Şimdi Ara

2021 TYT niz NASIL GEÇTİ (ANA KONU) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
39.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim kız sınava girdi.Denemelerde 110-115 arası net yapıyordu.Apotemi ve derece yayınları gibi zorlarda da 100-110 arası çıkarıyordu.Mat.netleri ise orta-zor denemelerde 33-37 arası değişiyordu.Bu sınavda ise mat.ten 10 boşu varmış.Süre yetmemiş.Diğer bölümleri full işaretlemiş.Yani mat.sınavı oldukça eleyici olmuş.

• Bir hafta yatarsın geçer ne olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

sınavdan çıkıp avmye gidene kadar hiç takmadım.

Aradan bir sene geçmiş hala maskenin kullanılması bile resmen cahillik başka bir şey değil, çoğunluk günden güne değiştiriyor maskesini bunlar hastalığı daha da yayıyorlar. Acilen kalkması lazım maskenin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3C120B679

Nasıl yani hocam herkes dip dibe maskesizmiyfi sınavda ee virüs kaparsak nolcak

Alıntıları Göster

Bizim sınıfta ben ve bir kızdan hariç kimsede maske yoktu.Valla ter içinde çözdüm ama olsun korona olmaktan iyidir eğer buna rağmen bulaşırsa yapacak bir şey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Matematiği zor Türkçesi yapılabilir sınav bana göre Türkçesi zor matematiği yapılabilir sınava göre öğrenciler için daha uygun bir sınav .

• quote:

Orijinalden alıntı: GUEST-078296

Bu mesaj silindi.

Maalesef kötü hocam ryanbabel'le beraber normal netlerimizden 15/20 net aşağısı gelecek.

• TAHA_Fe kullanıcısına yanıt

kanka merak etmeyin yüzdelik dilim önemli sınav bayağı zordu bence

• quote:

Orijinalden alıntı: GUEST-078296

Bu mesaj silindi.

İnşallah hocam.

• Sinavin zorluk derecesine bakarsak hangi yila benziyor??

• Geçen sene matematik 35 net yapmıştım bu sene 15 mat işaretledim ( hepsi doğrudur buyuk ihtimal fakat 5 tane soruya falan mal gibi takıldım deli olucam)

• Davidzwezda kullanıcısına yanıt

:(:( bu sınav zorluğu çok fazlaydı

• Mihmander kullanıcısına yanıt

Hiçbir yila

• naber0 N kullanıcısına yanıt

mat zordu 2015, 2017 gibi bir sınav ama onlar ygs idi bunun tyt olması değerlendirmede yetersiz kalıyor

• up

• quote:

Orijinalden alıntı: Ankaratıplı

mat zordu 2015, 2017 gibi bir sınav ama onlar ygs idi bunun tyt olması değerlendirmede yetersiz kalıyor

ee tabi biraz öyle duruyor . 2015 ygs sınavı 160s-160dk üzerinden değerlendirilen bir sınavdı . Türkçe olarak sürelerin kafa kafaya gitmesi söz konusu. o dönemki avantaj şu oluyordu . 40 soru sosyal bilimler 20-25 dakika bitince matematiğe ek süre kalması gibi ama şu an zaten 120-135 olarak verildiği için o süre doğrudan verilmiş oluyor. 2015 ösym tarihinde değişimin başladığı senedir zaten. çok zor bir sınav değildi ama eleyiciliği yüksek bir ygs sınavıydı. bu sene sorular açıklanmadı henüz ama bekleyelim görelim. ÖSYM sınavlarının temel prensibi var. Süre değerlendirmesini doğru yapan kazanıyor. Bugün girecekleri sınavda süre sorunu yok. Bugün eğer zorsa zordur değilse değildir. Dün yapılan sınavı 2 saat yerine 3 saat zaman verilse muhtemelen hepsi yapardı . Olay zorluktan ziyade süre kontrolü.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.