yok hocam bitti sınavlar haziran içerisinde sözlü sınavlar pandemi döneminde 4ve5ler içinde zoom aracılığy ya da ankuzem üzerinden yapıldı pdö, apy çalışmalrı, sunumlar da bu yollarla yapılmıştır |
2021 TYT niz NASIL GEÇTİ (ANA KONU) (9. sayfa)
-
-
this.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ankaratıplıyok hocam bitti sınavlar haziran içerisinde
sözlü sınavlar pandemi döneminde 4ve5ler içinde zoom aracılığy ya da ankuzem üzerinden yapıldı
pdö, apy çalışmalrı, sunumlar da bu yollarla yapılmıştır
sınavda herkes maske takıyormuydu hocam sıralar arası 1 kişi mi vardı virüs kapmaya müsaitmiydi
-
Beyler Türkçede yorum sorularını ne yaptınız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Matematik nasıldı arkadaşlar zor mu gene?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-9A6DA2655
Bu mesaj silindi.maske varmıydı herkeste hocam sıralar arası nasıldı
-
GİRDİGİM EN KOTU DENEME.Tesekkurler gerizekali kendim.
Yav o matematik neydi öyle. Hadi Türkçe Fen falan yine fena değildi de...
-
quote:
Orijinalden alıntı: TROHNETYav o matematik neydi öyle. Hadi Türkçe Fen falan yine fena değildi de...
çoğu kişi matematikten yakınıyor hocam bu tytde asıl mat netleri sıralamaları belirleyecek gibi
-
up
-
quote:
Bu mesaj silindi.Nasıl yani hocam herkes dip dibe maskesizmiyfi sınavda ee virüs kaparsak nolcak
quote:
Bu mesaj silindi.Nasıl yani hocam herkes dip dibe maskesizmiyfi sınavda ee virüs kaparsak nolcak
ne maskesi hocam sınıfa girdiğim anda laps diye indirdim maskeyi hatta ortasında çıkarıp masaya koydum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sınavdan çıkıp avmye gidene kadar hiç takmadım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötüydü, bir şeyler işaretledim ama kaçını bilerek işaretlediniz deseniz cevap veremem. :))
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X