Şimdi Ara

2021 HYUNDAI TUCSON (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
313
Cevap
18
Favori
42.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bayide incelediğin demoydu sanirim. bendeki aracin on kapi kol koyma yerleri onun ust kismi komple yumusak.gogus ustu filan yumuşak..arka kapi kol dayamalar da derimsi birsey yumusak..ust kismi on taraflar gibi degil sert plastik.ortalama bir araç.gomulurse aracimi gömerim de emin ol..heeyeri sert plastik değil.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pirme pakete elektrikli bagaj yaptıran var mı ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Tasarım olarak bir türlü alışamadım ön kısmına. İki yüzlü tasarım modası bir an evvel son bulsa keşke.

• Araç Türkiye’ye ilk geldiğinde giriş donanım 379 bine veriliyordu. O zaman bakıp incelemiştim. Ancak mevcut aracımı satmadan ikinci bir araç almam gerektiği için rakam yüksek gelmişti. Aradan geçen sürede yollarda çok fazla göremedim. Ancak son günlerde henüz bayiden yeni çıkmış gıcır gıcır Tucsonlarla karşılaşıyorum. Algıda seçicilik diyeceğim ama değil son zamanlarda talep görmüş. Liste fiyatından iyi bir fiyat indirimi mi var ne var kimse de yazmıyor. Bayilerden telefonla bilgi almak ölüm. Gidip soran varsa fiyatlar liste fiyatına göre nasıl paylaşırsa güzel olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni çağ gazetesi
    Yozgat’ta otomobil ile çekici çarpıştı '3 ölü, 2 yaralı'
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/mobi/yozgatta-otomobil-ile-cekici-carpisti-3-olu-2-yarali-504216h.htm

Bugün böyle bir kaza yaşanmış ve 3 ölü ve 2 ağır yaralı var
    Allah sabır versin
    .
    2021 HYUNDAI TUCSON

Kazanınn gerçekleşti yol dümdüz hıza çok müsait bir yol

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt

Kore malı ile kaza yapana geçmiş olsun. Vefat edenlere Allahtan rahmet diliyorum. Sağ kalanlara sabır diliyorum. Sağ kalanlara Allah sabır ve Alman malı araba versin.

Tasarımını da hiç beğenmiyorum

• @Mokali Amca

Sen git Kore arabası almaya ve övmeye devam et, küfür edileceğini bilince nasıl da bloklayıp kaçmış klavye delikanlısı, sövülmekten kurtulamadın :)

1945 yılında Japonlardan bağımsızlığını kazanmış ve 1950 yılında ABD olmasa Kuzey Kore'nin altında ezilecek bir milletten bahsediyoruz.

Kore otomobillerinin tasarımı güzel olmadığı gibi, kalitesi de halen iyi değil.

Audi BMW Mercedes yanı sıra VW'nin Opel'in yanına yanaşamayacak otomobilleri var.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

Audi ve Mercedes'e marka olarak tabi ki yaklaşamaz ama bu Tucson'un Audi A3 den daha kötü olmadığı gerçeğini değiştirmez. Hadi Vw neyse de Opel ne abi 😂

VW de Tucosn kalitesinde araba uretse bu Alman yalayıcılığı yapan ülkeye 1 milyondan aşağı kitlemez kesin

Bu arada yeni bloklamadim seni, senin gibi sonradan görme Alman yalayıcılığı yapanlar zaten bloklu. Burda herkesin seviyesine inip muhatap olmak istemiyorum m Biri Volvo diğeri Japon iki aracım var. İkinci olan her zaman değişiyor. Polo , rio , Clio gibi vasat arabalar da oluyor. En nihayetinde Şükür senin gibi Polo fani olacak kadar düşmedim o bana Yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mokali Amca -- 2 Şubat 2022; 22:0:15 >

Yorumunuzu tekrar tekrar okuyorum ama bir türlü anlam veremiyorum. Kore malı olduğunu özellikle belirtme ihtiyacı neden duydunuz?

• bravaman kullanıcısına yanıt

Kore malı Hyundai'nin Alman malı olduğunu belirtmek mümkün olmadığı için Kore malı dedim.

• selamlar . elite plus 4x4 sahibiyim .. far ile iligili araştırma yaparken konuya denk geldim . aracın sebepsız yere gömüldüğünü görünce yazmak istedim . her türlü marka aracı 95 hp den 650 hp ye kadar leon , sportage , 320i , 520i , a45 , a200 , A3, cla, e serisi , c serisi , golf R , GTI , eclipse cross , GLA , nissan GTR vs vs bla bla ...... bunları yazma derdim değil konuya belki fikir katar diye yazdım . şuanda yenı tucson ... arkadaşlar size şunu söyliyim üreticinin umrunda degilsiniz ..kendınızi boşa yormayın .. premiumların dahil ciddi sıkıntıları olabiliyor markayı geçin modele göre değişkenlik gösterebiliyor . bu zamana kadar şunu gördüm paran dahi olsa ya üretim olarak sıkntı yaşadım yada para olarak ciddi zarar gördüm .. 2-3 trilyonluk araç almıyorsanız benzer sorunlar hepsinde var . üreticiler zaten çıtayı birbirlerine çok yaklaştırdılar . onu bunu övmenıze gerek yok . yani 0 dan 1.5 mılyona kadar araçlar nerdeyse birbirlerine yakın üretim kaliteleri var .. ciddi üstünlükleri artık yok .. begendiğiz bi modeli alın geçin kim ne derse desin . dediğim aralıkta tüm araçlar nerdeyse birbileriyle aynı tucson audi gibi konfor yapmış adamlar hem kendımden hem diğer premıum sahıplerıyle aynı fikirdeyiz . daha uyguna fiyata daha dolu bir araç niye almayalım . kullanım tecrubesı soran olursa yardımcı olurum ... iyi gunler

Tusconu ben de beğenmiyorum ancak bu tür bir kazada volvonun bile pek şansı yok

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Hız limitlerine bağlı kalmak gerek.

90 la vur o kamyona

Hangi araçla sağ çıkılır?

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

90'la vurursan o da 85'le gidiyorsa bişey olmaz.

Aferin baya iyi matematik

• 2021 değil
    2018-2020 arası makyajlı kasa
    Uretim teknoloji 2014
    Satış tarihi 2015

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carsever -- 4 Mart 2022; 15:9:4 >
  • okanbyt kullanıcısına yanıt

aracınız yenı kasa tucsonmu . aractan memnunmusunuz. sehır ıcı nekadar yakıt yakıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.