< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (20. sayfa)
-
-
Samsung 55QN90A modelini bugün Mediamarktan 11.500 TL'ye aldım.
LGOLEDC1 ile QN90 arasında kalmıştım. LG logo yanığı sebebiyle içime sinmedi. Satıcılar ne kadar artık yok desede rtings'te bile halen logo yanığı olduğunu yazıyor. O yüzden riske girmek istemedim. Samsung aldım.
Samsung'ta 1.250 lira ektra indirüm kampanyası var. (1.250 lira her yerde geçerli innial kart veriyor. Her yerde geçerli bu innial kart Marketlerde, benzinliklerde vb.)
14.200 olan model için mediamarkta + ekstra indirim uyguladı. 12.780 liraya indi. +1.250 ile rakam 11.550'ye gelmiş oldu.
Bence dolar yükselişi fiyatlara yansımadan 2021 modeli bu tvyi iyi fiyata aldığımı düşünüyorum. Alacaklar değerlendirsin derim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ips panelli tv ye o para verilir mi allah askina?teknolojiden anlayan kimse o paraya o tv yi almaz.
logolarım vs yapışması hatası, (yani ledlerin bitmesi, bir nevi ölü piksel) Kendi garantisine de, artırılmış garantiye de dahil değil yalnız. Tamam bir kaç sene belki sorun çıkmaz ama 5-10 yıl da dayanmaz. Led teknolojisi çol güzel amenna ama henüz yeni, muhtemelen 3-5 yıl sonra milro led vs veya yeni entegre teknolojilerle daha alınır hale gelir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
logolarım vs yapışması hatası, (yani ledlerin bitmesi, bir nevi ölü piksel) Kendi garantisine de, artırılmış garantiye de dahil değil yalnız. Tamam bir kaç sene belki sorun çıkmaz ama 5-10 yıl da dayanmaz. Led teknolojisi çol güzel amenna ama henüz yeni, muhtemelen 3-5 yıl sonra milro led vs veya yeni entegre teknolojilerle daha alınır hale gelir.
Ne alalım. laf olsun torba dolsun. Boş konuşmayın. Devamını getirin. Lg oled alıp 6 ay 1 sene sonra sonra bi yerimizemi sokalım.
Güzel fiyata almışsın. Hayırlı olsun. Ben de aynı sebepten dolayı bu modeli aldım.Oldukça memnunum.
Bu arada İPS karşıtlığı düşmanlığa dönüşmüş burada :) Çok tekniğe takılmıyorum, Aps panel, siyahı siyah, beyazı beyaz, renkler yerinde. 32 noktadan aydınlatma full array. Yok bumda film seyredilmez, anca tv seyredilir vs vs. Hiç alakası yok. Gece de seyrediyorum hiç o forumlardaki şeylere rastlamadım henüz. Çok memnunum Nazar deymesin inş :)
Gayet memnunum ve alınır, aldım da zaten :) Ya bırakın iu ips tartışması için başka bir başlık açın. Ben kimseye git bu tv yi al demiyorum, alma da demiyorum. Bırakın da sahip olanlar tecrübe paylaşsın
Üfüren Arkdaş 11.550ye alınacak alternatifleri yazarsa sevinirim.
Ne ufurcem arkadas hic bisey bulamiyorsan git sony 9096 filan al.oled size gore yaniyor ama samsung oled tv cikarmak icin lg ile anlasma imzaliyor.
Neyse para sizin 8bit 1:1200 kontrastin keyfini cikarin.
Gerçekten çok boş konuşuyorsun.
Bak oku öğren. Sony en üst segment türkiyedeki modeli ile samsung en üst segmenti f/p basit kıyaslaması.
Fiyat : sony 30bin - samsung 12
Performans :rtings.comSamsung QN90A QLED vs Sony A90J OLED Side-by-Side TV Comparisonhttps://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-qn90a-qled-vs-sony-a90j-oled/21551/21565?usage=1&threshold=0.15
Fiyat :www.vatanbilgisayar.comSony XR55A90J 55'' 4K UHD Smart Google Oled Televizyon fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/sony-xr55a90j-55-139-cm-4k-uhd-smart-google-oled-tv-dahili-uydu-alici.html?utm_source=epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel
Çaktınmı köfteyi........
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Samsung ile sony kıyaslaması olarak bakma olaya. F/P olarak bak. 3 katı fiyat var ortada. :(((
Harbi cahilmissin kardesim.rtings deki qn90 seninkiyle ayni degil
Bide caktinmi kofteyi demissin.allah uzun omur versin sana gece gece kahkaha attirdin.
Biliyorum tabiki aynı değil. Sanada allah uzun ömür versin.
Dostum bu devirde artık 10 yıl aynı TV'yi kimse izlemiyor, o eskidenmiş, şimdi teknoloji çok değişiyor, aldığın Bi ürün zaten teknolojik olarak 5 yılda çöp oluyor... oledlerde son 3 yılda yanma yapışma falan yok... Önemli olan içinin rahat olması başkan... İçin rahatsa ve beğeniyorsan istersen git tüplü tv al, kim ne karışır...
Hayırlı olsun. Memnunsan güle güle kullan buradakilere bakma önerdikleri oledler garantisi biter bitmez logo yanıkları oluyor. Gündüz aydınlık bir alanda tv izleniyorsa parlak sorunu yaşarsınız niti düşük oluğu için istediğiniz parlaklığa hiçbir zaman ulaşmayacaktır. Birde logo yanığı olmasın diye parlaklığı düşün diyorlar full parlaklıkta izlemeyin deniyor tamam izlemeyelimde zaten parlaklığı düşük oled tv bir de daha da düşürünce simsiyah bir ekrana bakarken bulursunuz kendinizi. Oledler de yanık sorunu yok diyenler iyi araştırsın heryer yanık tv dolu ek olarak yanık olmaz diyenler bu tv leri aldığımızda yanık olursa parasını ödeyecekmisiniz. Kim memnunsa hayırlı olsun.
-
Ben gönül rahatlığı ile aldım hiç sıkıntı yok. Zaten 55nu8000 vardı. Çok memnundum. Bundanda memnun olacağımı düşünüyorum. LG alıp logo yanığı ne zaman olacak diye beklemektense, philips ve sony alıp hantal dandik smart tv yazılımları ile uğraşmaktansa . Samsungun amiral gemisini alır keyfime bakarım.
Samsung tizen var aynı yaştaki android sorunsuzken tizen saç baş yolduruyor artık forumlarda da şikayetçi herkes android tv uzun yıllar güncel kalır ve uygulama uçsuz bucaksızdır. Hiç birisine dandik demeyelim iyi paralar veriyoruz bence de ama birileri işletim sisteminde dandik olacaksa liste farklı olur belirteyim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ptolomeo -- 18 Ekim 2021; 23:31:37 >
Hocam merhaba,
hayırlı olsun. Ben de bu modeli almayı planlıyordum ama ads panel olması beni düşündürdü. Youtubeda alman bir kanalda panel Ads de olsa siyahları yansıtma açısından oldukça başarılı olduğu Va panel kadar başarılı olduğu söyleniyor incelemede. Sizin genel olaral bu tvde deneyimlemeniz nasıl. Tvyi doğrudan karşısında oturmadan izlediğinizde görüntü kaybı yaşanıyormu karanlık sahnelerde nasıl? İki arada bi derede kaldım. Deneyiminiz paylaşırsanız sevinir. Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X