Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (450. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
9.568
Cevap
216
Favori
756.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    850 bin bandına 1.33 tce 2020 model bulabilirsiniz sarı sayfalarda iyi fırsatlar oluyor arada.

2 ay öncesinde ben ilanımda 820 bine kadar düştüm 17bin km aracımı. İyi teklif gelmediğinden (alacağım araç fırsatı da bittiğinden) binmeye karar verdim.

Bütçeniz nedir bilmiyorum ama 1.3 tce icon almaya çalışın 900-950 bine kadar fırsat geliyor arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humboldt H kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim, icon paketi de takibe alayım o zaman  

• hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Merhaba. Bende 2022 model 2023 ocak çıkışlı 9500 km de beyaz touch clio 5 var. Fabrika çıkışlı kanera ve sensörler var. Düşünürseniz Ankaradayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok bilgisayarı kendiliğinden sıfırlanıyor. Bazen yedek anahtarla kullanıyordum, ondan sıfırlanıyor galiba düşündüm. Diğer anahtarla kullandım, yine sıfırladı. Araç 2021, otomatik, touch. Bu sorunu yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MotunBinTuman kullanıcısına yanıt

Bende ilk zamanlar birkaç kez olmuştu, yazılım güncelleme gizli özellik açtırma sonrası 1 seneyi geçti, hatasız şuan, birde profil oluştur mutlaka, sanırım bunu yapmayıncada siliyor ara ara...

• Merhaba motor suyu (antifriz) olarak motul opticool önerilmiş bu gun aradım pek bulamadım bunun yerine önereceğiniz alternatif ürün var mı? 1.33 tce motor suyu az eksilmiş.

• Kablosuz şarj bende çalışmıyor galiba, kılıfını da çıkartıyorum şarj olmuyor. Bir ayarı var mı diye baktım görmedim.

İphone 13 pro max

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DTC15F381 Arızası ne demektir? Bilen arkadaşlar yorumlayabilir mi?

• Merhaba, ben de yarın aranıza katılıyorum. 1.3 tce edc 2020 model touch paket clio için 825 bin tl için anlaştım. Tramer temiz boya değişen yok. 90 bin kmde.Sizce fiyat nasıl? Daha önce bayon 1.4 atmosferik kullandım. Memnun kalır mıyım? Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Özellikle bu km civarı hangi ağır bakımları sormalım? Görüş ve önerilerinize açığım. Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezzaaa -- 27 Ağustos 2024; 20:58:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cezzaaa C kullanıcısına yanıt
    Üç gun sonra 100bin devirecek 3 ay sonra 6 yaşına girecek. Ben olsam 2022 ve uzeri 1.0 touch otm alırım aynı paraya max 50bin km

• bravaman kullanıcısına yanıt
    1.0 her yerde var. Hem daha performanslı bir motor olması hem de daha az yakması bu kararı aldırdı. Zaten daha yeni veya az km'deki modellerin fiyat aynı olsa da kesin bir değişeni, kaydı veya boyası oluyor. Yani sizin için 2 yıl ve 40bin km daha az olması yukarıda saydığım artılara göre daha mı mantıklı? Öyleyse biraz daha açıklar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cezzaaa -- 27 Ağustos 2024; 23:29:2 >
  • cezzaaa C kullanıcısına yanıt

Bu arada ikisi arasındaki tek fark sadece motor değil şanzıman da farklı. O da başlı başına bir tercih nedeni olabilir. Bir yerde çok daha iyi motor ve şanzıman, diğer yerde daha düşük km. ve yaş.

• Orjinal Ürün ile başka ürün karıştırmanı tavsiye etmem.

• Merhabalar

Hafta sonu aracı yıkattım. Sonrasında farların auto konumunda ve gündüz olmasına rağmen kısa farların yandığını fark ettim. Eskiden garaja girince farlar yanar, garaj çıkışında ise sönerdi. Ancak araç autoda sürekli kısa hüzmeli farları yakar hale geldi. İlk başta multi medya ekranını bezle silerken yanlışlıkla farların sürekli açık hala geldiğini düşündüm (Megane 4 hb aracımda yine bir yıkama sonrası kapıların otomatik kilitlenme özelliği ON konumdan OFF konuma geşmişti). Ancak Clioda menüde böyle bir seçenek yok. Uzatmayayım sonuç:

Bilgisayar bağlanınca sigorta şemasına gelen kabloların birinin veya soketin kendisi gevşemiş. Kapalı bir yer. Yani yıkamacı ile alakalı bir durum değil. Belki daha önce başladı. Ben o gün fark ettim. Önce dikiz aynasının önündeki sensör arızalandı ve değişecek diye düşündük. Ama sigortası ile alakalı imiş. Araç 2024 evolution gp2 siz.

Bilgilerinize…

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Hangi marka model renk olacağı hakkında bilgi paylaşabilir misiniz?

• Ankara'da gidip memnun kaldığınız adam akıllı bir özel servis var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shiftlenbik -- 29 Ağustos 2024; 17:18:22 >
  • onr4249 kullanıcısına yanıt

Renault Glaceol RX Type D - Orjinal Ürün'ü Servisten Temin edebilirisiniz ama çok pahalı 1056 Tl. Xaten yıl olarak aracınızın komple antifiriz değişim vakti gelmiş. Liqui Moly Kfs 12+ Alıp Shop Egemottan 290 Tl 3 Litre Yüzde 50 Su ile karıştırıp komple yeniletseniz sistemdeki antifirizi daha iyi 1 Litre'de yedek alın eksilirse eklemek için.

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

foruma tam bu soruyu sormaya gelmiştim :) aracım 1.0 tce, 50k km'yi geçti, neredeyse 4 yaşında. geçmiş sahibi ne yaptı bilmiyorum ama ben bi yarım litre su ekledim geçmişte. artık antifirizi tamamen değiştirmek gerekir mi? gerekiyorsa 1.0 tce için hangi antifiriz iyidir acaba

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

Zamanı Gelmiş Type D Onaylı Organik Etilen Glikol bazlı Silikat - Amin - Fosfat vb içermeyen antifiriz koyacaksınız G12 veya G12+ olur. Liqui Moly KFS 12+ koyabilirsin Yüzde 50 Arıtılmış su / 50 Antifiriz. https://shop.egemot.com.tr/ resmi Dist. Firması - Akyol Petrol'de Bayisi https://www.akyolpetrol.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 30 Ağustos 2024; 2:29:58 >
  • 
Sayfa: önceki 448449450451452
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.