Şimdi Ara

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
23
Favori
76.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

50 inç Va inx yazıyor. Va panelmi demek bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CanAkyüz kullanıcısına yanıt

a80j oled den geride. bu modelde oled kalitesi yok. aynı lg a1 ve philip 705 gibi.

eğer almadıysan qn90a al.

• aksu01 kullanıcısına yanıt
    Selam, bugün a1 20.000 tl olmuş ama sizin yazınız beni şüpheye düşürdü, gerçi hem hz hızı hem hdmı 2.1 olmaması acaba dedirtiyordu ama b1 25. Bin değer mi bilemedim, evde kullanım için bakıyoruz belki ilerde çocuk büyüyünce ps5 alırım belkide pc bağlarım( en az 10 yıl kullamayım diyorum neo qled bakıyorduk ıps paneli duyunca içimiz kaçtı aynı fiyata b1 alsak dedik, a1 fiyatı ve oled olması çaydırıcı gibi) teşekkür ederim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung Neo Qled serisi benim gibi ev kullanıcısı için çok iyi bir seçenek, görüntü canlı, parlak ve net şu an tek sorun fiyatı onun dışında herşey mükemmel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMD1976 -- 27 Aralık 2021; 10:11:22 >
  • 2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU
  • avangard1907 A kullanıcısına yanıt

Yeni Samsung Q80A aldım.

13500 gibi bir rakam ' a geldi.

14500 gibi rakamlara B serisi oled mevcut . Genelde oled yanığına karşı garantili diyor. ama kim uğraşır...

1 nokta yanık görsem nasıl satarım nasıl yenisini alırım moduna girmek istemiyorum.

Rus video ve forumlarda Q80A ' yı hep VA denmiş Türkiyede ips veya VA dendi.

Umarım bana ips gelir. bir çok açıdan daha rahat izlerim.

Nede olsa futbol izlemiyorum. faklını hissetmem gibi.

• 18 ekimde samsung 55qn90a mediamarktan 11.300 tl civarı bi fiyata aldım. 3 4 aydır kullanıyorum. Gayet güzel ve çok memnunum. Panel konusu ve LG modelleri ile kıyaslamaları çok yersiz buluyorum. Ben alırkende aynı şeylere bende takılmıştım ama iyiki bu modeli almışım diyorum. Bayiden lg modellerede bakmıştım. Yine tv alsam samsungtan yana tercihimi kullanırım. Bu tv çok güzel ve kesinlikle tavsiye ederim.

• feykbey kullanıcısına yanıt

Tv antiglre kaplaması o kadar iyi ki saf ekran performansını olabilecek en iyi şekilde görebiliyorsunuz zone kontrolü de eklenince buna tabi ki ortalama va lardan daha hoş bir resim işleme ortaya çıkıyor.

• Arkadaşlar merhabalar aranızda 43au9000 kullanan var mı ayak yapısı hakkında bilgi verebilir misiniz ben de sadece 2 kenardaki ayak mevcut ikisini birbirine bağlayan şu uzun parça yok sizde durum nasıl acaba

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU

• Merhaba, bu sayfa biraz tarihi güncel kalmamış,

SAMSUNG QN90A 55 İNÇ tv almak için gerekli artı ve eksi durumları

en iyi alıp kullanan arkadaşlardan öğrenebilirim diye buraya yazdım.

artıları eksileri nelerdir?

ölü piksel,

ışık sızması,

herne kadar 10 yıl garanti sunsalar da yanık olma durumu,

bulutlanma gibi

panel durumuna pek takmıyorum,

asıl önemli olanlar yukarıda ki durumlar

• Oyun konsolları ile birlikte kullanmak için 55" bir Qled Samsung Tv almak istiyorum. Benim için en önemli konu tepki süresi. En iyi performans için 2021 serisi içinde hangi modeli tercih etmeliyim. Bir bilgi veya kaynak varsa çok sevinirim.

• 55QN85A modelini aldım.

Ne yazık ki 1 adet sıkışmış piksel çıktı ekranda.

Sanıyorum ki Samsung bunun değişimini kabul etmez. Bunun bir çözümü var mıdır?

O kadar para verip böyle bir durumla karşılaşmak üzdü doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egemi -- 25 Mart 2022; 11:30:18 >
  • egemi kullanıcısına yanıt

Bugün itibariyle 2.günüm ve 9 adet sıkışmış piksel mevcut ekranda. Oldukça hayal kırıklığına uğrattı bu ürün beni. Bu kadar üst düzey bir üründe bunun olmaması lazım...

• şubat kullanıcısına yanıt

Buna %100 katılıyorum. Gerçekten Vesteli yeri geliyor yerden yere vuruyoruz ancak satış sonrası en iyisi kesinlikle Vestel. Ah bir de üst düzey TV çıkarsalar hiç sorun kalmayacak.

• feykbey kullanıcısına yanıt

kardeşim selamlar bende 55qn85 almak istiyorum ama ne farkları var acaba.. bide önerirmisin ? 16500 felan şuan piyasa baya uçtu

• ilker1834 kullanıcısına yanıt

çok bi fark yok diye biliyorum. tvden memnunum. görüntü kalitesi benim hoşuma gidiyor. lg modelleri ile arasında git gel yaşadım bunu tercih ettim. tavsiye ederim tabiki. sadece kumandasından memnun değilim o kadar.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.