Şimdi Ara

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
23
Favori
76.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam merhaba,

hayırlı olsun. Feybeye deneyimini sordum size de danışmak istedim. Ben de bu modeli almayı planlıyordum ama ads panel olması beni düşündürdü. Youtubeda alman bir kanalda panel Ads de olsa siyahları yansıtma açısından oldukça başarılı olduğu Va panel kadar başarılı olduğu söyleniyor incelemede. Sizin genel olaral bu tvde deneyimlemeniz nasıl. Tvyi doğrudan karşısında oturmadan izlediğinizde görüntü kaybı yaşanıyormu karanlık sahnelerde nasıl? İki arada bi derede kaldım. Siz de deneyiminiz paylaşırsanız sevinir. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben genel olarak samsung tvlerin görüntüsünü seviyorum. izlediğim zaman zevk alıyorum. bu benim ikince samsung tv. görüntü genel olarak güzel. şöyleki uydudan izlediğim ulusal kanallar bile çok güzel geldi bana. eğer logo yanığı riskini göze alırsanız lg oled c1 tercih edebilirsiniz onun görüntüsü daha iyi geldi bana.

• SrknBsr S kullanıcısına yanıt

Baştan söyleyeyim diğer modellerle veya av panellerle vs karşılaştırma fırsatım olmadı. Yanlış yönlendirmiş olmayayım. Gece zifiri karanlıkta bakarsam, evet karanlık temada beyaz yerlerde hafif parlama var. Ancak dediğim gibi diğer panellerde vs nasıldır, bu diğerlerinde de aynımıdır bilemiyorum. Beni çok da rahatsız etmedi. Uzay temalı bir dizi seyrettim, karanlık yerler oled den beklenen kadar karanlık değil ama tatmin edici geldi bana. Sana kalmış, içim rahat etsin dersen av panel al. Bunun dışında görüntü kalitesi çok iyi, siyahlar gayet iyi, 4k olmayan hd kanallarda netlik çok iyi, renkler çok iyi hiç bir sıkıntı yok. Görüş açısı zaten üstün olduğu nokta ama bir sıkıntı yok kesinlikle.

Bunun yanında lg tv lerdeki kumanda sanki daha güzel. Tizen OS hızlı olsa da, yazılım desteği / ek program desteği en az olan seçenek tizen os sanırım. Ayrıca Önceden xiomi tv box /android tv kullanıyordum ve mikrofon Türkçe destekli idi. YouTube da arama vs için mikrofonu kullanmak büyük rahatlıkmış. Samsungun bixby takıntısı var, bixby nin Türkçe desteği yok ve bilinen sanal asistanlar içinde sanırım en kötü durumda olan bixby ya da Türkçe olmadığı için bana öyle geliyor. Ayrıca youtube vs ds mikrofon kullanılmıyor.

Ben genel olarak memnun olduğumu söyleyebilirim. Ama mümkün ise av panelli bir seçenek de düşünebilirsiniz,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 30 Ekim 2021; 21:58:57 >

• feykbey kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkür ederim

• drlevent kullanıcısına yanıt

Ayrıntılı cevabınız için teşekkür ederim. Futbol maçlarını izliyorsanız, maç yayınlarında performansını nasıl buldunuz?

• Futbol fanatiği değilim ancak milli maçları seyrettim. Bir sıkıntı yoktu

• Bir kaç mağaza gezdim izlenimlerimi aktarayım sony 85xj81 görüntüsü ve parlaklığı sınıfına göre çok iyi resim kalitesi flagship seviyesinde va paneldi ve bu seride 50xj81 de va bilgisi geldi (fomo incelemiş) uygun fiyat gözetilerek alınabilir ayrıca ips olan 55-65 ler ise gündüz resimde va ile ayırtedilemiyor o kadar iyi görüntü işleme lg lerden çok daha iyi. Samsung q85 ve q90 ips olsa da o kadar yüksek kalitede antiglare kaplaması var ki ve fald aydınlatmanın da avantajı ile siyahları göz kabul edeceği seviyede hatta orta seviye va lardan gündüz ortamında daha belirgin siyah veriyor (gece ise başabaş olabilir) bu modellerde fiyat takibi (indirim) ile alınabilir bence. Sony xj85 renk paleti ve resim kalitesini xj90 dan iyi olarak gördüm zaten gemiş renk gamutu var bu modelde xj90 dan artı (gece siyah perf farkldır) olarak fiyat takibi yapılarak xj90 yerine gayet tercih edilebilir bir va panel ttv.

• Arkadaşlar herkese selamlar,7000-8000 TL aralığından 50-55 inç (55 olsa daha iyi) tv arayışındayım.Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim varsa tavsiyelerinizi değerlendirebilirim.

• Sormak istediğim Samsung 50AU8000 ile 50AU9000 arasındaki fark nedir? Ve 9000 daha üst model olmasında rağmen neden 8000 daha pahalı ?
  • Beyler samsung destek hattı ve satıcılar ısrarla qn90a'nın VA panele sahip olduğunu söylüyorlar. Birkaç samsung mağazasına gittim fakat ellerinde qn90a yoktu. Yakından televizyonu test edebilen oldu mu ? İps ekran olduğuna emin misiniz ?

• smalsrol S kullanıcısına yanıt
    Başkan bu yarı ips yarı VA PANEL...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ADS Panel mi hocam ?

• Evet

• smalsrol S kullanıcısına yanıt

VA panel diyen satıcıyı hala nasıl çalıştırabiliyorlar anlamıyorum. ADS panel QN90A. Bana da satıcı "abi bu yeni teknoloji panel va lerden bile daha iyi" demişti :))

• Samsung q70a rtings de VA panel yazıyor tr dekiler de Va panel midir?

• Lagari Hasan Çelebi kullanıcısına yanıt

Hocam Samsung özelinde bu sene Rtings incelemelerine bakmayın. Samsung ABD'ye bizdekinden farklı modeller getirdi ülkemizdeki model numarasını araştırın Rtings'in incelediği ile aynı model değiller çünkü

• Exheo kullanıcısına yanıt

Alsaydin 1 tane :)))

• Exheo kullanıcısına yanıt
    Çoğu temsilci hangi panel oldugunu bile bilmiyor, gercekten cok ilginç.

• Backstreet kullanıcısına yanıt

Valla yoruldum artık hocam :)) aa öyle mi doğrudur diyip devam ettim yoluma :) Ürünü almak isteyen tüketici satmaya çalışan kişiden daha bilgili düştüğümüz hale bak :)

• yakında qd-oled tv tanıtılacak 2022 de satışa çıkacak onları beklemek daha iyi

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.