Şimdi Ara

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
23
Favori
76.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 ay kadar önce 65qn85a aldım. Evde yine Samsung’un f5500 5.1 ses sistemi var 2013 yılı modeli. Netflix’ten 5.1 sese sahip film izlemek istediğimde arka hoparlöre ses gelmiyor. (Arc Hdmi bağlı). TV üzerinden YouTube uygulaması üzerinden 5.1 test videolarından da 5.1 ses gelmiyor. Halbuki daha önceki tv 46f8000’de netflixten 5.1 ses geliyordu, o da Arc hdmi üzerinden bağlıydı.

Ayarlar arasında ses biçiminde pass through pasif görünüyor, sadece pcm ve otomatik açık.

Tv ile ses sistemi uyumsuz desem; değil çünkü PS4 üzerinde (PS4 de kendisi için olan hdmi 4 üzerinden bağlı) 5.1 sesi alabiliyorum.

Burada yanlış ya da eksik olabilecek şey konusunda fikriniz var mı acaba?

Şimdiden teşekkür ederim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hard diskime film indiriyorum alt yazıyı da ekliyorum ama malesef Türkçe alt yazıyı TV de açamıyorum. Nedenini ya da çözüm yolunu bilen biri varsa, yardımcı olabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainbow.VK R kullanıcısına yanıt
    Notepad 2 yi indirip çalıştırın daha sonra altyazıyı seçin karakter kodlamasını Utf8 signature seçip kaydedin.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 55QN90 Sabah kuruldu işe gideceğim için tv ayarlarını kurcalayamadım ama ilk izlenimim hayal kırıklığı oldu. Tv nin kendisine gelmesi için ayarları nasıl yapmalıyım.

• Arkadaşlar ben de benzer bir soru soracağım 65 qn 90 için en iyi görüntü ayarları nedir?

• Arkadaslar 2021 ocak ayindan beri yazilan tum mesajlarinizi okudum fakat. Samsung modelleri birbiriyle kiyaslayan bir mesaj goremedim...

Suan guncel bir Samsung tv almak isteyen(netflix, xbox cogunlukla kullanim) birine ne onerirsiniz.

Qn90 ile qn85in ses goruntu anlaminda ne farki var. Son mesjlariniz bu iki modele yonlenmis.Bu iki modelden biri mi veya baska bir model mi alinmali veya biraz daha beklenip yeni bir model mi alinmali?

Simdiden tesekkur ederim.(not sadece samsung modeli dusunuyorum).

Ayrica suna da deginmeden gecemeyecegim.Kac yillik forum uyesiyim bir okadar da oncesinde uye olmadan takip etmislihim vardir. Bu topic kadar konu disi ilerleyen bir topic gormedim...Sayfalarin yarisinda sony onerilmis bir yarisinda lg oledler. Samsung topicinde bu kadar Samsung disi konu olmamali diye dusunuyorum.TV oneri icin ayri bir topic var sonucta 🙂 Iphone/Samsung galaksi sayfalarinda bile android mi ios mu tartismasi bu kadar yapilmiyor...

• ARIFYASIN kullanıcısına yanıt
    İşte bizim sıkıntımız bu zaten. Alenen bu markayı çöp diye ortaya atıp farklı markalara yönlendirmeler mevcut forumda. Bu yorumları okuyan kişiler bunu yapanları da rahatlıkla ayırt edeceklerdir zaten.

• Hoparlör sisteminde ve yazılımda bir tık önde qn90 , fiyat farkı çok yoksa daha tercih edilesi gibi duruyor. Yeni tv ler keşke uygun rakamlar olsaydı o zaman beklemek anlamlı olurdu.

• Cevabiniz icin tesekkur ederim hocam. Bu tvlerde panel kenarlarinda monitorlerdeki gibi ışık sızması veya ips glow sorunu var mi? Daha once aldigim Ips monitorde ips glow olmasi canimi sıksa da monitor diye hoş karşıladım. Ama karanlikta izledigim bir filmde TVde karsilasmak istemem.

Qn95 veha qn90b qn85b gibi modeller cikarsa aman aman bir ozellik farki veya fiyatta degisiklik olur mu sizce

Ben bu sorunlarla karşılaşmadım açıkçası siz yine de youtube dan incelemelere dikkatle bakın derim. Yeni tvler de tahmin olarak şu anki fiyatların 1,5 - 2 katı şeklinde gibi o da ülkemize gelirse :/

Konuya tam hakim olan biri değilim ama Qn90 b yi baya bir övüyorlar fiyat olarak avrupa fiyatının 1500 euro olduğunu hatırlıyorum, tekrar araştırılabilir. Bu fiyata ülkemizde kdv+ötv+ötv nin kdv si+damga+pul+trt+mühür parası x euro kuru olunca fiyat korkutuyor beni.

• Türkiyeye QN95A getirilseydi çok iyi satış olurdu Amerikanın QN90A sı avrupanın QN95A sına eşit bir kaç gün önce ablama aldırdım çok memnun kaldı

• Archangel Michael kullanıcısına yanıt
    Kaldı ki şu haliyle bile QN90A dan çok memnunuz biz de.

• Arladaslar 65QN85A kullanan var mi? LG OLEDB16 ile qn85a arasinda kaldim

• Üstadlar 75au9000 ve 75q60a arasında kaldım hangisini önerirsiniz

• ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    Az daha bütçe ayırabilirsen QN90A daha iyidir. Tabi kullanım amacınız da önemli ama genel anlamda da çok memnunum ben . Sormak istediğiniz bir şey olursa tv ile ilgili paylaşabilirim😉

• Hocam sabah saatlerinde 65c1 aldim insallah memnun kalirim

• ibrahim2399 kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam hayırlı olsun , güle güle kullanın.

• Cok tesekkur ederim hocam sag olun

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.