Şimdi Ara

2021 HYUNDAI TUCSON (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
19
Favori
42.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hb.den paspas ve bagaj havuzu sipariş ettim ama bir yeri uyuyor bir yeri uymuyor ne paspasın ne bagaj havuzunun. Prime-comfort-Elite-elite plus- hybrid için ölçüler farklı mı? Benimki 2024 hybrid elite plus diye geçiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Hyundai de tanıdıgı olan varmı

bir plakadan aracın agır bakımları yapılmış mı yapılmamış mı öğrenmem lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: barsoy

Konu içi arama yaptırdım hız sınırlama hakkında bilgi bulamadım. stop&go cruise yazıyor ama hız sınırlama yok mu? Sabit hız yerine ceza yememek için 10 yıldır kendi aracımda hız limiti kullanıyordum, şimdi 2.300.000₺ verip sadece cruise ile yetinmek istemem

Bu arada hybrid alacağım, bayi pek indirim yapmadı 50bin zorla. Bayi tavsiyelerinize açığım.

Peugeot 3008 kasa değişeceği için çok güzel fiyat verdi aslında 2300 yerine 1950 ama tuscon daha çok ilgi alanımda şu an.

Kendi soruma cevap vereyim, cruise düğmesine basılı tutunca hız sınırlayıcı çıkıyor.

• 2019 3008 1.5 dizel gt line sahibyim araç su anda 56.000 de ve masallah sorunsuz kullandim standart bakimlar harici servise gitmedim. Araçta en ufak trim sesi filan yokki bu tip seylere hastalik derecesinde takıntılıyımdır. ama artik degistirmek istiyorum ve dizelin esprisi kalmadigindan benzinli bir c suv alma niyetindeyim. Aslında makyajlı tucson düsünüyordum ama hyundai neden motorlarinda mild hybrid secenegini degerlendirmiyor grubun diger markasi kia tamamen mild hybrid motor kullandigi halde anlasillir degil.

ama ici filan cok guzel olmus bence..

diger secenek kia sportage ama koltugu cok rahatsiz geldi bana baldir destegi yok koltugunda

diger secenegim yeni tiguan ama ondada elektrikli koltugun opsiyon olmasi cok komik.

son secenegim 3008 in yeni kasasini beklemek

• MaTaDoR1970 kullanıcısına yanıt

Niye özellikle mild hibrid ? Tucson full hybrid aldım 2024 model ama şimdiki makyajlı kasada hybrid seçeneği yok eylülde geleceği söylendi. Benim aldığım plugin değil bu arada, mild hybridden farkı aküsünün biraz daha büyük olması.

• Düz benzinli ve düz dizele göre mild hybrid secenekleri 1 lt kadar daha az yaktiklari icin mild hybrid.. Full hybrid tucson makyajli kasada olsa belkide 1 no lu secenegim o olurdu inan. bende cok begeniyorum aracini.. gule gule kazasiz günlerde kullan insallah.. Ama bana yil sonuna belki gelecegi soylendi ve fiyatida kimbilir ne olur.. makyajsiz kasa hybrid ler icin bayi güzel fiyatda veriyor insana.. almakla iyi yapmissin bence.

• Arkadaşlar 2021 Prime aracım var. Ses sisteminden hiç memmun değilim. Merkez odaklamayı orta odak noktaya alınca arka hoparlörler çalışmıyor. Odağı arkaya alınca çalışıyor ancak bu sefer de önde kötü bir ses oluşuyor. Durum sizlerde de aynı mı yoksa benim araca özgü bir sorun mu anlayamadım

Teşekkür ederim. Psa grubu yakıt konusunda ekonomiktir 10 yıl picasso kullandım. Mild hibrid düşünüyorsanız 3008'i tercih edin bence. Hyundai suvlar yakıt konusunda pek ekonomik değil.

Cevap verirken "cevapla" tuşunu kullanırsanız cevap verdiğiniz kişinin haberi olur.

• barsoy kullanıcısına yanıt

hybrd in bagaj olculeri pillerin bildigim kadari ile bagajin alt kisminda olmasindan dolayi farklilik olabilir diye dusundum

2023-24

Benzinli 620 lt.

Hibrit 616 lt

Dizel 598 lt.

• Klimada ads off yaziyor bu iyi birsey mi degilse nasil acilip kapaniyor o ?

Birde avmy ye girerken bagaj el frenini cekip p ye alinca bagaj dugmesine basip acabiliyorum ama kapatamiyorum normal mi

• Nicomedia66 N kullanıcısına yanıt

Otomatik buğu gidermeyi kapatmışsınız.

Bagaj kapağını denemedim henüz

Düğmeye basılı tutmak gerekiyor bagaj kapağı kapanana kadar vites P de olmalı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elite plus 2022 ve sonrasında navigasyon destekli akıllı hız sabitleyici ve sınırlayıcı yok mu? Ekranda hız sınırı görünüyor , tabeladan mı okuyor yoksa navigasyondan mı bilmiyorum ama hız sınırını tabelaya göre otomatik ayarlatamıyorum.

• barsoy kullanıcısına yanıt

Oyle bir secenek goremedim hocam klima ekraninda,nerden yapiliyor ayarlardan mi

Tabi modeline yılına göre değişiyordur, ben ayarlar ekranında görmüştüm

• Hibrit kullanan arkadaşlar, ruhsatta motor gücü ne yazıyor?

• canlee89 kullanıcısına yanıt

Hocam nereden yaptırdınız sorabilir miyim acaba?

• mow_ kullanıcısına yanıt
    İstanbul Anadolu yakasında ünlü otomotiv Necati ustada yaptırmıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.