Ben de orayı bulmuştum araştırmalarımdan sonra. Hem led far hem de ön park sensörü uygulaması yaptırcam. Sonuçları paylaşırım buradan |
2021 HYUNDAI TUCSON (16. sayfa)
-
-
2021 Tucson ile 2022 Tucson arasındaki farkları bilen var mı?
-
Hazır gitmişken arka sinyalleri photon led yapın çünkü aşağıda kaldığı için çok dikkat çekmiyor Buda kazaya sebebiyet verebilir. Ben sinyalleride led yaptım çok güçlü yanıyor ve çok güzel oldu halojen ampul bu araca yakışmıyor.
https://m.youtube.com/watch?si=fiS8itqilRJmr3Ri&v=j90kYABOteY&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canlee89 -- 9 Temmuz 2024; 22:12:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Link açılmıyor hocam
-
Enzo Royceyoutube2022+ Hyundai Tucson Change Reverse And Turn Signal Lights To LED.https://www.youtube.com/watch?si=9-e9WetFQ_YuyiMr&v=j90kYABOteY&feature=youtu.be
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekkürler. Ustaya soracam
-
Arkadaşlar auto-hold u kalıcı hale getirmenin yolu var mı? Her çalıştırdığımda otomatik açılsın istiyorum
-
Bende ön farlar için çok led araştırdım Hocam. Photon Ultimate ve Milestone serilerinde ülke genelinde biraz sıkıntı vardı 2 ay önce. Stoklara tekrar girdi mi bilmiyorum. Benim tercihim Milestone oldu 2500 tl takdırdım. Ufuk çizgisi çok ama çok net. Bir kişi bile sellektör atmadı atamaz da zaten çünkü öndeki aracın bagaj kapağında ışık çizgisini bariz görebiliyorum. Aydınlatyma gelince bizim dayıda Elite plus var gece tarlada yan yana koyduk. Photon en az 1.5 - 2 kat daha iyi aydınlatıyordu. O bile şaşırdı yani.
Farları ve stop lambaları da değiştirmek istiyorum ama müsait bir vakit bulamadım henüz.
-
sadece o değil hiçbir ayar kalıcı değil maalesef
-
Kaça takıyorlar ?
-
2500 vermiştim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Selamlar. Makyajli Tucson t GDI motor şehir disi kaç litre yakar? Ortalama 100-110 arası hız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz707 -- 7 Ekim 2024; 0:21:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X