Şimdi Ara

2020 Üstü hangi tır alınmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 15 milyon TL gibi bir sermaye var. Benim hep düşüncem F-Max alır geçeriz hatta 2850 ye 2023 226 bin kmde var diğer tırlara göre bedava hatta tır pazarlarında toplu 5 tırı 12.5 13 e verse bayram ederim ama öyle bir tır ki şoföre veren dertli kendi kullanan mutlu kime sorsam Ford alınmaz olmadı kmsi 2 katıda olsa Merso 1848 al diyen çok oldu. Sonra Man TGX 470 ler var bunlarda 3-3.5 arası temizleri var. Merso servisindeki abi Man çok iyi kolay kolay arıza vermez ama bi verdim mi a yeri 1 ay önce patlar 2 ay sonra b yeri patlar 1 ay sonra a yeri bi daha patlar uğraşır durursun bide mersonun ustası çok en ucra köye mal indirsen orda yolda kalsan o yörede kesin merso ustası vardır tamir takımını alır tırın başına geçer dedi banada mantıklı geldi ama benim alabileceklerim 250-400 bin km arası ortalama 3.5 milyon 3 tırdan fazla alamıyorum bide açık kasa dorse alınacak bunlarda 1.5 lira civarı modeli yüksek olsun dersen bu rakam 2 lirada olabilir Man ise 3 lira civarı 4 tane alabilliyorum Mersinde de çok fazla özel servisi var baktığıma göre man nın Türkiyenin her yerinde özel servisi var sadece man tır kullanmış biri ile konuşmam lazım özellikle 2020 sonrası için..

2023 sonra F-MAX. Özellikle Mavi rengi çok güzel bide parçaları merso gibi kolay ustası çok 2023 den sonra elektrikli direksiyon gelmiş bu çok büyük artı bide 3 liraya eşsiz tırlar buluyorsun 3 den bulsak 4 tane 12 2 milyonda dorse 14 1 milyonda sigorta kasko gibi para gider. Masrafları çıktığımda ki para borç olmadığı için bana kalır

2020 Sonrası 1848/ 51 almak isterim ama hatta bugünki merso özel servisindeki abi 2024 51 var 4.6 lira 4.5 a bırakır alırmısın alırım ama dorselerle birlikte 0a 0 elde var sıfır oluruz dedim

2021 sonrası Man TGX 470-510 /2021 den sonra direksiyon değişik ve far led oluyor 1 tanesini ben kullanacağım için süsü önemli :)

Ha 15 milyon paran var neden tırcılık. En azın belirli bir aşama değer kaybetse bile ortada 3 5 tane mal var 3 milyona alsan 3 yıl kulansan 2.3 2.4 e satsan canım yanmaz ki 3 yılda 600 bin lira kazandırmayacaksa bu iş parayı bankadan çeker şöminede yakarım. Bide benim baba hakim ticaretten anlamaz risk alamaz riski sadece şöle alır ben bu işe girdim çeviremezsem ne yaparım aldığımı satar borcu çeviririm mantığı. Ben parayı babamın benim için aldığı arsayı satıp(içinde ejder mevyesi serası ev 15 kw güneş enerji paneli o bölgede(Mersin toroslar resulköy) suyu olan 5 araziden 1 tanesi gibi spesifik özellikleri var ) bu 3-5 tırdan küçük bir filo kurcaz. Parayı özgürce kullancak olsam Ben direk bu işi Amerikada yaparım ama babama yurt dışı ütopya olduğu için ilk başta yurt içi ile başlayacaz

• Hocam selam. Konu üzerinden 3 ay geçmiş ama sorayım dedim.

Aynı dert bende de var. MAN, DAF ve Mercedes arasında kaldım.

Siz hangisini tercih ettiniz? Kaç model?

• Hocam merhaba halen almadıysanız. mercedes alın derim şuanda mercedeste kampanya var 2.5 milyonu 0 faiz ile 12 ay veriyor. 3 tane sıfır merso alın 3.ündede 2.5 milyondan 7.5 milyon cepte kalsın onuda faize atın yılda getirisi 3.6 milyon felan yapar. Hem kafanız rahat olur hemde araçlar uyguna gelir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.