Joy paket bu. normalde orjinal ekranlarda (Joy'da yok) Carplay ve android auto var ancak bu ekran orjinal bir şey değil, sonradan takılma olduğu için multimedyası hakkında bir şey diyemem. ama genelde bu sonradan takılan ekranlarda da carplay ve android auto oluyor diye biliyorum, nasıl ayarlandığını bilmiyorum maalesef < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyvahfilvar -- 23 Eylül 2024; 21:57:29 > |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (455. sayfa)
-
-
yok hocam okadar inceledim ki eminim. kemerin girdiği yerin dışı plastikya o koltuğun kenarına sürtüyor. içindeki plastiklerden gelse silikon sprey ile çözülür hemen
-
bende elektrik bantı ile sardım ama kesilmedi geri söktüm lanet olsun bırak dedim :D
-
nasıl yahu, onudamı iptal etmişler, bizimkilerde keçe gibi kaplama var, ses falan yok.
-
valla 2020 benim. o keçe gibi dediğin yer varya tokanın dış kısmında yani şoför koltuğundaysan yan koltuğa bakan kısmında. doğal olarak kemeri takınca koltuğa değiyor iç kısım ve gıcırtı yapıyor. deli ediyor adamı
-
Hocam elektrik bantı işe yaramıyor, Bez bant ile sarın demiri tek tur yetiyor. Ben öyle yaptım sesi kesti sert sürsem bile ses yapmıyor. Bu kadar basit birşeyi bile düzgün yapmamış fabrika.
-
Otokoç'tan 2022 ve 2023 Clio Touch paket bakıyorum da, bu paketlerde ön park sensörü ve geri görüş kamerası yok diye biliyorum ama VAR olarak işaretlemişler sarı sitede. Bu araçlar alınırken opsiyon eklenmiş galiba. Gidip bakacağım artık birkaç gün sonra.
Otokoç'un kendi sitesine göre ise açılır tavan bile varmış, yok yok maşallah:
-
ses gıcık eder harbiden, içine silikon sprey sıkıver...
-
Arka Camlar Manuel ise Joy Otomatik ise Touch
-
2021 ve 2022'nin bir kısmında üretilen Touch araçlarda Ön Park Sensörü ve geri görüş kamerası opsiyonluydu opsiyonlu olarak satın alınmış olabilir. Ama Sunroof yok o net :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 24 Eylül 2024; 22:1:56 > -
Muhtemelen dediğiniz gibi olmuş, teşekkürler :)
-
Arkadaşlar orjinal darbe almayan kırığı çatlağı olmayan sağ ön far da bugulanma su tanecikleri oluşmaya başladı.
Aracın garantisi devam ediyor başına gelen var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Led farlar hava alan yapıdadır 3-4 dakika içinde geçiyorsa normal sıcak soguk geçişlerinde yapabilir. Uzun süre kalıyorsa Kaputu elinizle bastırarak kapatıyorsanız üstten çatlama yapmış olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 27 Eylül 2024; 16:12:58 > -
Çarpışma önleme sistemi öndeki aracın dibine girsemde çalışmıyor. Gsr2 li model, sizde durum nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar, 14.500 km'de 2023 model 1.0 tce clio araç aldım. Araç düşük devirlerde rölantide çalışırken sağ alttan torpido kısmından bir ses gelmekte. Birçok kişi titreşim probleminden bahsetmiş (3 silindirli motorlarda normal deniyor, ancak başka clioları test ettim ve böyle bir ses yok) bazıları titreşim kaynaklı 2 kablo birbirine çarptığından oluyor diyor. Bazıları ise servis turboyu değişti düzeldi diyor. Bilgisi olan var mıdır? Şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Altair02 -- 28 Eylül 2024; 0:33:4 > -
o ses direkt motor kulağından geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aracın garantisi devam ediyor, servise götürsek sağ motor kulağını değiştirirler sanırım. Bazı arkadaşlar yazmışlar dediğiniz gibi. Ancak bir süre sonra tekrar başladı diyen de var. Bu kadar kronik bir sorunun 2023 modellerde hala çıkması...
-
Hocam iyi günler, Ben 2 defa değiştirdim sağ motor kulağını yine tekrar etti maalesef. Şimdide turbodan cızırtı sesi geliyor dizel gibi araç, salı günü servise götürüp bir baktırıcam. Birkaç arkadaşa sordum turbo problemi de kronik miş değişirler dedi.
-
Aynen hocam turbo için de aynısını diyorlar. Bilsem ki ileride titreşim kaynaklı bir sıkıntı çıkarmayacak motor veya motor kulağı, kalsın diyicem.
-
Değişse bile aynı oluyor 2020'de değiştirdim 6 Ay sonra aynı oldu 4 Yıldır biniyorum sorun yok Motor kulagı kaynaklı sorun yaşamazssınız
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X