Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (456. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.535
Cevap
215
Favori
751.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Clio 5'in 1.0 motor 65 beygir olan seçeneğe bakıyorum. Joy paketlerde bulunan Tesla ekranlar fabrika çıkışı orijinal mi oluyor yoksa sonradan takılma mı? Otokoç 2. ele bakıyorum araç için bazı araçlarda kredi kampanyası çıkıyor. Daha önce buradan araç aldınız mı sorun yaşar mıyız? Bu firmanın sattığı 2021-2022 araçlar genelde 50-60 bin kilometrede oluyor, şirket araçları galiba.

• Joy araçlarda fabrikasyon Tesla ekran yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Merhaba,

Clio 5 aracına araç içi kamera taktıran var mı ?

1. Hangi sigortaya bağlamak gerekir? (Park mode kullanmayacağım)
    2. Birden fazla tip fuse tab holder var. Hangisini almalıyım ?

Teşekkürler

• maniavolkan kullanıcısına yanıt

merhaba,

hocam ben taktım ama park mode kullanmayacaksanız bence sigortaya gerek yok. çakmaklıktan bağlasanız daha iyi olur. ben uzun süre çakmaklıktan kullandım memnundum. sonra park halinde de kayıt alsın diye sigortaya bağlattım. kocaelinde sadece sigortaya bağlanması için 1000 lira kadar bir montaj ücreti ödedim, memnunum.

• maniavolkan kullanıcısına yanıt

Bizim aküler 60 Amper olduğu için ben çakmaklıga taktım. Akü Amperini yükseltmeniz lazım 75 + Olacak şekilde yoksa yeterli olmaz hergün kullanılmıyorsa araç.

• artı rep iyi forumlar A kullanıcısına yanıt

çözebildiniz mi hocam

• free men F kullanıcısına yanıt

Sonradan takılanlar orijinali gibi oluyor mu hocam peki?

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum. Sonradan Tesla ekran taktıran kullanıcıların cevaplaması daha doğru olur.

• free men F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Piyasa'da Çok farklı ürünler var 2 Ram li cihazlarda var gidip onlardan taktırırsanız sürekli donup kasıyor. Bence 8 ramli olanlardan taktırın bu cihaz orjinaline en yakın boyutta olan sırıtmayan cihaz ve İşlemcisi kuvvetli 8 de ram var. Geri görüş ve Car Play ve Andorid Auto'da mevcut

www.carvocal.com
    Renault Clio 5 Android Multimedya Sistemi (2020-2023) CRV-4450XAA
    https://www.carvocal.com/urun/renault-clio-5-android-multimedya-sistemi-2020-2023-crv-4450xaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 3 Ekim 2024; 22:31:36 >
  • IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

1024x600 çözünürlük diyor, bu ekran için pahalı bir cihaz. bende 4 ramli olan var çözünürlüğü daha yüksek, kesinlikle yüksek çözünürlük önemli. öte yandan ben de tesla yerine yatay ekran tercih ettim, hem önümü kapatmıyor hem de tam oturuyor, hiç sırıtmıyor

• Merhabalar, İstanbul ve çevresinde, 2020 ve üzeri, kmsi 65k yı aşmamış, Clio 1.0 TCe Xtronic Touch paket araç almak istiyoruz. İlgilenen olursa bana özelden yazmanızı rica ederim. Teşekkürler.

• Selamlar, 2024 clio otomatik aracımın motorunda ekli videodaki gibi titreme mevcut, araç 4bin km’de. Bu büyük bir problem mi? Hafta başı için servis randevusu almayı planlıyorum. Bu problem genel bir şey mi yoksa korkmalıyım? 😑

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• simsiyahbembeyaz kullanıcısına yanıt

3 Slindir Motorlar titreşimli çalışır normal hepimizin araçları aynı

Hocam araç ilk dönemlerine göre daha sesli ve titreşimli çalışmaya başladı, kaputu açıp bu titreşimi görünce tedirgin oldum açıkçası. Geri dönüşünüz için teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Havalar soğumaya başladı Yaz günü gibi olmaz motor ısınınca daha az titreşim olduğunu göreceksiniz zaten

Yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Ben araç almadım daha araştırma aşamasındayım. Ekran kısmı hem ekstra özellik hem de değer katıyor araca. Ona göre değerlendirmemi yapacağım. İlla ekranlı olsun diye araç için daha fazla ödemek yerine fiyatı uygun bir araç denk gelse ekransız alıp sonradan da taktırma konusu sorun olmaz zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 5 Ekim 2024; 17:2:18 >
  • canguler917 kullanıcısına yanıt

Sizdeki cihazın marka modeli nedir acaba hocam?

• 
Sayfa: önceki 454455456457458
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.