< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (22. sayfa)
-
-
Merhaba 50'' civarında 8000 TL civarı bir tv bakıyorum. 50q60t sizce nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi ki foruma bakmışsınız hocam çünkü satış temsilcileri bile VA panel diye bilmeden sallıyorlar. Kim bilir kaç kişi VA panel diye aldı o tvleri. Çok güzel bir televizyon aldınız G1 evo panel olduğu için piksel ömrü de biraz daha uzadı normal oledlere göre. Ayak standıyla gelse ben de düşünebilirdim G1. Güzel günlerde kullanın şimdiden :)
-
G1ile qn90 ayni cumlede gecmesi bile hakarettir:)cok iyi fiyata almissiniz g1 i.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung inanilmaz basarili oled den pahaliya ips lcd satiyor.qn90 bir pazarlama basarisidir.ayakta alkislamak lazim:)
-
Peki 50" olan SAMSUNG QE 50QN90A paneli nedir acaba? Bilgisi olan yazabilir mi? Ben yabancı kaynaklardan VA diye gördüm ama emin olmak istiyorum çünkü ips den nefret ediyorum.
-
Soruyu cevaplayanlar Hepsiburada'daki satıcılar. Doğubank esnafı yani.
Mesaj alındı
beyler q70a nın panaeli va mı
-
Yalan söylüyorlar, ben yakından inceledim. Va panel değil kesinlikle.
-
ilginç samsung en kaliteli 4k qled tv de 55 inç altı bir model getiriyor. samsung bunu yapmazdı. eskiden bir defa getirmişti. o da 49ks8500 di. kavisli diye işe yaramamıştı.
herhalde 48 inç lg oled gelince samsung da getirmek zorunda kaldı.
-
Arkadaşlar merhaba, 55qn90a almak üzereyim, sizlerede bir danışmak istedim. Bu televizyonun kronik bir sorunu var mı? Eksi yanları nedir? Tavsiye eder misiniz?
65Q70A kullanan memnun olan veya sorunu vs var mıdır alma arifesindeyim de. VA panel diye biliyorum tabloda ve displayspecificationsta VA olarak yazıyor doğru mudur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahmanıl -- 23 Kasım 2021; 1:38:33 >
Arkadaşlar oled almak istemiyorum logo yaniği falan olmasin diye ne almaliyim Samsung qled hangini önerirsiniz tabi va panel değil çoğu tavsiye yazarmisız tv bakiyom samsung önceliğim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmett36 -- 23 Kasım 2021; 18:16:27 >
Arkadaşlar şu indirimlerde TV alıyorum nordmende TV alan var mı buna düştük malesef bütçem 5500-6000 TL
mediamarkttan yeni aldım bende esasında oled alıcaktım ancak 65 inc için ne yazıkki 22k vermek istemedim birde tabi yanma riski var.
rtings den inceleyince 70a ya güzel demişler zaten bu tv yi 10 yıl kullansam 10 yıl sonraki teknolojiye göre tekrar değerlendiririm.
dolar ve euro nun bu şartlarında zamlar tam anlamıyla yansımadan almak istedim
-
Merhaba,
13-15 bin lira bandında önerebileceğiniz televizyonlar var mıdır acaba? Fiyatlar almış başını gitmiş. Muhtemelen bir zam daha yiyecek gibi yeni yıl öncesi anladığım kadarıyla. Bugün yarın hemen bir tv almak istiyorum ama kafam inanılmaz karışmış durumda.
Şu üç model gözüme çarptı ama, bunlardan önerebilecekleriniz var mıdır acaba? Ya da daha farklı tv'de olabilir model olarak. Çok teşekkür ederim şimdiden.
SAMSUNG Q60A QLED 4K Smart TV (2021)
SAMSUNG Q67A QLED 4K Smart TV (2021)
SAMSUNG QE 65Q60T 4K UHD SMART QLED TV
-
Merhabalar 55'inc tv alma araştırmasındayım Son 2 modele kadar indim
Sony A80J
SAMSUNG QN90A
Bu iki modelin sizlerden gelen yorumlarını YouTube altında bulunan yorumları inceledim ve okudum Rtings incelemelerine baktım. ( Türkiye ve Avrupa'da farklı panel IPS olması ) gibi birçok bilgi edindim.
OLED yanması konusunda Tv'yi genel olarak Ailemle birlikte kullanacağız. Şöyle ki Annem uydu yayını bir kanalda 4-5-6 saatlere varan kalma süresi akabinde uzun izleme süreleri , babam netflix-digiturk 4k filmleri ben ise oyun konsolu eklenmiş tüm halini. Cihazda Apple Tv-Digiturk 4K ve PS oyun konsolları bağlı kalacak. Minimum 5-6 sene kullanıma bağlı olarak sorun çıkartmayacak bir model bakıyorum
Kullanacak olduğumuz oda geneliyle ışık alan bir konumda. OLED Vs QLED araştırmalarına baktığımda Redditte ince detaylara kadar indim. Keşke inmeseydim diyorum çünkü ne kadar derine inersem o kadar kafam karışıyor ve almaktan vazgeçiyorum. Seneye yani Ocak ayında tanıtılacak modelleri bekleyeyim diyorum yeni Miniled teknolojisi bu seferde sonu gelmeyecek biliyorum. Şuanda kullanımış oldugum tv Panasonic Viera D Serisi bu televizyon bizi 12 yıldır sorunsuz bir şekilde götürdü. Yeni Tv'lerde bu kadar süre kullanıma sağlam çıkacakmı muamma.
En ince detaylara bakarak , Nit değerleri , Spor maç performansı , ghosting blurlar , burn-inleri dahil ettiğimizde bu iki tv'nin genel olarak birbirine oranla artıları ve eksileriyle birlikte hangisini tercih edersiniz cevabını verebilir misiniz ?Kendinize göre.
Şimdiden teşekkür ederim.
-
Herkese selamlar.
6 yıllık 55xd8505 panel arızası verince mecbur bir tv arayışına girdim. Aslında tv 3 ay kadar önce arızalansaydı q80t alıp geçecektim.
Samsung ev eşyaları ve telefonlarından hiç hayır görmedim ve düşünmüyordum ancak tv de pek alternatif yok gibi.
sony 5 yılda büyük masraf çıkarınca ondan da soğudum açıkcası. Usta 5500 e paneli değiştirelim diyor ancak 6 yıllık tv. Bugün panel değiştiririz sonra kart arıza çıkarır falan bilmiyorum korkuyorum. İşletim sistemi yavaşlığı dışında tv den çok memnundum açıkcası. 4k hdr 55” tv di ve çok kaliteli gösteriyordu.
qn serisine aklım çok gitti 15bin tl idi ancak kimse tavsiye etmemiş neredeyse ilginç.
Önerilere açığım… ps5 sahibiyim bu arada.
Maddelerim şunlar.
1-) 5500 ver elindeki tv yi tamir ettir devam et. -bunda da orijinal panel gelecek sanırım ama panel yenilenmiş panel olabilir falan dediler korktum bilemiyorum
2-) al bi axen falan şimdilik kullan ileride bakarsın
3-) 120 hz bir tv arıyorum ancak fiyatlar çok uçmuş durumda. Al bi qn ya da LG C1 vs devam et.
LG yi kesinlikle önermiyor kimse oled sorunundan dolayı. Sony gibi paneller de arıza çıkar diyorlar. Samsungu da burada pek desteklememişler ips vs muhabbetinden. Sony de bana büyük kazık attı panel arızasıyla.
Aşırı kararsızım .Kararsızlığımı atlatacak her arkadaşa şimdiden teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X