Şimdi Ara

2021 SAMSUNG NEO QLED (mini/micro led) ve QLED TV SERİSİ ANAKONU (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
675
Cevap
23
Favori
76.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben QN85 Aldım hocam bazı arkadaşlar erken almayın tv gibi birşeyler söylüyorlar ancak tv bu ki aldığımız seriler de üst seri olduğunu göz onunde bulundurursak 10 yıl kullanacağım için şimdiden aldım 1.5 sene yatacak belki ama olsun enazından fiyat farklarından kendimizi korumuş olduk diye düşünüyorum.

• kyazmaci468 kullanıcısına yanıt

Bencede en mantıklısı öyle gibi seneye bu fiyatlara belki daha düşük bir model alacağız. Kurulum olayını nasıl yaptırdınız.

• Rizacan67 R kullanıcısına yanıt

Servis gelip kurdu baktık incelediler sağolsunlar düz renkli ekrandan tutun da videoya kadar ekran köşelerindeki açıklıklar kasa açıklıkları olsun herşeye baktılar garanti başladı mecburen sonra tekrardan kutuya koyduk.

Teşekkür ederim :)

• Burak Hocamın desteği ile 55QN90A alarak aranıza katılmış bulunuyorum.  

@Burak_Keskin06

Hayırlı olsun güle güle kullanın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler :)

Yerel kanallardaki performansı nasıl hocam upscale özelliğini merak ediyorum yapay zeka vs birsürü şey saydılar alırken ama çeyizlik aldığım için kullanamadım netflix gibi dijital platformlarda her tv bir nebze güzel görüntü gösteriyor ancak günlük tv kullanımı nasıl ?

• Hocam bende yeni aldım mediamarkta falan incelediğim kadarıyla biliyorum. @thunder1983 kullanıyor diye biliyorum o daha çok yardımcı olabilir. Siz kurulum yaptırmadınız mı garanti başlıyormuş heralde fatura tarihinden itibaren

Kendi gözünüzle gidin bir markete izleyin karşılaştırın en sağlıklı kararı vereceksiniz bu şekilde ben memnunum .

• Oralarda mükemmel zaten ama oralarda hep demolar var video tarzında ana karasal tv kanalları nasıl onu merak etmiştim

Gerekli ayarları yaptıktan sonra gayet iyi diyebilirim .

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
    QN90 kurulduktan sonra ilk izlediğimde özellikle karasal yayınlarda çamur gibiydi hemen iade etmeyi düşündüm. Hatta servise gittim dedim bu tv bozuk gelin bakın🤭. Neyse bir kaç gün ayarları alt üst ettikten sonra Tv kendine geldi. Şu an karasal yayın için memnunum. Sizin karasaldan beklentiniz nedir? karasal yayını alsın görüntüyü işlesin evirsin çevirsin 4k gibi versin gibi bir beklentiniz varsa Tv de öyle bir özellik yok. Karasal yayınlarda kanal dan kanala hatta aynı kanaldaki dizi yada herhangi bir programda bile kalite değişiklik gösteriyor mesela a,b,c,d kanalları baya iyi iken c,d,e kanalı berbat iyi olan a,b,c,d kanalında x dizisi 4k gibi gelirken z dizisi hayal kırıklığı durumlar böyle tv de ne kadar ekmek o kadar köfte durumu var. 4k filmlerde yada youtube da Ips panel bile olsa bence parasının hakkını fazlasıyla veriyor. Neticede kendi görüşüm karasal yayın 1 tık daha iyi olabilirdi diğer içerikler gayet güzel.

• sonic33 S kullanıcısına yanıt

Ayarları paylaşabilirseniz bende geldiğinde yapayım. Birde yayıncıları falan izledim onlar işlemci ile normal görüntüyü 4kya çeviriyor tarzında söylüyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rizacan67 -- 13 Haziran 2022; 15:30:25 >
    Kağıt üstünde

• sonic33 S kullanıcısına yanıt

Dün c1, x90 ve qn90a karşılaştırdım mediamarkta hepsinin karasal yayın kötü aslında hatta en iyisi gene qn90a oldu bizim için

• Merhabalar, teşhir ürün alınır mı alınır ise biraz alakasız ama aşağıdaki iki üründen hangisini almak mantıklı olur

65QN90A - 22.000 TL
    65Q80A - 16.500 TL

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TM01 kullanıcısına yanıt

aradaki fark yüksek. 80a al.

• TM01 kullanıcısına yanıt

OLED Kadar olmasada led televizyonlarında ömrü var. Bence televizyonda biraz sıkıntı yaratabilir teşhir ürün ama illa alacaksanda bütçen müsaitse tabiki 90a ama değilse hangi özellikler extrada olarak var ona bakarak sizin için o özellikler gereksiz ise 80a alabilirsiniz. ( Ben daha yeni 55 olanı 21 bine aldım 90a )

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.