bile olsaydı bile onu alır Alsatçıya para yedirmezdim. Ne kadar memnunsun dersen. Şu an bana 2 yaşında garantisi devam eski 308 imi geri getirseler kafa kafaya takas edelim ama satmayacaksin kullanacaksın deseler kabul etmem Clioyla Dewamke derim.

• Bu linkten sıfır km, 2019 model 0.9 tce clio'lara bakabilirsiniz:

bayiden gidip sıfır alıp daha fazla para ödememenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Donanımcı2708

Hocam 94.5 a çok iyi almışsın.Benim bütçem zaten 100den fazla değil ama bayilerde araç sıkıntısı var.Bi bayide bulabildim yarın bakacağım nasipse ben de kırmızı istiyorum. siz İstanbul’dan mi aldınız?
    Ben Diyarbakır Özkılıç bayiisinden aldım. Aldığım zaman ellerinde 10 kırmızı 10 beyaz toplam 20 tane Clio 4 vardı. Burda olsaydınız gerekirse sizle gelirdim pazarlığa. İnşallah bulursunuz. Kırmızı olmasa bu kadar içime sinmezdi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.