Merhaba gencler, Bu araclari almak isteyenlere fikir olmasi acisindan; iki araci da alip kullanmis biri olarak deneyimlerimi paylasmak istedim... Iki aracin da 1.5 eT(F)SI oldugunu da belirteyim... Bildiginiz uzere 1.0 araclarda arka suspansiyonlar bagimsiz degil, o yuzden tercihim 1.5 oldu hep... Oncelikle sunu belirteyim; bu iki aractan evvel A3 Sedan vardi 4-5 sene kullandigim... Yani Clio'dan Suzuki Swiftten den gecmis degilim, yorumlarimi ona gore degerlendirirsiniz... :) Her ne kadar en alt segment olsa da premium da kullanmis biri olarak yorum yazacagim yani... Oncelikle A3 ile baslayacagim... Advanced + cift paketli aracti, cam tavan vs hersey vardi aracta... Yaklasik 4 ay kullanabildim, beklentilerimi karsilamadigi icin sattim... Gelelim sebeplerine;
Neyse cok daha fazla sikinti yazabilirim (kablosuz sarjin telefonu ates topuna dondurmesi gibi) ama genel itibariyle sorunlar boyle ve malesef cogu yazilimsal kaynakli olmasina ragmen cozulemedi... Gelelim iyi taraflarina;
Gelelim Style paket Golf 8'e... Golf'u istedigim ya da sevdigim icin almadim, tamamen "lan para kenarda durdukca eriyor iyisi mi alayim dursun" mantigiyla aldim... Beklenti de yuksek degil o yuzden...
Aklima gelenler bunlar simdilik... Ha bir de ilginc bir durum benim Golf'te rev limiter yok... Dururken gazi koklerseniz 3bin 4bin devir diye gidiyor... Normalde 2500 devirde limit olmasi lazim... Karsilastirmaya gelirsem;
Acikcasi bu segmentte hangisini tercih edersin derseniz; aradaki fiyat farkina degecek bir durum yok iki arac arasinda... Hatta gidip Leon bile alsaniz uzulmezsiniz... Tabii ki Leon'da eksiklik daha fazla ama 100.000 200.000 TL edecek seyler degil... Ha ama 1.5 motor aliyorsaniz is degisiyor zira Leon 1.5 motor da olsa arka suspansiyonlar bagimsiz degil... A3 makyajlaninca, yazilimsal sikintilar giderilince tekrar denenir ama... Yani ekonomi el verirse... Ya da Formentor alinir gecilir :] ... [Edit] : İmla...< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 17 Nisan 2022; 13:5:5 > |
Bildirim