Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.404
Cevap
58
Favori
353.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mojaverok

Led Matrix hepsinde standart değil mi ?

Exellence paket ile standart. Üstte donanım tablosunu ekledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Bir golf diyosunuz da golf un d segment ayarında hatta abisi passat dan bile yalıtımda daha iyi olduğu gerceği var:)

Evet orası da öyle işte Volkswagen in bu yönünü çok seviyorum misal polosuna bile binseniz yalıtım olarak çoğu D segmenti araç ile kapışır . Onun dışında direksiyon sistemi de bütün donanımlar da aynı ses sistemi de öyle polosunun ses sistemi Passat ile ayni . Yanlış da anlaşılmasın passati sevmem ben ama bazı gerçekleri de görmek lazim fiyat farkı varsa da bazı sebepleri oluyor.

• Fiyatlarda eski insignia gibi damping beklemesin kimse boşuna o kasa değişimine 2 sene kala yapıldı bu araç tamamen yeni.
  • Halalaluya H kullanıcısına yanıt
    Keşke görmez olaydım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

Fiyatlarda eski insignia gibi damping beklemesin kimse boşuna o kasa değişimine 2 sene kala yapıldı bu araç tamamen yeni.

Şu an nabız ölçümü yapıyorlar. 10k indirimi zaten yapıyor bazı bayiler. Ama 20-25k bence de çok zor. Olsa passata hunharca girerler o zaman

aynen öyle beklemek lazım biraz fiyatların oturması için
  • Şirket aracı olarak 3 senedir insignia 2.0 CDTI kullanıyorum. Bu sene araç değişecek. BMW 3.20D veya yeni İnsignia alabilirim ama benim

Tercihim yine insignia dan yana olacak. TR paketli 16 jantlı bomboş BMW yerine full yeni model insignia benim için tercih sebebi. Özellikle uzun yolda çizgisinden şaşmaz ve güven verir. Performansı da hiç yabana atılır değil. Yenisini denemedim henüz ama bir önceki modelin motor gürültüsü biraz fazla. Ayrıca 3 senedir tek arıza çıkarmadı toplam 130 bin km boyunca. Daha önceki aracım Peugeot 508 di 2 ayda bir far ampulü değişirdi elektrik aksamı sorunluydu.

• Bu fiyatlarla 2. El 320 almak daha mantikli

• Aléister Crowley kullanıcısına yanıt
    mantıklı o da makyajlı 40.yıl alınabiliyor.
  • esmerce kullanıcısına yanıt
    yeni kasayı gidip inceleme fırsatım olmadı ama değmez mi diyorsun aradaki fiyat farkına abi?
    gerçi benim araba daha 5 aylık 3 bin km olmadı ama şeytan dürtüyor.
    benzinli otomatik excellence paketi 120 bin tl civarlarında olsa düşünecektim fakat 150 liste fiyatından 10 bin bile inseler yinede çok geldi gözüme.
  • aracın üstünde opc line paket var

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada]

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 5 Haziran 2017; 14:52:9 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

yeni kasayı gidip inceleme fırsatım olmadı ama değmez mi diyorsun aradaki fiyat farkına abi?
    benzinli otomatik excellence paketi 120 bin tl civarlarında olsa düşünecektim fakat 150 liste fiyatından 10 bin bile inseler yinede çok geldi gözüme.

Yeni fiyat düzenini kabul eder ve tüm rakiplerinin benzer rakamlara sahip olduğunu düşünürsek oldukça alınası bir araç, ama onu bunu boşverip kağıt üzerinde karşılaştırısak bizimkileri verip elbette ki 2 kat ödemeye değecek bir araç da değil..

Aracı genel olarak bizimkilerin zayıf yanlarının iyileştirilmişi olarak düşünebilirsin nedir bunlar; iri boyutlara rağmen çok da iyi olmayan arka diz mesafesi, donanıma göre 1700kg yi bile aşabilen boş ağırlık vs, bunlar yeni Insignia da iyi çalışılmış detaylar haline gelmiş, sadece aracın bazı kabul edilemeyecek yeni doğum hastalıkları ve yeni nesil farların (sırf koltukları ve farları için bile Opel i ayrı seviyorum) test esnasında kafasının karışması aracı almadan önce biraz beklenmesi gerektiğini düşündürdü bana.

• esmerce kullanıcısına yanıt
    anladım abi.bu kasayı makyaj olduktan sonra yıl sonu denk getirip almak lazım o zaman.hep ufak tefek pürüzleri giderirler hem piyasası oturmuş olur yıl sonuda anadoludaki opel bayilerinde güzel indirimler oluyor öyle bir tane denk getirip alınması karlı olur.diğer türlü şuan hem erken hem fiyat farkı çok fazla hemde biraz satışları seyrek olursa o çaldıkları ufak tefek donanımları geri koyarlar belki.excellence de otomatik katlanır ayna koymamışlar çok yadırgadım.
  • quote:

anladım abi.bu kasayı makyaj olduktan sonra yıl sonu denk getirip almak lazım o zaman.hep ufak tefek pürüzleri giderirler hem piyasası oturmuş olur yıl sonuda anadoludaki opel bayilerinde güzel indirimler oluyor öyle bir tane denk getirip alınması karlı olur.diğer türlü şuan hem erken hem fiyat farkı çok fazla hemde biraz satışları seyrek olursa o çaldıkları ufak tefek donanımları geri koyarlar belki.excellence de otomatik katlanır ayna koymamışlar çok yadırgadım.

opelin en büyük özrü katlanan aynalar..
    2016 cosmoda da elle kapatıp açıyorsun. el freni de öyle..bunlar neden otomatik değil anlayamadım..(elle derken düğme ile açıp kapama.kardeşimde 2013 megane gtline var.arabayı durdurunca park freni otomatik devreye giriyor aynaları katlanıyor.)
    arabayı incelemedim ama 2016 ları alanlar benim gibi hemen değiştirmezler gibi geliyor..105 bine ergonomik deri koltuklu 30000 e 0 faiz..opel şaka gibi fiyata verdi bu arabaları resmen..aynı özellikteki yeni kasa için 170 bin bandında ödeme gerekiyor..ben açıkçası hibritleri bekleyeceğim..1.6 dizel için üste 70bini çok fazla görüyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

quote:

Yeni fiyat düzenini kabul eder ve tüm rakiplerinin benzer rakamlara sahip olduğunu düşünürsek oldukça alınası bir araç, ama onu bunu boşverip kağıt üzerinde karşılaştırısak bizimkileri verip elbette ki 2 kat ödemeye değecek bir araç da değil..

Aracı genel olarak bizimkilerin zayıf yanlarının iyileştirilmişi olarak düşünebilirsin nedir bunlar; iri boyutlara rağmen çok da iyi olmayan arka diz mesafesi, donanıma göre 1700kg yi bile aşabilen boş ağırlık vs, bunlar yeni Insignia da iyi çalışılmış detaylar haline gelmiş, sadece aracın bazı kabul edilemeyecek yeni doğum hastalıkları ve yeni nesil farların (sırf koltukları ve farları için bile Opel i ayrı seviyorum) test esnasında kafasının karışması aracı almadan önce biraz beklenmesi gerektiğini düşündürdü bana.

aynen sn esmerce elimizdekileri verip 2 katı para verilecek araç değil..
    sadece insignia için değil bütün markalar ateş pahası.

• Peugeot 508 tamamen yenileneceği söyleniyor 1.6 BlueHDi 120hp dizel motoru çok cimri bir motor ve yeni nesil Japon AISIN üretimi Quickshift teknolojili tork konvertörlü EAT6 otomatik vites ile yeni kasayı merak ediyorum açıkcası PSA grubu ile Opel arasındaki ilişkide ortada..
  • mertsen54 M kullanıcısına yanıt
    evet olması gerekirdi ayna ve el freni.Allahtan el freni hareket ederken bırakıyor onu esirgememişler
    şu şartlarda 4 sene binebilirim Allah zeval vermesse.4 seneye uzattım garantiyide.senede yaptığım 15 bin anca benzinde çok yakmıyor.aslında itiraf etmek gerekirse kasa olarak bizdeki kasayı yenisinden daha çok seviyorum o kaslı duruşu daha şişik durması tavandan arka bagaj kapağı ucuna kadar ki kıvrımı benim daha çok hoşuma gidiyor.
    Allah herkese güç kuvvet versin inşallah alım gücümüz artar ve normal olması gerekene döner bütün ihtiyaç ürünlerinin fiyatları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Commodore_64_

Peugeot 508 tamamen yenileneceği söyleniyor 1.6 BlueHDi 120hp dizel motoru çok cimri bir motor ve yeni nesil Japon AISIN üretimi Quickshift teknolojili tork konvertörlü EAT6 otomatik vites ile yeni kasayı merak ediyorum açıkcası PSA grubu ile Opel arasındaki ilişkide ortada..

Eğer yeni 508 ve C5 de Opel in sürüş genetiğinden izler olursa tadından yenmeyecek modeller olabilirler; özellikle -olası- yeni C5 i konfor uzmanı yürüyen aksamı ile gelirse mutlaka denemek isterdim.
  • Araca 10k zam gelmiş. En erken temmuz teslimat olacakmış. Ve benim için Insignia da bitti

Dizelde mi ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.