Benimde 2 gündür kablosuzda sıkıntı var bağlanıyor ses gelmiyor sonra Wi-Fi aç kapat düzeliyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (447. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Merhabalar, bir gün olan trim sesi bir gün olmuyor. Bir gün başka yerden geliyor. Tam kestiremiyorum da nereden geldiğini. Bunlara ne yapacağız?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba
standart donanım olarak
- arka koltukların dik duruşunu sabitleyen metal halkalardan ses geliyor (çözüm cırt cırt bantla halka etrafını sarmak)
- sürat göstergesinin arkasından gelen bir trim sesi var. Spreyle ile çözüm bulan var.
- özellikle sağ ön koltuk emniyet kemer tokası b sütuna çarpıyor.
vs vs. Trim sesi boldur Clio nun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam benimde sağ arka koltuktan ses geliyor böyle birşey sallanıp kapıya çarpıyormuş gibi oluyor, ilkte kemer vuruyor sandım ama değil. Bu dediğiniz metal halkalar tam olarak nerede yarın bir düzeltmeye çalışayım.
-
Arka koltuk sırtlıklarını düğmeye basarak yatırın, siyah demirler ortaya çıkacak. Onlara bir tur "tüylü bez bant" sarın ve koltuğu geri kapatın. Çok kalın yapmayın yoksa koltuk yerine oturmaz
Teşekkür ederim. Bu sprey dediğiniz hangisi, nasıl bir şey acaba?
Sprey uygulaması Clio 4 ve Clio 5 forum sayfalarında paylaşılmıştı. Serviste uygulanıyor. Touch paket aracımda bozuk yollarda sürat göstergesi arkasından bir ses gelirdi. Herhangi bir uygulama yapmadan evo pakete geçtim. Ondaki arka koktuk sesi de bant uygulaması ile geçti. Servisler trim seslerine genelde hakim (en azından benim gittiklerim) mesela Clio 4 aracımda bagaj tarafından ses geliyor dedim. Bagaj kilidi ayarı ile onu da çözdüler.
2022 model joy paketlerde hem 100 beygir hem de 90 beygir olan kasalar var . Sizce hangi motor daha sorunsuzdur ? Tavsiyeniz var mı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yanlış bilmiyorsam ikisi de aynı motor fakat 100 beygirlikler LPG'li araçlar oluyor. Daha az emisyon miktarı olduğu için yazılımla 100 beygir çıkıyor olmalı.
-
Ön kamera yeniden programlama ve kalibrasyon sonrası bugün çalıştı sorunsuz şekilde şerit ortalama hariç, Onunda üzerinde çalışıyorum çözülünce yazacağım buradan tekrar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawna -- 14 Ağustos 2024; 0:17:48 >
Bunu sormaya gelmiştim ben de. Android Auto'yu kablolu kullanamıyorum. Navigasyon için çok iyi oluyordu. Değişik kablolar denedim, iki android telefonum var ikisiyle de denedim ama ikisi de çoğunlukla bağlanmıyor, çok nadir arada bağlanıyor uğraşırsam. CarPlay çalışıyor ama.
-
Bende de tam tersi, o değil 2 gecedir problemsiz çalışıyor. Gündüz gene çalışmıyor.
Acaba aküden mi diye düşünüyorum ama sanmıyorum bilemedim.
-
Ne zamandır çalışan telefon bir anda n'oldu anlamadım çalışmamaya başladı. Birkaç gün önce çocuklar telefon şarjdayken biraz zorladılılar kablo ve soketi. Soketten diye düşündüm, çünkü bilgisayara da bağlanmaz oldu telefonum, cihaz bağlanamadı hatası veriyor sürekli. Başka android telefonu taktım, ilk taktığımda herhngi bir sorun yoktu fakat şimdi artık o da bağlanmıyor. Telefonlardan mı arabadan mı anlayamadım.
-
Merhabalar, tuhaf bir durum ile karşı karşıyayım. Dün gece farkettim, yol bilgisayarı verileri kendi kendine silinmişti. En son gidilen mesafe 2300km'lerde, ortalama tüketim ise 6'larda idi. Hepsi silinmiş, gidilen mesafe 10 km olarak görünüyor. En son 15 temmuzda sıfırlamıştım. Kendi kendine sıfırlamasi normal mi, böyle bir şey tecrübe ettiniz mi?
Daha önce birkaç kere benim de başıma gelmişti.
-
Tekrarladı mi daha sonra?
Son zamanlarda tekrar başıma gelmedi hocam.
-
Bazı kablolarin data iletme fonksiyonu yok sadece şarj için oluyor kaliteli bir kablo ile denerseniz sorun çözülecektir. Ya da kablosuz a gecebilirsiniz
Dört farklı kablo denedim, temassızlık oluyor sanki. Sabah takar takmaz çalıştı, kabloya elğm çarpınca bağlantı koptu. Kablosuz Android Auto'da harita çalışıyor mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullanım kitabında " parametrelerden birinin hafızası dolduğunda otomatik olarak sıfırlanır" şeklinde bir ibare var. Artık hangisi doluyor veya limit ne kadar bilmiyorum, onu yazmamışlar. Olay tamamen normalmiş. Araştıran olursa işine yarar belki.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X