Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (457. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
9.535
Cevap
215
Favori
751.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sonradan Taktırabileceğiniz orjinalden daha kaliteli ürünler çokca mevcut ekransız ucuz al sonra taktır.

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar antifriz seviyesi min seviyede sarı renk oluyor demi bizim araçlara.

Clio 5 1.0 tce aracım. Nerden temin edebilirim bir kodu var mıdır?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıng365

Dostlar antifriz seviyesi min seviyede sarı renk oluyor demi bizim araçlara.

Clio 5 1.0 tce aracım. Nerden temin edebilirim bir kodu var mıdır?

Fabrikasyon derecesi -35 Civarı zaten saf su eklemesi yapabilirsin doğuda değilsen onun haricinde orjinalini servis dışında bulamazssın sarı renk değil Fosforlu yeşil kullandıkça sarı ve turuncumsu renk alıyor. Bu makyajssız kasa için geçerli. Tavsiyem 3 - 4 Yılı doldurduysa komple değişim zamanı gelmiş zaten komple değiştir. servisten 1 Litre Antifiriz almaktan daha uyguna gelir hem antifiriz yenilenmiş olur En son 1050 Tl'idi Servis Orjinal Antifirizin 1 Litresi. Komple değişimde 2 Kere durulama sonrası Makyajssız kasa için Organik Silikat vb katkı olmayan G12 veya G12 + Tipte Liqiui Moly KFS 12+ Type D veya Total Auto Supra Glacelf Turuncu Type D kullanabilirsin Karışımı Batı İçin Yüzde 55 Saf veya Arıtılmış Su - 45 Antifiriz. Doğu için 60 Antifiriz 40 Su.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 6 Ekim 2024; 16:51:7 >

• 10.000 km servis bakım fiyatları hakkında bilgisi olan var mı? Yıl dolduğu için gitmem gerekiyor.

• herkese merhaba. ben de yeni cilo 5 1.0 tce modelinden aldım. bu araç için hangi telefon tutucuyu önerirsiniz arkadaşlar? Bir de araç içi kamera almak istiyorum kullanan arkadaşlar bilgi verebilir mi nasıl bişi almak lazım?

Bir şey daha sormak istiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Araçta çalıştırdıktan sonra sürekli kendim eco modu açıyorum. Araç çalışır çalışmaz eco modun açılma ayarı falan var mıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkalpkiray -- 10 Ekim 2024; 15:5:9 >
  • 2024 techno esprit alpine, lastik basınçları kapıda yazan önler 36 arkalar 32, bu doğru mudur?

Lastik: 205/45 r17

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adabeyi -- 9 Ekim 2024; 21:22:3 >
  • Adabeyi A kullanıcısına yanıt

Doğrudur

• Dostlar, Aracımın üzerinde 185/65 R15 lastikler mevcut ( Joy paket kapak mevcut). Ben 205/45 R17 Jant ve Lastik takmak istiyorum, Muayenede problem olur mu ?

• Jadura-CA kullanıcısına yanıt

bende de joy araç var. tabii kendi fikriniz ama ben joy paket araca multimedya, cam filmi gibi işlevi olan aksesuarlar dışında masraf yapmazdım, değmez gibi geliyor. en azından touch olsun, arka camları otomatik, iç döşemeleri kaliteli olan bir araç olsun da ondan sonra jant lastik masrafına girerdim

• canguler917 kullanıcısına yanıt

Hocam Söylediğiniz aksesuarların hepsini yaptırdım, ama dışarıdan bakınca kapaklı jant pek hoşuma gitmiyor. Tabi masrafta çok oluyor jant büyütünce, yeni lastikte almak gerekiyor. Ortalama masraf jant lastik 30K buluyor. Kimisi Muayenede kapı etiketindeki ebatlara uymadığı için sorun olur diyor.

Kapıda 185/65 R15 ve 195/55 R16 yazıyor 17 yazmıyor.

• Arkadaşlar araç son 2 ayda 2 defa yağ uyarısı verdi lakin yağda eksik yok nedendir?

• Ussuz kullanıcısına yanıt

öncelikle yağ basınç müşürünü kontrol ettirin, kablosunu hattını ve kendisini.... bunlar sağlamsa yağ orjinalmi, eminmisin yağdan, buda değilse ya pompada sıkıntı var yada elektriksel sorun var olabilir....

en sağlamı servisin birisinde yağ basıncının kontrol edilmesi, basınçtan emin olmanın bence en sağlam yolu, normalse sensör değişimi diye devam edilebilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 14 Ekim 2024; 13:45:8 >
  • alimelle A kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler.

• Arkadaşlar bir sorum daha var. Bu gösterge panelindeki hararet göstergesinin üzerindeki kırmızı çizgi ne işe yarıyor? Aynı çizgi benzin göstergesinin üzerinde de var?
    2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]

Tehlikeli sınırlar diyelim☺️ yakıtın da araç motor suyu sıcaklığında o noktalarda olmamalı. Bu arada gösterge sıfırlama sorunu yaşıyor musunuz? Kendi kendine gidilen kilometre, yakıt göstergesi yakıt ortalaması sıfırlanıyor mu? Bende şubatta sıfır aldım aracı sıfırlanma konusundan dolayı Fransadan yanıt bekleniyor

Yağ Pompası veya müşürü Arızalı olabilir mutlaka servise arıza kaydı açtırın bakılsın motor yemeye kadar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 14 Ekim 2024; 14:17:19 >
  • kuvars10 K kullanıcısına yanıt

Evet bende de oluyor. Çok önemsemedim açıkçası onu

• IVANGUARDI kullanıcısına yanıt

Evet servise götürmeye karar verdim ben de

• kuvars10 K kullanıcısına yanıt

bu sıfırlanma ne sıklıkta oluyor?

benim daha 100 küsür km ama hiç denk gelmedi.

• 
Sayfa: önceki 455456457458459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.