bende var |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (449. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Şeritten çıkma uyarısı mi sadece yoksa şeritte tutma özelliği de çalışıyor mu Orjinal olanlarda.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece şeritten çıkma uyarısı oluyor titreşim ile. Aynı pakette çarpışma önleme, takip mesafesi gösterme ve otomatik uzun kısa far vardı.
-
Gizli özellikler+Renault clip Ile aktif ediliyor geçen hafta itibariyle yaptım testler gayet başarılı video ekleyecegim buraya
Teşekkürler hocam bilgi için. İstanbulda yetkili servis önerisi olan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugünlerde araç bayilerini geziyoruz 2.el araç almak maksadıyla. Aynı zamanda Spoticar bayisi olan bir yetkili bayide 2018 Clio Touch 1.2 TCE EDC (30 bin km) inceledik, fiyatı 820 bin liraydı ve araba çok temiz değildi. Fiyat yüksek geldi bana - ki birkaç hafta önce 840 bin liraydı. Bir de burada da bir arkadaşın yazdığı gibi 1.2 TCE'lerde sıkıntı yaşayanların olduğunu gördüm yaptığım araştırmalar sonucunda.
Otokoç'ta ise 2021 Clio Touch 1.0 TCE X-Tronic (54 bin km) inceledik, fiyatı 871 bin liraydı ve ufak tefek çizikler dışında gayet hoş görünüyordu. Cidden çok hoşuma gitti araç.
Şimdi aynı Otokoç bayisine 2023 Clio Joy 1.0 TCE X-Tronic (48 bin km) gelmiş, fiyatı 805 bin lira. Gidip incelemeyi düşünüyorum. Bir yandan da yıl sonunu beklesem biraz da para biriktirerek acaba sıfır Clio fırsatı yakalayabilir miyim diye düşünmeden edemiyorum.
Çarpışma testlerinden yüksek puan alması, yol tutuşu, viraj performansı ve tabii ki çekici görüntüsü, Clio'yu i20, İbiza, Polo gibi muadillerinden öne çıkarıyor benim için. Herkese güvenli, kazasız ve sorunsuz yolculuklar dilerim.
-
Garantiyi bozar mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ilgili donanım aracınızda mevcut ise hayır. Değil ise sonradan sensörler takılırsa evet bozulur.
Orta konsol mu koltuk mu nedir anlamadığım bir yerden garç gurç ses geliyor neredendir bu? Aracı bir hanımefendi kullanıyor haliyle koltuğu çok yaklaştırmis. Bu orta konsola değiyor diye mi acaba?
Emniyet kemerinin bağlandığı noktaları kontrol edin oradan yapıyor olabilir.
Teşekkürler bakacağım
Merhaba;
Ben yıllardır Florya Hedef Oto'da yaptırıyorum bakımlarımı. Bir sorun yaşamadım. Memnunum.
-
Bugün Serviste Ön balataları değiştireyim dedim 5 Bin TL fiyat verdiler. Gidip sanayide Bosch marka balata taktırdım, işçilik dahil 1300 TL kendi ustama.
-
Tabiki. Gösterge sıfırlanması ile ilgili servise gittim. 1 gün durdu araç. Yeni yazılım yüklenmiş. Eğer yine yaparsa ekranın resmini çekip yol yardımı aramamı söylediler. Bakalım şimdilik yapmadı. Bazen 5 günde bir yaptığı da oluyor. Nihai sonuç 1 hafta 10 gün sonra belli olur.
Emniyet kemeri yapıyor. Servise de belirttim ama çözüm bulamadılar. Bir çözüm bulabilirseniz bende denemek isterim.
Arkadaşlar merhaba, benim araç 2023, 19bin kmde 1.0 tce Manuel. Dün turbo değişimi için servise bıraktım, bugün arayıp fren balataları aşınmış isterseniz onu da değişelim 4.8bin tl dediler. Kaç mm balata şu an diye sordum 10,5mm ölçmüşler, 11mm altı değişim öneriyoruz dediler. 10,5mm lik balatanın değişmesi gerekir mi, neredeyse 5bin tllik fiyat çok anlamsız değil mi?
Sizce şu an değişmem gerekir mi, bilgisi olan arkadaşlardan destek rica ederim.
Ortalama balata kalınlığı 17 mm. O balatalara gözle baktığında yarısının durduğunu göreceksiniz. Kullanmaya devam edin.
Kullanıma göre değişir ama ben ilk balatayi 45.000 km de değiştirdim.
Bende dün değiştim sanayide toplam 1300 TL ön balata Bosch marka. 49 Bin km de değiştim.
-
Ben de aynı şekil bosch car service’dan fiyat aldım 1500 dediler. Ama 10,5mm yukarıdaki arkadaşların da sağolsun dediği gibi daha yarım ömür bile değilken çok israf geldi bana. En azından 5bin km daha gidip öyle değiştirmeyi planlıyorum.
Herkese teşekkürler bilgiler için.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X