Şimdi Ara

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (476. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Dyatlov-Legasov , Dyatlov-Legasov
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 9 Misafir (4 Mobil) - 6 Masaüstü5 Mobil
5 sn
9.534
Cevap
214
Favori
749.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yakit tüketimi veya kullanimda hissedilir hiçbir değişiklik olmadı. Kullanılan motor yağı 5w30 rn720

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kurabiyee Canavari kullanıcısına yanıt

Siz arac çalışmıyorken multimedya mı calistirmistiniz?

Bu yüzden mi öyle bi uyarı verdi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Araç çalışmıyorken kısa süreli de olsa multimedya kullanımlarında bu uyarıyı aldım.

Akünün bu kadar kısa ve çabuk şekilde uyarı vermesi garibime gitmişti.

Meğersem alternatör zaten aküyü yeteri kadar şarj edemiyormuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Alpine modelim var, trafik işaretleri tanıma ve uyarı sistemi dediğimiz sistem ekranda musade edilen hızları gösterirdi. Bugün farketim o kısımda sarı uyarı ışığı yanıyor. ön araç takip sistemi ise çalışıyor. bunlar aynı kameradan veri alıyorsa sorun ne olabilir?

• Aracım 7500km'de, geçen gün garantiden motor kulağını değiştirdim. Aracın tüm titreşimi, sağ öndeki lıkırtısı gitti. İki kulağa da baktım aynı parça numaraları vs, sanki bi revizyon yok gibi ama bakalım bu kaç bin km gidecek.

• Arkadaşlar makyajlı clio 5 lerde gsr li olanları nasıl ayırt edebiliriz ikinci elde. Birde evo paketlerde kaç hava yastığı vardır?

• Yavuz Alper kullanıcısına yanıt

GSR2'li Alpine paket özelinde konuşursak şu özellikler farklı:

-Hayalet ekran 10" (tüm alanı kaplıyor)

-Orta ekran 9.3" ve dahili navigasyon var (dolayısıyla araç üstündeki anten köpekbalığı değil)

-Direksiyonda yastığın olduğu alandaki logo değişik

-Ön park sensörü standart (bir dönem fabrika çıkışlı paketlerin hiçbirinde opsiyon olarak bile satılmadı).

• ayşekular A kullanıcısına yanıt
    Aynı kameradan almıyor hocam. Ön cam da bulunan kameran okuyor tabela ve şeritleri. Öndeki araçlar farkı donanımlar mevcut araçta

Direksiyondan çok net belli oluyor hocam. Önceki versiyonda logo çizgileri piano black bir kaplama üstünde. Yeni olanlarda çizgiler direkt direksiyon üstünde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thal1on T kullanıcısına yanıt

şu hale bak, 2020 ilk çıkan kasa icon-rs ler daha dolu ve şuanki en üst paketten bile daha iyilerdi, saydıklarına ilave park pilot ön arka ve yan sensörler 360 kamera da vardı, birde bize satmadıkları Bose ses sitemi, ısıtmalı koltuk ve direksiyon ve adaptif cruise kontrol, bunların çoğunu sonradan yapan birkaç kişide var, neredyese herşeyini çözdüler arabanın, işin kötüsü 3. sınıf ülke sayılıyoruz üstelik burada üretilen üstünde Türk Malı yazın bir araçta...

bu arada navigasyonlu ekrandada köpek balığı anten olur, o anten tüm özellikleri destekler, opsiyondur ama boş alet değildir.

• alimelle A kullanıcısına yanıt

Sanırım 360 kamera benim aldığım dönemde (1 yıl önce) sadece hibrit modelde standart olarak geliyordu hocam, kendimiz eklemek istediğimizde de 60 bin gibi bir fiyatı vardı diye hatırlıyorum. Parasını vermek istememe rağmen büyük ekran ve ön park sensörünü "Fabrikadan son zamanlarda öyle model çıkmıyor, yapamayız." diye geri çevirmişlerdi. Dediğiniz geri kalan tüm serzenişlerinize ben de katılıyorum, bu ülkede üretilen bir arabanın yurt dışına gönderilen haline göre güdük kalması insanı üzüyor.

Köpek balığı anten olayını da GSR2 belirteci olarak yazdım hocam aslında, GSR2'li Alpine paketlerde ben hiç köpek balığı anten görmedim; yolda büyük antenli alpine görünce "Aha bu GSR2 model." diye kodladım kafada :D

clio 5'lerde yıl-donanım fark etmeksizin hepsinde 4 hava yastığı var. sürücü, yolcu ve yan hava yastıkları. perde hava yastığı yok maalesef

• eyvahfilvar kullanıcısına yanıt

doğrudur, yalnız geçen şemasını kontrol ederken tesisatı falanda buldum tabii, benim araç 2020 bu arada, dedim hele bakayım varmı, kontrol ettiğimde perde hava yastıklarının tesisatı hazır çıktı, madem hazır taksanıza şu perde hava yastığınıda be arkadaş, bu arada tüm tesisat var gibi, koltuk ısıtma vs, parçaları bulsak olacak sanırım bu işte, fena para tutuyor değmez uğraşmaya, araba değiştir bundan kolay gelir o derece...

• canguler917 kullanıcısına yanıt

22.6 km/h ortalama ile 8.0 lt hava ortalama 10 C 1.0 tce xtronic

• Arkadaşlar servis bu buğulanma durumuna normal diyor. Şimdi 5 derecenin altında yağmurlu havalarda araç kullanan herkesin farı böyle mi ben anlamadım.

Her sokak başında clio var, farları böyle olan görmedim ben.

2020 Renault Clio 5 [ANA KONU]
  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

kasım ortasında 0 aldığım araç aynı gün buğu yaptı, kavga-dövüş garantiden 2 hafta sonra değiştirdiler. (aracın servis siciline işlemişler 2 far ve işçilik toplam 60bin tl)

• redboxer82 kullanıcısına yanıt

Şuan mesala hala buğu problemi var mı?

Buna normal diyorlarsa hepsinde olması gerekiyor mantıken. Yoldaki araçlara bakıyorum benimki önden farlar bembeyaz , hiçbir araç böyle gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt

farın içinde nemli hava fazlaysa oluyor, açın farları, buğu geçiyorsa normal, havalandırması temizse geçici durumdur, her buğuda far bozuk demek değildir, biraz kullanın büyük ihtinal geçer...

• redboxer82 kullanıcısına yanıt

tekrarladı mı? duzeldı mı?

• 
Sayfa: önceki 473474475476477
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.