Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (452. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.568
Cevap
216
Favori
756.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam o dediğim ses işte o ısı kalkanı dediğiniz yerden geliyor. Motorun her yerini dinledik, net bir şekilde oradan geliyor ses. İşaretledim resimde.

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkese merhaba dün yeni araç teslim aldım birkaç güne adanadan ankaraya gideceğim uzun yolda araç rodajda oldugu için nelere dikkat etmem lazım 120yi geçmeyin sabit devirde kullanmayın diyorlar doğru mu

• m325 M kullanıcısına yanıt

rodajı yapılıyo fabrikada bunların

• m325 M kullanıcısına yanıt

100-110 git yeter, çok sıkıştırma, fabrika rodaj yapıyora güvenme, sakin kullan biranda gaza yüklenme yeter, sen kazanırsın ...

• Jadura-CA kullanıcısına yanıt

sesler karıştı :) çukurdan geçerken gelen ses mi yoksa gazdan ayağı çekince gelen sesten mi bahsediyoruz bu parça için ?

• hacade H kullanıcısına yanıt

Fabrika'da yapılan ön rodaj işlemi. Normal Rodaj Hala var kitapçıga bakarsanız görürsünüz ilk 1500 KM

• canguler917 kullanıcısına yanıt

Ayağı gazdan çekince gelen ses hocam. Araç rolantideyken kaputu açıp baktık gaz verip çekince o işaretlediğim yerden ses geliyor. Turbo olduğunu düşünmüyorum, ama yinede müsait olduğumda bir servise gidicem.

Ayağı gazdan çekince gelen ses Turbo wastegate sesi.

10 aracın 7 sinde var sanırım.

• Merhaba bütün arkadaşlara teşekkür ederim bana yardımcı olan ve sorularıma cevap veren aynı etkin bir şekilde size yardımcı olamadığım için kusuruma bakmayın. 2020 yılından 2024 yılı arasında cilo 5 1.3 edc serüvenim bugün son buldu. Herkesin yolu açık tekeri sağlam olsun. :)

• Clio alpine alarak aranıza katıldım. Polo fanı olarak bir garip oluyorum :) Aracı Ankara Cihandan aldım. Kafamı toplayıp bana yaşattıkları sorunları yazacağım bir şikayet oluşturup İnternete salacağım.

Merhaba hocam, aynı ses için garanti kapsamında turbo değişimi yapıldı. bir kaç bin km sonra ses yniden başladı. Kronik bir sorun. Ses dışında bir sıkıntı yapmayacağını söylediler.

• Clio 5 aracıma serviste tesla ekran taktırmış ve sorunsuz kullanıyordum. Ekran harita ve bazı uygulamalarda kasınca fabrika ayarlarına döndürdüm. Ancak o zamandan beri direksiyonun yanındaki multimedya tuşlarından ekranı kontrol edemiyorum. Birbirlerine bağlı değil gibiler, nasıl tekrar tuşları aktif hale getirebilirim?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkdaşlar merhaba. Bu yol bilgisayarının kendi kendine sıfırlanması olayı 900 km'dir olmuyor. En son 900 km önce araba durur vaziyetteyken sıfırlamıştım ve ondan beri kendi kendine hiç sıfırlamadı. Bilmiyorum bir daha yapar mı ama böyle düzeliyor olabilir. Bu sorunu yaşayanlar bir de buna dikkat etsinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bildiginiz gibi gaz pedalı ile pedalin sağ tarafında bir boşluk var. 1 haftadır aracı kullanıyorum, o boşluk bana yetersiz geldi. Gaza basarken ayağım sürekli arabanın o bölgesini de sürüp takılıyor. 20 senedir arabalar sürdüm ilk defa böyle bir şey oluyor. Sizde de böyle bir rahatsızlık var mı? Bir de sağ hoparlör sanırım patlak veya yerinden aynamis. Araba clio alpine sıfır aldım. Servis bakar diye umuyorum. Ayrıca aracın tavanında bir parmak ucluk boya hatası var. Alırken gorememism

• ayşekular A kullanıcısına yanıt

Biz de öyle birşey yok döşeme sorunu olabilir. Servis bakar.

• 2023 icon paket mi daha donanımlı 2024 evolution mu arkadaşlar?

• __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt

Benim aracım 2024 evo. 2023 icon makyajsız kasa sanırım. Bildiğim kadarıyla 2024 evo özelliklerine ilave olarak 2023 ikonda şu özellikler var

Karartılmış arka camlar

Dijital klima

İç ambiyans

Multi sense

Elektrikli el freni

Yarı deri koltuklar

Elmas kesim Al jant

yumuşak plastik dashboard (gösterge panaeli)

• free men F kullanıcısına yanıt

+ arka disk fren de eklenebilir

• Arkadaşlar herkese merhaba. 2023 yılı Aralık ayında 22 bin km’de clio touch 1.3 tce nokta hatasız olarak aldım. Aracın garantisi 2024 ocak ayında sona erdi. Garantisi bitmeden periyodik bakıma soktum konya renault yetkili servisinde. Bakıma girdiğinde km’si 23 bin idi. Çok memnundum aracımdan. Ancak 1 ay önce ekranda enjeksiyonu kontrol ettirin uyarısı çok kısa bir şekilde yanıp söndü. 10 km kullandıktan sonra ardı ardına enjeksiyonu kontrol ettirin, frenleri kontrol ettirin ve autohold’u kontrol ettirin uyarıları yandı ve yine söndü. Daha sonra aracı 10 gün kullanmadım. 10 gün sonrasında yetkili servise götürdüm. Önce şu an uyarı lambası yanmadığı için bir şey yapamayacaklarını söylediler. Israrlarım sonucu zorla cihaza bağlatmayı kabul ettirdim. Cihaza bağlayıp baktıklarında uyarıların silindiğini, bu tarz şeylerin frenle gaza aynı anda basıldığında olmuş olabileceğini, uyarı tekrar ederse uyarı ışığı yanıkken getirmem gerektiğini söylediler (ışık yanıkken nasıl denk getireceksem!). Kısacası bir şey yok ya diyip gönderdiler. Ardındın 100 km kadar şehir içinde sorun yaşamadan kullandım. Ta ki geçen pazartesiye kadar. Sabah cold start’ta ilk marşta araç çalışmadı. Marşa tekrar bastığımda motor çalıştı ancak motor devir çok azaldı, gaz yemedi ve nihayetinde stop etti. 3. Kez marşa bastığımda ise sorunsuz çalıştı bu sefer. Salı sabahı tekrar servise gittim. ( bu gidişimin sebebi önceki gidişimde klima düzgün soğutmuyor şikayetim üzerine klima gazı basmışlardı, haftaya bugün gel kaçak var mı diye bakalım demişlerdi o sebeple zaten gidecektim.) neyse gittim. Bu yaşadığım sorunu anlattım. Usta olmadığı için yine olursa aynı sorun o zaman getir dediler. 4 gün boyunca sorunsuz kullandım. Ancak cuma günü tekrar sorun yaşadım. Bu sefer seyir halindeyken motor devri çok düştü yine. Gaza yüklendim ama gaz yemedi. Gıdım gıdım ilerledim ışıklarda durdum ve araç stop etti kendiliğinden ve ekranda vitesi p’ye getirin uyarısı yandı. P’ye alıp tekrar marşa bastım. Bu sefer çalıştı. Hemen servisi aradım ve yarın için randevu aldım. Yarın götüreceğim. Çok uzun bir yorum olduğunun farkındayım ama yaşadıklarımı detaylı bir şekilde anlatmak istedim. Buradaki tecrübeli arkadaşlardan aynı sorunları yaşayanlar oldu mu acaba? Araç daha 33 bin km’de ve bu sorunu yaşadığım için çok canım sıkıldı. Ufak tefek şeylere canım sıkılmaz ancak enjeksiyon okuduğum kadarıyla fazla masraf çıkaran bir parça sanıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• free men F kullanıcısına yanıt

benzer fiyatlara 2023 icon daha mantıklı gibi o zaman

• 
Sayfa: önceki 450451452453454
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.