Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (448. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.599
Cevap
214
Favori
759.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba, ben şubat 2024te sıfır aldım, aldığım günden beri sıfırlıyor. Bazen günde iki kez. Bazen 4 günde sıfırlıyor. Günlük aracı kullanıyorum. Bayiye gittiğimde Renault Merkezi haftaiçi çalıştığı için bir işlem yaptıramadım. Bu salı günü randevum var. Bakalım ne olacak çözüm çıkacak mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O halde bunda bir sıkıntı var demekki. Renault yardıma durumu anlattım araştırıp döneceğiz dediler ama bakalım. 1 yıllık süreçte ilk kez yaşadım böyle bir durumu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    Yaklaşık 2-3 ay önce periyodik muayene yaptırdığım aracım clio 4 bakım uyarı lambası söndürüldüğü halde bugün tekrar bakım yaptırınız ikazı verdi neden olur bilgisi olan varmı.bir sonraki bakım uyarısı 1 sene sonra vermesi gerekiyor du.

• MotunBinTuman kullanıcısına yanıt
    Çalışır kabloludan hiç bir farkı olmaz.

• ahmetcan.tr A kullanıcısına yanıt

Usta burası Clio 4 konusu değil.

• Bu araçlarda ortalama hız verisi yok galiba? Bulamadım ben doğru mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt

Anlık hızı gösteren ana ekranda, direksiyonun sağındaki aşağı ok tuşuna 2 veya 3 kere basınca ortalama hızı gösteriyor.

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

O kadar kurcaladım göremedim teşekkürler tekrar bakacağım :D

• Shawna S kullanıcısına yanıt
    Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MotunBinTuman kullanıcısına yanıt
    Aracınız 2023 ve üzeri değilse gizli özellik açtırmaniz gerekiyor 2023 üzeri ise telefondan androidauto uygulamasında ayarlarda sürüm kısmına geliştirici modu açıldı yazısı gelene kadar sürekli dokunun sonra ayarlarda geliştirici kısmına girip kablosuz androidauto aktif edip araca Bluetooth ile bağlandığınızda otomatik android auto bağlanacaktır.

• Herkese sağlıklı günler dilerim. Bugün 2.el Clio bakmaya gideceğiz, 2018-2021 arasında Touch donanımlı otomatik bir araç bakıyoruz. 1.0, 1.2, 1.3 TCE ve 1.5 DCI motorlar arasından alınmaz dediğiniz var mıdır? Şehir içi kullanacağız genelde, yakıt tüketimi çok önemli değil. Fazla sorun çıkarmasın yeter.

• Shawna S kullanıcısına yanıt
    Anladım, teşekkürler.

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

1.2 motorda sorun yaşayan tanıdıklarım oldu. Bence ilk tercihin 1.33 Tce olmalı. 1.5 Dci da güzel ama clio 5'te kullanılmadı diye biliyorum.

• Merhaba, Renault Clip Ve Token a sahibim. Araç için teknik yardım radar on kamera direksiyon kalibrasyonu hayalet ekran montajı gibi konularda, gizli özellik aktivasyonu Retrofit vs konularında yardımcı olabilirim forumdaki arkadaşlara. Özel mesaj yazabilirsiniz. 3 yıllık tecrübem var bu konularda.

• duayen2 D kullanıcısına yanıt
    Anladım, çok teşekkür ederim 🙏

• Clio 1.3 tce 7 ileri edc şanzıman yağı olarak ne almak gerekir, sorunsuz ve önerilen olarak?

4. Senesine geliyor yağın ömrü bitmiş midir? Değiştirmek gerekli midir?

Bakım tablosuna baktığımda şanzıman yağı değişimiyle ilgili bir şey yok. Serviste değişsek sıkıntı. (3.bakımda hidrolik fren sıvısı değiştik dediler 500 ml ekleyip bırakmışlar 1 lt ile sistemi komple kendimiz değişmek zorunda kaldık.)

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt
    Sonucu yazarsanız memnun olurum.

• Humboldt H kullanıcısına yanıt

normal aralık 6 yıl yada 120 bin km de bir, ben sürenin yarısında değiştirdim, kendim değiştirdim hemde, 30 binde 3. yılında, içinde renault dw5 yağı bulunur, normalde marka diye 1 lt. si 800 tl gibi saçma sapan bir fiyata sahip, onun yerine daha kaliteli yağ olarak 4 lt. Motul High Torque DCTF yada Lique Moly 8100 kullanabilirsin, ben daha iyi olduğu için Ester katkılı Motul kullandım, çok ender sıkışık trafikta dur kalk yaparken 2 den 1 e düşerken hafif bir sallantı yapardı araç, artık hatasız çalıyor ve pamuk gibi vites değişiyor araç, yağ değişimini tavsiye ederim, zaten 4. sene doluyor, değişim zamanın gelmiş sayılır.

Yukarılarda detaylıca değişim işinide yazmıştım zaten, bir soru olduğunda forumda aratırsan genelde çözümde oluyor bilgin olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 17 Ağustos 2024; 14:54:8 >
  • Arka koltuk oturma kısmını nasıl kaldırıyoruz? Bagajdan koltuğun altına kum girdi onları süpüreceğim ama tutup çektiğimde bırakmıyor kendini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 19 Ağustos 2024; 13:24:27 >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    PTCGARAJyoutube
    clio5 arka koltuk sökme takma bilgilendirme videosu ptcgarage 0538 202 02 76 boyasız göçük düzeltme servisi güneşli Bağcılar istanbul
    https://www.youtube.com/watch?v=NLZUeizz5Dc
  • 
Sayfa: önceki 446447448449450
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.