QN90A ve QN85A arasındaki farklar neler? |
2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (18. sayfa)
-
-
Haha hani ips panel kötüydü?samsung qn85 qn90 ips mis:))isinize ne gelirse o iyi oluyor.yillarca lg ye bok attilar ips diye simdi samsung ips ci oldu.bu paralara oled tv varken macera aramayin bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: popturceyn
Haha hani ips panel kötüydü?samsung qn85 qn90 ips mis:))isinize ne gelirse o iyi oluyor.yillarca lg ye bok attilar ips diye simdi samsung ips ci oldu.bu paralara oled tv varken macera aramayin bence.Samsungun bunlara yaptığını çorumlu yapmazdı trollerin gözleri yaşlı:)))
Bende bu soruya cevap arıyorum. Fiyat farkına değermi diye?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gecen Izmir Karsiyaka Hilltown AVM'deki Samsung bayisinde QN90 inceleme sansim oldu. Ilgili arkadasa panelin ne oldugunu sordugumda tirnagi ile ekrana bastirip ekrandaki renk degisimini kastederek "VA panel, IPS olsa boyle olmaz" dedi. VA panel ile IPS panel arasindaki farki sordugumda, gorus acisindan ve renk dogrulugundan bahsetti. Gercekten yandan bakmak ile karsidan bakmak arasinda bir fark goremedim.
Daha sonra hizimizi alamayip MediaMarkt'a girip orda da ayni TV'yi bulduk ve paneli sorduk. Yetkili "Samsung hic IPS kullanmadi" diyip parmak iclerini kullanarak ekrana bir iki dokunup "demek ki kullanmaya baslamis" dedi.
Bir soru ve iki farkli cevap var. TV'de hangi panel oldugunu nasil anlariz ve IPS/VA farklari nelerdir?
Anlatan birisi cikarsa cok sevinirim.
-
Kısacası IPS eve sokulmaz, bütün avrupada Türkiye dahil o baktığın model IPS.
Amerikaya VA PANEL göndermişler bize IPS panel
Ads Yani İps Panel, Va Panel Model Q95N 2021 Bizde Satışı Yok
Her Yıl Gelen Amiral Gemi Model Bu Yıl Gelmiyor.
-
Vatanda hediye ceki kampanyasi varmis 2000 lira veriyor mantıklı mi alinir mi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dun qn90a55” aldim. Panel ips alinmaz falan demissiniz. Kotu mu ettim acaba icime suphe dustu.
Memnunsan sıkıntı yok, ben olsam oled alırdım, +3 yıl da garanti uzattırırdım, keyfime bakardım...
Şu an dünyada oled üzerine daha iyi görüntü verebilen Bi teknoloji yok... Led, qled, miniled falan hep boş
Oled iyi guzel hosda, logo yanigi cabuk oluyor. Bu sebepten cope attim oled tv mi.
Geçmiş olsun, seninkinin modeli neydi?
QAN90A ips panel degil mi?
Qn90 da ips panel,magazada gordum.o paralara oled varken anca kerizlere satarlar bu tvleri.
Oled yanma olayi eskidendi.android telefonlarda eskiden donuyordu mesela ama simdi canavar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 10 Ekim 2021; 23:55:32 >
LG OLED55B16LA ile SAMSUNG 55QN85A bu iki televizyon arasında kararsız kaldım.
Arkadaşlar tavsiyeniz nedir?
-
Rtings amerikan versiyonu inceliyor, Avrupa versiyona ips diyorlar forumlarda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X