< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2020 Renault Clio 5 [ANA KONU] (478. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende sendeki durumun tersi gibiydi hocam. Araç durmaya yakınken gazdan ayağımı çekince ön kaputun sağ tarafından ses geliyordu fan tıkırdama sesi gibi. Gaza basınca ses kesiliyordu. YouTube'da ya da şikayet var'daki videolarda ses mevcut. Onlara bir bakarsın sendeki ses aynısı mı diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sonrasında orijinal cihazla bakılan bir yere gönderdiler beni orada da airbag beyni olduğu söylendi, yetkili servise yolu gözüktü sanırım bana. En güvenilir cevabı onlar verecek sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bende aynı hatayı koltuğun altındaki sensör sebebiyle veriyordu, garantideyken değişti
Selamlar,
Bende de 2024 Nisan ayında aldığım Alpine var, yaklaşık 11000 kmde.
1) Özellikle soğuk havalardaki ilk çalıştırmada rölantide dalgalanma ve hava emme sesi gibi bir ses geliyor. Dışarda benzin kokusu alınabiliyor ve egzoz tarafında patlama gibi demiyim de bir şeyler atılıyor gibi ses çıkıyor. Linkte açılan şikayetin hemen hemen benzeri. Bir süre geçtikten sonra bu durum ortadan kalkıyor.
www.sikayetvar.com
Renault Clio'da Bitmeyen Sorunlar Ve Servis Çaresizliğihttps://www.sikayetvar.com/renault/renault-clioda-bitmeyen-sorunlar-ve-servis-caresizligi2)Fabrika çıkışlı 9.3" multimedya ekranda son 2-3 aydır saat senkronizasyon problemi var. Hareket ettikten sonra doğru saate ayarlıyor. Aracı kapattığım saatte kalmıyor bu arada.
3)Şehir içi 25-35 km hızlarda gazdan ayağı çekince silkelenme oluyor.
Benzer problemleri yaşayan veya çözebilen var mı?
++ Gsr2'de gelen gösterge ekranı servis tarafından önceki araçlara da takılabiliyor mu, hiç soran oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telcontar1 -- 21 Ocak 2025; 23:32:44 >
-
Touch"lara icon farlar uyumlu mu arkadaşlar soketlerde vs farklılık var mı?
Hocam aynı sorunlar bende de var . Bende temmuzda aldım aracı . O soğukda dalgalanmayı her zaman yapmıyor ama ara ara yapıyor can sıkıyor . Ocak 21 de gidecektim işim dolayısı ile gidemedim. Maise 18 Şubat da bir gün öncesinden bırakıp birebir sorunları anlatıcam. Buna fabrika bir çözüm üretmeli canımı aşırı sıkıyor bu durum . Fabrikasyon veya 3 silindir derlerse hukuki boyuta geçeceğim artık bu olayın tadi kaçtı . Yazılım mı yapıyor artık sensörle mi alakalı . Şu motor kulağı ve soğukda stop edecek gibi vuruntu yapma olayini , izalasyon my yapıyor bir parçayı mı değiştiriyor halletmeli. Bu ayıplı bir durum çünkü . Frene her bastiğimda o seste abs çalışması mantığı bana sıkıcı geliyor .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dyatlov-LegasovArkadaşlar servis bu buğulanma durumuna normal diyor. Şimdi 5 derecenin altında yağmurlu havalarda araç kullanan herkesin farı böyle mi ben anlamadım.
Her sokak başında clio var, farları böyle olan görmedim ben.
Farlar garantiden değişecek arkadaşlar. Yeni farlar Fransa'dan geliyor vs. dediler ama üzerindeki farlar mako marka, made in turkey etiketi var. Orasını anlamadım artık.
-
Bu konuyu araştırırken 2025 ocak ayında mesajınıza denk geldim,derin bilgiler için teşekkürler.
Clio 1.3 tce 7dct300 şanzımana sahip aracıma bilgi eksikliğinden kaynaklı yalnızca DW6 onayı olan Motul Multi DCTF şanzıman yağını ekledim.
Şuan bu bilgiler ışığında High Torque DCTF ıslak kavrama yağını sipariş geçtim.
Saygılar
-
Uyumlu ancak araç beyninden birkaç ayarlama yapılması gerekebilir.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam, çakmaklık çıkışı kaç volt bizim araçların? Araç hızlı şarj için çakmaklık önerisi olan var mı bir de
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Standart 12 volttur: Alttaki Samsung süper hızlı şarj destekliyor, iPhone u typc ye baglarsaniz hızlı şarj ediyor, normal USB de normal şarj ediyor,
aliexpress.
Essager 30W 5A QC PD 3.0 SCP USB araç şarj hızlı Charge4.0 USB tip C araba hızlı şarj için iPhone 12 13 Huawei Samsung Xiaomi - AliExpress 509https://tr.aliexpress.com/item/1005004766021973.html
Baseus Square metal A+C 30W PPS Araç Şarj Adaptörü (PD3.0、QC4.0+SCP、AFC) Siyah : Amazon.com.tr
linkteki ürün 24 volt galiba, fazla mı gelir sigortaya?
-
Kendi attığım Linkteki ürünü aktif kullanıyorum hem Samsung hem iPhone için. Araç Clio 2023 model. Denemediğim birşeyi yazmam buraya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 24 Ocak 2025; 10:1:36 >
hocalarım herkese merhaba. aracım 2023 tce. geçenlerde akü zayıf uyarısı veriyordu. bir akücüye gösterirken çocuk kaputun çubuğunu tutan fiberi kırdı. internette bir sitede buldum ama 250 lira kargo diyor. nerede bulabilirim acaba ?
-
mesela "Clio 5-V Kaput Dayama Demir Klipsi" 160 tl kardeş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimelle -- 27 Ocak 2025; 20:56:27 > -
cevabın için teşekkür ederim ama bu sitede ürün yok diyor. başka sitelerde de buldum ama en ucuzu kargo 100 lira diyor. yani küçücük plastik bir parçaya 500 lira vermek de koyuyor ne yalan söyleyeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkalpkiray -- 28 Ocak 2025; 10:28:31 > -
Hocam ben servisten gidip kendim aldım 140 TL ye. Yakınında var ise gidip öyle al. Ben 2 tane aldım biri yedek dursun diye, çünkü plastik ve sıcaktan çatlama yapıyor, bir süre sonra kırılacak yine.
-
en mantıklısı o aslında ama hafta içi fırsat bulamıyorum bir türlü yolum düşmüyor o tarafa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X