Sos fende son zamanlarda tekrar ettigim sorulardan epey soru tutturdum, o yönden iyi gibiydi. Orta seviye diyebiliriz. Türkçeyi emin olmadan çözdüm genel olarak kötü de gelse iyi de gelse şaşırmam. Matematikte ilk başta sayfaları çevirirken çok şaşırdım bu kadar yeni nesil olamaz diye. Cozerken de ağlayasım geldi 12 boşumun yaninda sallamasyon cozdugum sorular da var. Zamanım yetişti fakat boşları uğraşsam da çözemedim, o psikolojiyle devam etmek cok zor geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2021 TYT niz NASIL GEÇTİ (ANA KONU) (7. sayfa)
-
-
Matematikte ilk 20 fena değildi ama uğraştırıcıydı 20den sonrası çok zorladı geometri de zor geldi yıl içinde ortalama mat netim 33 34 idi sınavda anca 30 işaretledim 2 3 sallama zaten geldiğimden beri yaptığım tek şey ağlamak daha berbat geçemezdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: McNuItyDokuzgen sorusu 50’ydi
50 yi işaretlerle küfür ettim sinir etti soru onun yüzünden matta 4 boşum var
quote:
Orijinalden alıntı: 77yuyTürkçe zor muydu yoksa mat tan süre mi yetişmedi umarım yarın daha iyi yaparsın
Yok ilk türkçeyi yaptım ilk bitermem 35dk sürdü dönüp 5dk daha baktım ama 5 tane soruyu anlayamadım zordu
Hızlı çözerken dikkat hatam çıktıysa tabi orası ayrı
quote:
Orijinalden alıntı: miikasa
Matematikte ilk 20 fena değildi ama uğraştırıcıydı 20den sonrası çok zorladı geometri de zor geldi yıl içinde ortalama mat netim 33 34 idi sınavda anca 30 işaretledim 2 3 sallama zaten geldiğimden beri yaptığım tek şey ağlamak daha berbat geçemezdi.AYT’ye odaklan. Herkes için zordu
-
Çok zordu beni yamulttu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Eskiler hala burada takılıyorsa 2017 YGS-LYS döneminden beni tanıyan çıkacaktır. Yıllar sonra buna da girdim nostalji yaşama adına :) 4 yılda bariz gerilemem de vardır muhakkak ama sözel kısmı gayet kolay geldi bana özellikle ÖSYM'nin geçmiş yıllarda sorduğu yoğun anlamlı ve uzun paragraflarından oluşan Türkçesi bu sene çokça paragraf sorusu olmasına rağmen neredeyse hiç yoktu keza sosyal soruları da zorlayıcılıktan uzaktı bence. Matematiğin bu sınavın belirleyici testi olduğunu düşünüyorum benim girdiğim 2017 yılında da matematik çok uğraştırıcı ve zor sorulardan oluşuyordu. O sınavda belki 12-13 soru eleyiciyse bunda da 7-8 tanesinin ciddi anlamda zor olduğunu düşünüyorum. TM çıkışlı olduğumdan fen hakkında bir fikrim yok ama yıllardır fen testlerinin ilk tur sınavlarında çok zor olmayan sorulardan oluştuğunu hatırlıyorum, fiziği sözelleştirerek zorlamaya çalışıyorlardı sadece aklımda kaldığı kadarıyla. YKS'ye geçildikten sonra puanlar,sıralamalar ne olmuştur bir fikrim yok ama 2017 YGS'den forumun diliyle "birkaç tık" aşağıda bir sınav olduğunu düşünüyorum 2010 gibi falan geleceğini hiç sanmam ama benimki de sadece tahmin sonuçta, herkese geçmiş olsun ve yarın başarılar :)
-
Tarihin en basit tyt sınavıydı
Sınavda mısın hala hocam?
quote:
Orijinalden alıntı: Bob The SpongeŞimdiye dek 118 kişiye ulaştık. Şimdiye kadarki sonuçları size sunuyorum:
Alıntıları Gösterfaydalı uygulama
-
2019-2020 tytnin her ikisine girmiş biri olarak bu sene öylesine girdim aşırı dikkat ederek çözmedim soruları ama türkçe ösym ayarında bir türkçeydi hemen hemen ama sanki geçen yıla göre daha kısaydı paragraflar, fende hatırlamadığım birkaç konu vardı örneğin hücre zarı konusunda arada kalınılabilirdi ve optiği hatırlamıyordum ama onun dışında fen kolaydı, sosyalde bir iki soru dışında ( biri dindeki kişi sorusu diğeri felsefedeki saf bilgi sorusu) kolay yapılabilirdi, tarih direkt yorum sormuştu ve coğrafya falan da bilinen yerlerdendi, matematik biraz uğraştırdı klasik tyt tarzıyla normalinden biraz daha uzun ve karmaşık sorular sormuşlardı 15. sorudan sonra yetişmezse süre açısından yetişmemiştir diye düşünüyorum, yoksa aşırı uğraşıp çözülmeyecek soru bir ya da ikidir. ben o süreyle alakalı kondisyonumu kaybettiğim için pek de 40 ta 40 ını da işaretleyeyim diye uğraşmadım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Gelmiş geçmiş olsun. Zordu kolaydı mevzusunu boşverin. Sınav geçti gitti artık. Tyt ye takılı kalmayın yarın ayt var.
nasıl geçti?
Dedim ya hocam, süreyi verimli kullanamadım, mezunluğum tescillendi :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yeterli oldu diyen 50net tayfadır
hakkında hayırlısı hocam yapacak bir sey yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X