Şimdi Ara

2021 SONY BRAVIA TV(Ana Konu) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
864
Cevap
48
Favori
86.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olumlu bir geri dönüş gibi görünüyor. Merkezin elinde tv yok demişler ancak şu an iki model de yetkili satıcılarında satışta var. Merkezin elinde tv olup olmaması neyle ilgili orası muamma.. Yani merkez denilen yer bu tarz değişim vs. sebeplerle hiç mi stok bulundurmaz.. Satış sitelerine yüzlerce stok sağlayan koca merkez bir tane değişim için 1 ay mühlet istemiş ilginç..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada tüketici hakem heyetine başvuru için fiyat sınırı varmış. TV'nin fiyatı bunu çok üstünde. Bu durumda önce adliyeden arabuluculuk başvurusu yapıp, karşı tarafla anlaşılmaz ise yine adliyede tüketici mahkemesine gitmek gerekiyormuş. Yani süreç çok yıpratıcı ve uzun oluyor. Canım sıkıldı. Herşey yolunda gider inşallah, Aralığı bekleyeceğim.

@WindWild @Exheo

• baykanah B kullanıcısına yanıt

Fiyat sınırı neymiş ki hocam? Bunu duymamıştım daha önce açıkçası

• Exheo kullanıcısına yanıt

Ben de yeni ögrendim ust sinir 11bin kusurmus THH icin.

https://ticaret.gov.tr/tuketici/tuketici-hakem-heyetleri/tuketici-hakem-heyetlerine-iliskin-bilgilendirme-metni

Anlamadigim sey su, degisim olayi tvyi aldigim yerden yapilmiyor mu servis raporu ile? Merkez kendi mi yolluyor da stok yok bekleyin diyor? Kafamda deli sorular..

@Exheo

• 55A80J değerlendirilebilir fiyat bence olması gerektiği kadar ama öyle özel bir indirimde değil,

https://www.gittigidiyor.com/televizyon/sony-xr-55a80j_spp_961767?id=734050073

Bestbuy ABD fiyatı ise şuanda 1400$

fiyatlar yakın sayılır.

güncelleme 17 kasım : paylaştığım gün 16k idi şimdi fiyatı 21k olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi payda -- 17 Kasım 2021; 16:20:2 >
  • baykanah B kullanıcısına yanıt

Üst sınır olayı saçmaymış. Yeni üst model tvlerde 65 inçi geçtim 55 inç bile yok ki 11 bine. Nasıl olacak sorun yaşayan herkes adliyeye mi gidecek? Doğruysa aşırı saçma

• SONY BRAVIA XR55X92J Mediamarkt'ta şu an 11874 TL.

Bir daha bu kadar indirim olmaz sanırım.

• Saint2 S kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz önce ben aldım x90j den ne farkı var? Sadece ayak tasarımı mı yoksa teknik olarak da var mı? Ayrıca avantajix de kullanabilirsiniz..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mustafa2790 M kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim sadece ayak farkı var.

• bu model nasıldır, fiyatı görünce aldım 1 adet. Netflix 4k , 4k lig maçları , youtube 4k izleniyor evde sadece, normal tv asla izlenmiyor.

15999tl uygun geldi, artı eksileri için yorumlarınızı bekliyorum.

• losthell kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı olsun hocam.Bulunduğunuz il İstanbul civarımı???İzmir ve civarına Amazon gönderim sağlamıyor.Sipariş veremiyorum….

• smolwarf S kullanıcısına yanıt

İstanbuldayım hocam, yalnız cihazı aldım ödemesini yapmadım bekletiyorum, tv orta sınıf bir tv bunu biliyorum fakat boyutu çok cezbetti.

Bir fikrim yok açıkçası henüz inceleyemedim. RTINGS incelemesine göre berbat bir tv  

IPS panel olması lazım sizin aldığınız TV….75X90J 21Bin olması lazım şuan Amazon’da.

• smolwarf S kullanıcısına yanıt

evet ips panel, tek sıkıntı bu zaten, en son lg ips panel monitör aldığımda siyahlar o kadar kötüydü ki ben de fobi oldu ips işi.

x90j 22599,00 tl , arada 6600tl fark var, bu neredeyse ps5 parası o yüzden bu kadar fark vermeyeceğim kesin.

tv'yi bir markete gidip görmem lazım , müsait olunca bakacağım ona göre alacağım.

Bende IPS kullanıyorum.TV küçük geliyor gözüme.65 inç bakıyorum.Bir değişim yap derim.

Açıklamada 60 inç yazıyor bu fiyatta sıkıntı olabilir 75x90j de

• oski32 O kullanıcısına yanıt

2-3 tv daha baktım hepsinde 60 yazıyor .

tv hakkında çok az bilgi var , rtings yerlerde fakat bu fiyata 75 sony'de kaçmaz diyorum bir yandan  

Fiyatı çok iyi 27bine almıştık baldıza görüntü çok güzel bence o fiyata kaçmaz ama görüntü özellikleri hep yanlış açıklamada cm filan ihtiyacı olan kaçırmasın diğer 81j 15999 a güzel fiyat ama fark var

• oski32 O kullanıcısına yanıt

hocam yanlışınız var , tv en fazla 21000tl'yi görmüş . sizin model aşağıdaki olmalı ki o da güzel düşmüş

• kd75x81j

Nasıl bir tv Renkleri çok canlı gelmedi ama. Ps5 Netflix vs alıp kullananlar bir yorum yapabilir mi

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.