Şimdi Ara

2021 HYUNDAI TUCSON (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
19
Favori
42.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bütçem 2022 için yeterli olmaz gibi. İki araç arasında karşılaştırma yaparsanız artı ve eksi yönler beler oldu sizin için?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • okanbyt kullanıcısına yanıt

Okancigim bunun vergisi mazotu derken nasil yurutecen millet mutfaga zor yetisiyor sen jeeple uzun yola cikmaktan bahsediyorsun. Bu arac gercek 4×4 degil hem araziye vuramazsin ki ne anlami kaliyor jeep e binmenin alirsin bi duster 1.5dci 4×4 her yere gidersin altinda bunun koruma falanda yok araziye girsen askida kalir araba yazik gunah ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burki_rock kullanıcısına yanıt
    Yalitim ve konfor tucson’da iyi ama c5 aircross’ta daha iyi. C5’in bagaji genis. Tucson’un ici genis. Diger konularda tucson her yonuyle daha iyi bir arac. Genel iscilik cok basarili tucson’da. Surus kalitesi de cok iyi.
    3008 ile karsilastirsak da benzer bir sonuc cikar benim nazarimda. Cunku 3008 tasarim ve ic mekan kalitesi disinda c5’ten farkli bir arac degil.

• Postun ilk sahibi tuscon aldığını ve müşterilere haber verilmesi gerektiğinden hiç memnun olmadığından bahsetmiş. Ben 8 aydır tuscon 1.6 t 2021 kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Nedir problem merak ettim. Koftiden başlık açıp karalama kampanyası mi yapiliyor. Araç sınıfının en iyisi. Tek problemli yani yalıtım kalitesi. Hyundai aldiginizi Mercedes e binmediğinizi hatırlatırım. Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi homurdananadam -- 21 Nisan 2022; 19:3:15 >
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt

900 binlik aracı alan yakıtınıda çok düşünmez diye tahmin ediyorum . senede 1 yada 2 kez 1000 km lik yola gitme durumu olan kişi muhasebe yapıyorsa bu araca bakmasın bence araç almasın .. biz genelleme yapmıyoruz zaten aracı alabılecek durumda olan kişilere yönelik konuşuyoruz . araç zorlu arazıye çıkar dıye bişeyde demedım .kapasitesi üretim amacı belli offroad yapılır da demedim .bozuk yollarda iş görür dağa çıkarır karda çamurda getirir götürür . bende eclipse cross vardı .traktörün gidebilidiği yerlere girdim 3 yıl mis gibi taş gibi tepe tepe kullandım .bu araç buna yakın .. amarok gibi daha agır yerlere girmez işi bilen aracı tanıyan kişi nereye girip çıkabilieceğinide bilir zaten . fazla riske girerse onun problemi .. duster alacağıma gider suzuki vitara alırım uygun fiyatlı çok daha sağlam araç. herkes mantıga göre hareket etmiyor taleplerıne göre hareket ediyor konfor yol tutuş guvenlık kapasitesi tarz tip vs ...kim neyi begeniyorsa o .. ınsanlarda boyledir lux tutkusu olan vardır , farklı butik marka alayım aynısı olmasın ister . piyasa aracı olsun alınca satabileyim der .şekle şemale önem verir ona göre seçer vs uzar gider ... bizim konumuz tucson ona göre yorum yapmıştım .. aracı yaklaşık 7 aydır kullanıyorum . arkadaşlar sordu bende yardımcı olmak istedim .

• 2021 dizel prime ile vedalaşıp 2022 prime plus aranızdayım.

Adanada yaşadığım için dizel benzin arasında fark olmuyor.

Araç içine ambiyans aydınlatma yaptıran var mı ?

• Kullanıcı dostlar yok mu 800 bin altı comfort alalım ya :(

• burki_rock kullanıcısına yanıt
    Face grubunda arac bulanlar liste fiyatindan 150 bin kadar fazla rakama mal etmisler. 800’un alti pek mumkun gorunmuyor. Bence dusuk km bir 3008 bulup paranizi korumaya calisin. Ben mart ayinda istedigim rengi istedigim donanimi secerek herhangi bir ekstra odeme yapmadan dizel elite almistim. Ancak arkadas icin mayis ayi boyunca comfort aradik bulamadik. Ona da gecen hafta 3008 aldik 23 bin km’de. Uzun sure binerim derseniz c5 de bakin derim.

• trexin T kullanıcısına yanıt
    Onlar da düşmüyor maalesef. Vavacars’ta bir kaç 3008 kaçırdım. Çok şanssız döneme denk geldik.

• Herkese merhaba

2022 model tucsona yalıtım yaptıran var mıdır?

Yol sesi ve lastiğin yuvarlanma sesi ciddi derecede rahatsızlık veriyor.

Teşekkürler

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar,

1.5 civic hb aracimi satip Suv arac almak istiyorum.
    Cocugum olacagi icin daha konforlu, sessiz ve genis arac alma dusuncesindeyim.

Tucsonun yalitimi ve suspansiyonlari nasil? Aklimda olan diger suv modeller;

3008
    C5
    Cr-v
    Sportage

Degerli yorumlarinizi paylasirsaniz cok sevinirim, tesekkurler simdiden.

• pesaction kullanıcısına yanıt
    Ben c5 aircross’tan yeni tucson’a gectim. Tucson ve sportage ikilisi c5 aircross’tan ve 3008’den daha genis. Crv hepsinden genis. C5 disaridan heybetli dursa da arka diz mesafesi konusunda geride. Ancak arkada 3 tane bagimsiz koltuk oldugundan ornegin 2 adet bebek koltugu baglansa bile orta koltuga ebeveynin oturmasi mumkun. Bunun disinda suspansiyon konforu cok iyi. Yalıtım konusunda hicbiri uzmez.

Crv disinda hepsini yakin zamanda kullandim. Yeni sportage benim favorim. Tucson ile sportage’a bakar iki aractan birisini tercih ederdim.

İçlerinde en iyisi crv bence ama alacak olsam f/p olarak:

c5 > tucson > 3008 > crv > sportage sıralamam olurdu.

Hangisini liste fiyatına alabiliyorsan onu al hocam.

Hiçbiri üzmez ciddi farklar yok aralarında.

• Bence de hangisini alırsanız alın memnun kalırsınız ancak 3008 ve C5 SUV hissini tam olarak vermez onu dikkate alın.Oturma pozisyonları biraz daha otomobil formunda bu iki aracın.

• arkadaşlar herkese mutlu günler

serviste aracın altına pütür attıran oldu mu?

• merhaba arkadaslar

2019 dizel elite den 2022 dizel yeni kasa elite e gecıs ın malıyetı ne olur.

mantıklı mı sızce

• korayceto K kullanıcısına yanıt
    Maliyet 250 bin gibi olsa gayet mantıklı olur

• trexin T kullanıcısına yanıt

Hocam C5'den neden gectiniz? Genislik adina mi? Farkli kriterlerden ötürü mü?

• Backstreet kullanıcısına yanıt
    Kredi bulunca araci yenileyeyim dedim sadece. C5’ten memnuniyetsizligim yoktu. Ancak tucson’dan daha cok memnunum.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.