Şimdi Ara

2021 HYUNDAI TUCSON (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
19
Favori
42.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    V-power 💪🏻

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam selam sizin araç hangi paketti ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 3 Eylül 2023; 10:6:42 >
  • canlee89 kullanıcısına yanıt

Aslm hocam elite plus 2021 hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onder46 kullanıcısına yanıt
    Elite plus efsane bize nasip olmadı :) Led ampül takmayı düşünüyorum mercekli far var ama halojen ampul daha önce corolla aracımdada aynı şekilde takmıştım. Belki sizde sonradan taktırmış olabilirsiniz diye sormak istedim hangi paket diye ama elite plus a gerek yok zaten :)

Daha güzellerini nasip etsin hocam..kim ne derse desin Tucson her donanımı ile güzel bir araç süspansiyon konfor güvenlik donanımları vs her şey yeterli yerli yerinde prime plus tam bir fp aracı huzurla binmeyi nasip etsin

kuzenimde Elegance Passat var elite plustan sonra boş geliyor araç

Aynen öyle Elite plus donanımı bambaşka birşey. Bakalım bende şu led farları ve otomatik bagajı yaptırmak istiyorum.

İkisi de çok güzel donanım inş bitince sonuçları bekliyoruz hocam

Üstadım Photon Milestone Limited edition taktım böyle bir aydınlatma yok. Elite plus orijinal led ile yan yana geldik neredeyse 2 katı fazla aydınlatma var. Far ayarını makine ile ince ayar yaptı usta şuanda karşı taraftan hiçbir tepki almadım. Müsait bir zamanda dizele de aynı ampulden takacağım. Bu arada benzinli ile trafiğe çok kalmadığım sürece yakıtı öyle korkutucu değil.

2021 HYUNDAI TUCSON

Verim aldığınıza sevindim hocam karşıyı da rahatsız etmemesi ayrı bir artı:)) benzinli için tek şey söylerim çekiş açısından tam bir canavar maşAllah 🧿

Eco modda bile tırmalıyor benzinli şehir içinde başka moda gerek yok cidden. Dizeli normal modda kullanıyorum Eco biraz hantal kalıyor.

• Aykutasil kullanıcısına yanıt
    2 bin devirde dizel benzinli farketmiyor ciddi düşüyor yakıt tüketimi dediğiniz gibi.

• Ekran koruyucu yapmak isteyenler için link bırakıyorum. İki ekranada uyguladım gayet güzel oldu.

https://m.n11.com/urun/hyundai-tucson-2021-8-inc-multimedya-ekran-koruyucu-9h-nano-film-508240190-23072372

çiçeksepeti.com
    Hyundai Tucson 10.25 inç Dijital Gösterge Temperli Nano Koruyucu
    https://www.ciceksepeti.com/hyundai-tucson-10.25-inc-dijital-gosterge-temperli-nano-koruyucu-kcm53797959

Üstad selam
    Yurt dışındaki araçlara bakıyorum lastik ebatları farklı mesela bizde 235/50/19 aynı araç Amerika’da 235/55/19
    Bende lastik değişimi zamanı 55 yanağa geçerim hem konfor artar hemde daha yüksek ve heybetli duruyor.

MARCARSyoutube
    2023 Hyundai Tucson - Styling High-Tech SUV!
    https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=U16iWhbAFKA

• Son guncelleme ile hyundai gen5 ekranlara kablosuz carplay gelecegi yaziyordu update sayfasinda ancak gelmedi.
    Tucson gruplarinda pek onemsenmedi bu konu ama sportage gruplarinda cok dillendirdiler. Umarim yakin zamanda gelir. Belli ki donanimsal altyapi mevcut.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • trexin T kullanıcısına yanıt
    Sizin araç kaç model üstadım benim prime dizel ve prime plus benzinli aracımda kablosuz car play mevcut.

2021 elite dizel benim arac. Evet sizin araclarda mevcut kablosuz ancak elite ve uzeri paketlerde yer alan genis ekranda kablosuz carplay yok. Hyundai update sayfasinda 06.11.2023 tarihli guncelleme ile kablosuz carplay gelecegi yaziyordu ancak olmadi.

• trexin T kullanıcısına yanıt
    Şu siteye bakın hocam burası bayağı aktif

https://www.tucson-forum.com/threads/it’s-coming-for-hyundai-and-kia-drivers-at-least-the-european-drivers-carplay-and-android-auto-wil-be-wireless-after-the-next-update.2448/#post-31089

• Arkadaşlar merhabalar Tucson 2020 veya 2021 yeni kasa dizeller nasıl kaça alınır elite ve üstü paketler bu modelle ilgili fikirlere ihtiyacım var motor şanzıman arıza durumu filan nedir tam olarak

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Tesekkurler hocam takip edeyim 👍🏻

• azreften A kullanıcısına yanıt
    Eski kasaya hakim degilim. Yeni kasa icin 15 bin km alti hatasiz araclar 1600 ve altina zorlanabilir. Kendi aracim 12 bin km’de 2021 elite. Sahsen satacak olsam aklimdaki dip rakam 1600 olur. Cok acilse 1550. Onun alti zarar ettirir bu donem. Nisan mayis donemine gore dolar bazinda yuzde 30’dan fazla zarar var tabi orasi ayri.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.