Arkadaşlar kaç kere yazdım bunu. Şu Rtings incelemeleri bizi ilgilendirmiyor Samsung için bu sene. QN90A ABD'deki ile aynı değil ABD'deki VA panel. Bizim burdaki QN90A ise ADS yani IPS panel. Sadece 50 ve 85 inç QN90A'lar VA panel ülkemizde. Avrupa'daki VA panel olan model QN95A o da ülkemize gelmeyecek. Lütfen forumun önceki sayfalarını okumadan insanlara yanlış bilgi vermeyin. |
2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (19. sayfa)
-
-
Magazada inceledim malesef ips panel.amerika da va panel sadece.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam at ile esegi kiyaslamak gibi olur.tabii ki oled tv standart ips panelli lcd den iyidir.o degil de oled alinacak paraya adamlar ips tv nasil satiyorlar aklim almiyor.
Satıyorlar mı acaba hocam :) Bu sene Samsung, Sony ve Philips el ele verdi LG oledlerini Türkiye pazarının tek kralı yaptı valla. Aynı paraya oled varken kim neden ips panel lcd alsın
-
Bu ulkenin kerizi bitmez:))
logo yanığı düşündürüyor ama. o kadar para verince insan doğal olarak acaba diyor.
-
Hocam Aylardan Beri İps Diye Belirtildi Zaten,Bırakın Alsınlar
-
Hayir bir de iddiali aciklamaniz yok mu :) Ips Panel bal gibi..Va Panel gelmeyecek ulkemize..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung q80a 65lik modelini, ps5 için önerir misiniz?
Diğer 2 seçeneğim, sony x9096h ve sony a80j.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende qn90 alacaktım ama ips panel olması ve 1 hdmi 2.1 olmasından dolayı vaz geçtim tv planlarımı 2022 ye bıraktım. Samsung QD OLED TV çıkartacak 2022 bakalım o nasıl olacak
-
QD OLED modelleri 8k miniled modellerden daha pahalıya çıkacakmış diye duymuştum hocam. Haberiniz olsun
-
Çıksın da hocam bakarız henüz ne tv var ne de fiyat, konuşmak için erken zaten bu dolar kuru ile seneye tv almak hayal gibi bir şey seneye dolar 15 tl olur
-
Zaten bu sene VA panel bile getirmeyen Samsung seneye QD-OLED getirir mi onu da bilemedim 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Işık sızması mı kalmış bu panel ölü...
Bizdekiler lcd IPS panelmiş dostlar...
Telefon çekiminden dolayı da o kadar sızma var gibi gözüküyor tahminimce.
Video ekledim, videoda da sanki OLED ekranmiş gibi siyahlar mükemmel.
Mağazalar aşırı ışıklı olduğu için karanlık ortamda nasıl gözüküyor normal ekranlar bilemiyorum.
Q70T VA panel olduğu için Q70A'dan daha iyi seçenek diye okudum. 9500'e aldım bunu, Q80lerde fiyat epey artıyor maalesef.
Servisten ürün değişimi istememi tavsiye eder misiniz?
[
Bu görüntü fotodan çok iyi, foto çok kötüydü, çok az Bi şeyler var ama önemli değil, sonuçta amiral gemi değil, gelen daha kötü de olabilir...
Ya ips ise ips. Bu televizyonu alanlar biraz paylaşım yapsa. Ben İPS/APS olduğunu bilerek aldım. Önceki tv philips lcd 42" pfl serisi idi. 10 sene sonra emekliye ayrıldı. Yine en az 10 yıl götürecek bir tv aradım. Oled leri eledim o yüzden. Teknoloji Biraz daha olgumlaşsın, micro oled vs vs gelsin sonra bakarız dedin. Philipsdi, lg, sony vs derken samsung 55 neo qled qn90a da karar kıldım. Zifiri karanlıkta tv izlemiyorum, dolayısı ile kontrastından bir şikayetim yok. LG deki kumanda gibi bir kumanda iyi giderdi, bir de tizen os hızlı da olsa, webos daha mı iyiydi bilmem. Android os istemedim zaten. Mibox kullandım iyi biliyorum onu.
Paneli bir kenara koyarsak, cep telefonum da samsung, tv uyumu çok i, çoklu ekran özelliği çok güzel, ile yarayacak gibi.
Ayrıca 2 yıldır mibox üzerinden tvplus ile ip tv üzerinden tv izliyordum. İnternet aynı İnternet ama artık işlemciden midir, tizen os danmıdır bilemem, burada tv kalitesi çok çok daha iyi, dahili uydu alıcısı olduğu için, aprtmandaki dahili uydu ağına da bağladım, uydu kanalları da çok net...
İnernet browser ı hızlı
Kullanıpta porgram öneren, ya da ipucu, gizli özellik vs öneren varsa paylaşım yapalım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlevent -- 15 Ekim 2021; 23:5:35 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefon gece video çekiminde çok iyi olmadığı için daha az belli oluyor bulutlanma ve sızma. Bu attığım videodakinden bir tık daha fazla
Samsung bu durumu nasıl karşılar bilmiyorum fakat üst versiyon 65Q70A ile değişim önerseler Q70A serisi IPS panel olduğu için kabul etmek mantıklı olur mu bilemedim.
Cevap için de teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X