2022 kasa için söyledim . İlginç şekilde son zamanlarda yapmıyor bunu . Hava soğukken mi yapıyordu bilemedim . Araçtaki klima konfor unsuru sinir bozucu, derece ayarı tutturamayan yapıda . Ya çok sıcak ya da çok ılık soğuğa yakın olarak ayarlıyor . Yani 25.5 derece ılık ama soğukça, high yapınca da aşırı sıcak . Nereye gjtti 22 20 veya 18 derece bilmiyorum :) hassas değil . Bazı yollarda ufak tarım sesleri de geliyor daha 11 bin km'de ve çoğu km uzun yol düzgün yolda kullanmış olmama rağmen . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (292. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bilgisi olan yok mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonradan far yağmur sensörü taktıran var mı? memnun musunuz? Efektif çalışıyor mu? Nerede taktırdınız?
-
Geçen sene Renault tan arayıp kendileri sormuşlardı uzatmak istermisiniz diye bende uzattirdim artı iki yıl olarak 1800- 2000 arası bir fiyata taksitle kısacası sonradan uzatma yapılabiliyor. Servisleri arayıp sorun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım hocam teşekkürler servise bir sorayım ben:)
Sonucu burada yazarsanız memnun olurum. Eylül de benim garanti doluyor. Bütçeme uyarsa düşünürüm bende👍.
Tamam hocam, henüz sormadım bilgilendirme yaparım.
Merhaba, sonradan tesla ekran taktiran arkadaslar memnun mu hangi marka tavsiye ediyorsunuz ? Necvox , for x bunlardan hangisini taktirmaliyiz internette cok fazla memnun olmayan goruyorum arac 2020 joy paket
Merhaba arkadaşlar, megane 1.3 tce touch aracıma akü almak gerekiyor ne tavsiye edersiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Garanti uzatma için bitime son 8 aydan önce yapılması gerekiyormuş. Ben bu sebepten dolayı yaptıramıyorum. Servis ve renault müşteri temsilcisi ile ayrı ayrı görüştüm fakat olmadı.
Canımı yakacak bir arıza olmamasını ummaktan başka çare kalmadı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ESER14 -- 3 Mayıs 2023; 22:53:13 >
-
Ben de daha soramadım:) Ama kötü oldu hocam bu bilgi 8 ay geçti bende de.
Garanti devam ediyorsa akü garantiden değişiyordu hatırladığım kadarıyla ancak emin değilim.
Joy plus ile joy comfort arasinda ne fark var bilen yazabilir mi?
Comfort fabrikasyon arka park sensörü, plus sensörsüz
bir sensör eklendi diye paketin ismini değiştirmek de nedir? Çok mazbutça bir eylem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sadece park sensörü farkı var. en önemli donanım hariç hepsini koymuslar :)
Çok garip.
-
Merhaba, yetkili bayiler ambiyans aydınlatma yapıyor mu bilgisi olan var mı? Ambiyas aydınlatma yapan yerler var ancak güvenemiyorum, bir de arabanın garantisi devam ediyor onu etkiler diye de korkuyorum.
Merhabalar, 2022 Model Megane Joy Plus EDC araca sahibim, aracı sıfır km olarak satın aldım, aracım henüz 5000 km'de sormak istediğim husus; aracın anahtarı, kontak yuvasına zor ve takılarak giriyor yetkili servise başvurduğumda aracın yeni olması hasebi ile olabileceğini belirttiler ve kontak yuvasına sprey tarzı bir şey sıkıp gönderdiler fakat maalesef durum yine aynı merak ettiğim husus aynı marka/model aracı kullanan kişilerde de durum bu şekilde mi ?
-
2021'de öyle sorunları olan arkadaşlar olmuştu. Benim ilk ve şimdiki aracımda da öyle bir sorun yok. Başka bir servise götürmeyi deneyin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X