|
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (474. sayfa)
-
-
Hocam anlamazlar eğer anlayan olaki olursa da hiç bir şey olmaz onu anlayan adam airbagin üretim tarihine de bakar araca ait olduğunu anlar. İçiniz rahat etsin diyorsanız her aşamayı fotoğraflayın ve silecek değişimini faturalayın. Memleket öyle bir hale geldi ki insanlar şunu bile düşünür oldu. @sigsegv
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sub-Zer0 -- 25 Aralık 2024; 21:23:2 > -
Hocam bende de sıfırlıyor ama garanti yok bende ücret alırlar mı götürsem ?
-
Valla hocam sormayın ya. Ama insanlar da birbirine güvenmemekte haklı. 2 ay önce öğrendik para için bebeklerin öldürüldüğünü bu ülkede…. -
Bilmiyorum bir danışmanızda fayda var. -
Ne olduysa geçen yağmurda silecek silerken ön camı çizmiş. Sileceğin arasına taş çamur falan mı denk geldi anlamadım. Tam da sürücü bakış hizasında, karşıdan ışıklı yollarda kabak gibi yansıyor. Bu çizikleri çıkarmanın bir yolu var mı?
-
Arkadaşlar bende servise birkac sefer götürdüm aracı bende turbo degisti yazılım atıldı benim kulakcığı degismelerine rağmen bende kulak sesi yine var gibi bir de devirdalgalanması da var gibi ilk calistırmada ama fazla değil ayrıca 48 binde aracım buji ve bobin degismedim sadece 44 binde balata ve bir tane disk degistim diskinde bu kadar kısa surede gitmesi muamma garanti karsılamıyor dendi bana şimdi bu aracla devam etmek mantıklı mı bu kadar surede böyle ufak tefek arızalar cıkarması normal mi 2023 48 binde joy paket ayrıca bobin ve buji icin sonraki bakımı bekleyeyim mi sizce aracı o kadar hızlı kullanan birisi değilim -
Ben de joy paket yeni aldım ama bu araçla çok gitmem gibi trim sesi motorun kararsız çalışması vs. soğudum araçtan ama bir yanda da bu paraya fazla yeni araç da yok.
-
Bende de aynı soru isareti mevcut sonucta yeni arac garantisi var bu motordaki ufak tefek sorunlar insanı soğutuyor iste kararsız kalıyor insan genelde cok sorun yapmayan motor diye biliniyor bu trim ve titresim olayı sıkıntı iste en titresimli olan da bu
-
Bugün ilk defa uzun yol yaptım ve satmaya karar verdim muhtemelen biraz daha para koyup yaza doğru polo veya ibiza alacağım clio 4 den geçmiştim eski aracımı aradım.açıkçası clio 4 e göre başarısız buldum alınacaksa icondan aşağısına binilmemeli clio 5 de. -
uzun yolda clio 4'e kıyasla hangi yönleri başarısız buldunuz
-
Yol sesi yalıtımı olarak ciddi bir fark göremedim kış kastiği olmamasına rağmen teker sesini fazla alıyor içeri trim sesinden bahsetmiştim zaten en sinir bozucu kısmı o önceki araçta hiç yoktu bozuk yolda bile. İç mekan kalitesi joy için diğerine göre zayıf. Yol tutuşu olarak da fark edilir bir iyileştirme deneyimlemedim.
-
Ben de 2017de satın aldığım clio 4 1.5 dci 90 beygir aracımı satarak şubat 2024te evolotuion clio 5 satın aldım ve iyi ki almışım clio 4 ile 7 sene ne çekmişim dedim. Rüzgar gürültüsü motor gürültüsü, sert süspansiyon… Benzinli motor ne kadar yakıt olsa da motor sanki yok arabada bana o denli sessiz geliyor, rüzgar sesi yok, bu sesler olmayınca yol sesi alıyormuş gibi geliyor insana, buda normal bir durum. Clio 4te diğer seslerden yol sesine sıra gelmiyordu. İç trim sesi konusunda ben de şikayet yok şuanda, arka koltuğun sesi ve emniyet kemeri sesi vardı onu da servis giderdi. Clio 4te iç trim ses gelmeyen yer var mıydı diye düşünüyorum. -
ne yazıkki bu modeli kırpa kırpa kuşa çevirdiler...şuanki son kasa en üst paket hibrit olan bile 2020 iconlardan geride, motor-şanzıman kısmına zaten hiç girmeyeyim, o işi 2021 de bitirdiler zaten....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 28 Aralık 2024; 13:0:45 > -
1.0 clio alpine 11binde ilk bakim Renault akbak bayide yapildi. 6.500 tl hava filtresi haric. Merak eden olursa diye yazıyorum -
Touch paket yakıt 9.3 iicon 7.1 mesafe güzergah aynı yakıtta neden böyle fark var acaba ?
-
Merhabalar
Memnun musunuz araçtan? Ne zaman almıştınız?
Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz yönleri nelerdir?
Ben de çok git-gel yaşadım ama neticede Bayon almıştım. Fakat kalbimde Alpine serisinin bi başka...
-
Arkadaşlar bitik aküyü garantiden değiştirebilen oldu mu aranızda? Aracı sıfır aldım, 1.5 yıl oldu, birkaç defa zor marş bastı çalışmadığı da oldu, servise götürdüm aracı 1 gün bekletip şarj edip sorun yok dediler. Dışarıda tanıdığım bir elektrikçiye götürdüm aracı marş basarken amper değerlerini ölçtü tam marş basma esnasında 9-9.5 değerlerini okuyup bu akü ölmüş dedi. Bilgisi olanlar yorum yapabilir mi? Şayet akü bitikse garanti olduğu halde servis neden değiştirmiyor? Ne yapabilirim? -
Arkadaşlar aracımda sürüş esnasında 50-60km/h'den sonra böyle bir ses var, aracımı ikinci el aldım. Bu ses ne sesi olabilir ben sorunun neyden kaynaklandıgını anlamadım cunku
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valarez58 -- 1 Ocak 2025; 2:53:59 > -
Nasıl yok hocam yapmayın evde hem Clio 4 hem Clio 5 aracımız var. Clio 4 ün içinde 90 km/h hızdan sonra kıyamet kopuyor aynı ses seviyesine Clio 5 140 tan sonra ulaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 1 Ocak 2025; 18:57:18 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X