Şimdi Ara

2020'de En ucuz playstation 4 pro (ps4 pro) nereden alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirteyim: Daha önce hiç konsol almadım ve 4k televizyonum da yok. Fakat daha sonradan ikinci el satabilmek ve yüksek fps ile oynamak adına pro almak istiyorum. Asıl sorum ise şu: 2020 ocak ayında ve sonrasında ps4 pro en ucuz nereden alınır(eurasia garantili)?. Amazon.de üzerinden yada akrabamız ile almanyadan getirtmek mi? Yoksa türkiyeden düz almak mı daha iyi? Cevaplayıp öne çıkarırsanız sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Dolar kuru bu vaziyetteyken alamazsın kardeşim ancak tanıdık bildik birisinden ikinci olarak temiz bişey al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eurasia garantili istiyorsan türkiyeden alman gerek zaten. yeni nesil konsollar yıl sonu çıkıyor. tavsiyem 2. el temiz ps4 pro al

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byvolcan kullanıcısına yanıt
    Amazon.de olayı mantıksız mı yani hocam. Oyuncu değilim yani maksat baya beni götürsün.

• osbircigoblin kullanıcısına yanıt
    4k tv olmadığın sürece pro da sıkıntı çeker istediğin verimi alamazsan, ps4 slim ile devam etmeni öneririm.

• Şimdi 1080p televizyonum var hdr muhtemel yoktur. Ps4 pro yine de farklı olmaz mı slimden. Hem fps açısından hem de görüntü biraz daha iyi olur diye biliyorum slime göre. Ayrıca pronun ömrü daha uzun olmazmı yani. Fiyat konusunda pek sıkıntım yok ailem kaç tl olursa olsun alcaz dedi

Valla hocam sana şöyle izah edeyim. Pro aldığımda samsung 7 serisi 1080p lcd m vardı. Cod mw oynarken taktibi 20-25 dk sonra görüntü karlanma karıncalanma yapıyordu. Çok araştırdım hdmi cablo bozuktur dediler değiştim vs vs. Ama sonra anladım ki pro nun tv ye gönderdiği sinyal her halukarda 4k 60hz olacaktı ve bu tv tarafından karşılanmıyordu. Hdcp ayarlarından bu giden sinyali düşürüp 1080p ye indirgendiğinde sıkıntı yaşamazsın ama madem düşürücen neden pro alasın tv yok ise :) hikayenin sonunda efso bi 4k aldım şuan deli oynuyorum. Tv almayacaksan sana tavsiyem pro alma sevgiler :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam son bi sorum var. Slimi ps5 çıktıktan sonra satabilir miyim. Ve 4k oynamak ile 1080 arası çok fari var mı?. Örneğin rdr2 oynarken ohaaaa diyecek fark varmı ve 30fps ile 60fps farkı oyun zevkini etkiler mi.

1- slimi 5 çıktıktan sonra her türlü satarsın. Üç aşşağı beş yukarı fiyatıda olsa her türlü satarsın. ( her topal satıcının bir kör alıcısı vardır misali)

2- hem cod mw hemde rdr2 için sana şunu söyleyebilirim ki 4k ve hdr ile ikiside süper. Baya fark var 1080p ile.

• Hocam en iyisi ps4 pro alayım.

Hem ilerde insanlar artık 4k TV almış olur(almasa bile pro almak ister)

Hem benim babama 4k tv aldırma şansım var. Bulgur alcaz torbasını da alalım değil mi hocam?

Hem rdr2 ve cod mw 4k da enfes dediniz beni kalbimden vurdunuz. Artık tv olmasa bile pro alacağım sırf psikoloji rahatlığı için.

Teşekkür ediyorum sohbet için fikir edindim.

• Şimdiden hayırlı olsun hocam Allah güle güle günlerde kullandırsın.

• Ne alaka yav her oyunu 4k oynatmıyor ki cihaz hem belki 30 değil 60 fps oynayacak .d

• AsgariÜcretli2023 A kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkatli okursan sevinirim. İki oyun üzerinden konuştuk :)

• Sorry

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A31EBF679

Hocam dikkatli okursan sevinirim. İki oyun üzerinden konuştuk :)
    Ben de PS4 ve TV arastiriyorum ancak o kadar cesitli yorumlar var ki ne yapacagim bilemiyorum. PS4 pro ana konusunda, 4k gereksiz diyorlar sen super diyorsun anlamadim gitti. Digerler oyunlar hakkinda da yorum yapabilir misin?
  • AnotherPlanet kullanıcısına yanıt
    Ustacım ağırlıklı olarak oynadığım iki oyun üzerinden yorum yaptım. Bir de ek olarak yeni çıkan God Of War için diyebilirim. Bu oyunu 4k oynamak mükemmel bir deneyim aksini savunan hatalıdır zaten. He sen gel bu oyunj normal fat veya slim kasa ps4 de oyna bakalım zulüm mü değil mi gör :) oyun var ps4 pro da hazzıyla oyun var ps4 normal kasalarda oynamasıyla zevk alınır...

Hocam satmak açısından da mantıklı.
    İlk defa playstation alıyorsan kesinlikle pro. Çünkü dönemin gerisinde kalacak slim versiyon.
    Ayrıca fps farkını kullanırsın hiç olmazsa performansı çok daha iyi. Maddi durumun kaldırıyorsa pro almalısın. Slim versiyon "bi pes oynarız " amacıyla alınan bi konsol gibi. Emin ol ps4 pro alırken acıtır ama satarsın hem de slime göre kaybın az olur

• quote:

Orijinalden alıntı: osbircigoblin

Hocam satmak açısından da mantıklı.
    İlk defa playstation alıyorsan kesinlikle pro. Çünkü dönemin gerisinde kalacak slim versiyon.
    Ayrıca fps farkını kullanırsın hiç olmazsa performansı çok daha iyi. Maddi durumun kaldırıyorsa pro almalısın. Slim versiyon "bi pes oynarız " amacıyla alınan bi konsol gibi. Emin ol ps4 pro alırken acıtır ama satarsın hem de slime göre kaybın az olur
    "Öncelikle şunu belirteyim: daha önce hiç konsol almadım ve 4k televizyonum da yok." ?
    60fps oynamak için alıyorum hocam. Olur da satmazsam 4k televizyon da buluruz. Hem ben beldede yaşıyorum yani her 2 binadan birinde akrabam oturuyor. Ortalık 4k tv kaynıyo aslında.
    Ayrıca satarken artık kimsenin slim alalım diyceğini sanmam

1080p ve 4K arasında çok fark var ama PS4 Pro 4K çalıştırmıyor zaten çoğu oyunu. RDR2 4K çalışmıyor misal, 1920x2160 gibi bi çözünürlükte çalışıyor checkerboard ile upscale ediyor falan filan. 1080p ekrana taksan beklediğin kadar net olmaz, 4K ekrana taksan yeterince keskin olmaz ne nalına ne mıhına ikisini de yaranamaz.

Gerçek 4K çalıştıracak konsollara (Xbox One X şu an gerçek 4k çalıştırıyor RDR2 gibi bazı oyunları ama genel manada konuşuyorum) bu kadar az kalmışken Pro modele para verilmez. Bi sene takılayım diyorsan ikinci el bi PS4 al geç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gyulanemeth -- 15 Ocak 2020; 0:43:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.