Şimdi Ara

2021 TYT niz NASIL GEÇTİ (ANA KONU) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
3
Favori
39.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Matematik zordu . Sene içinde 30-35 mat gezinirken ve hatta MSÜ de dahi 29 net yapmisken şimdi 20 net falan yapmisimdir. mk sınavdan onceki son mat netim 30.5 di bir de . 2019 tyt Matta dahi 32 net yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KüçükPeçete -- 26 Haziran 2021; 15:10:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • trez kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam 1 sene daha buralardayım inşallah :)

• O kadar garipti ki umarım kaydırma falan olmamıştır. Onun harici sadece mat kötüydü, bu arada kaydırmaktan korkan var mı benim gibi suan

• Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt
    oniki yanlıştan az yaptıysam iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kurtçu Restrop

oniki yanlıştan az yaptıysam iyi

nasıldı sınav hocam yorumlar mısınız 

• Yorumlara dayanarak ve çevreden gelen yorumlara göre matematik sınavın asıl eleyiciliği ve zorluğunu oluşturan kısmını oluşturmuştur. Zamanın kısıtlı olması da sorularının yetiştirilmesinde büyük sıkıntı vermiştir. Diğer derslerde ortalamaya yakın gelmiştir.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    Ha şöyle sonunda mantıklı konuşan biri

• Aynen hocam , gözetmenler korka korka çıkartmaya çalışıyordu karekodu.

• Ankaratıplı kullanıcısına yanıt
    hocam net zordu yurttan oda arkadaşım yan sınıftaydı ilk bine oynuyor üç senedir telefon bilgisayarsız yaşıyor çocuk ben hayatımda böyle mat görmedim diyordu. benim özelimde sos mat temel kavram soruları fen elli dakika kalana kadar mat sonra türkçe artan sürede mat boşlar çözüyordum her zamanki planımda çözdüm sosta tarih biraz kolaydı fakat güzel ve eleyici sorulardı tbmm ve teşkilatı esasiye soruları. coğrafya baktığım yerlerden geldi. felsefeden soru gösterseniz hatırlamam ama kolay değildi. dinde de yorum soruları zorlayıcıydı. bilgi bir tane vardı kolaydı. bu kadar derinlemesine sosyal analizinden sonra şunu söyleyeyim en kolay dersti sos. matta ilk sorular basitti on dakikada onbir soru falan çözdüm. fene geçtim ve en zor fendi sene boyu çözdüğüm abartısız msü kimyası on saniyede bitmişti bu kimya zorlayıcıydı. soru başına çok hatırlamıyorum ama gayet güzel sorular vardı elektron havuzunu daha önce duymamıştım hiç zor bir soruydu sanırım meb kitabından. fizikte ince detay sormuşlar. bioyu hiç hatırlamıyorum. mat herkesin malumu zordu. fazla yoruma gerek yok. tr kolay diyorlar ama doğru yapmaya çalışırsan gayet de zordu ankara üniversitesi sorusunu boş bıraktım paragraflara ayırma akışı bozan cümle en rahat olduğum soru tipleriydi benim açıkça söylüyorum ikisi de çok zordu.

• total

• quote:

hocam net zordu yurttan oda arkadaşım yan sınıftaydı ilk bine oynuyor üç senedir telefon bilgisayarsız yaşıyor çocuk ben hayatımda böyle mat görmedim diyordu. benim özelimde sos mat temel kavram soruları fen elli dakika kalana kadar mat sonra türkçe artan sürede mat boşlar çözüyordum her zamanki planımda çözdüm sosta tarih biraz kolaydı fakat güzel ve eleyici sorulardı tbmm ve teşkilatı esasiye soruları. coğrafya baktığım yerlerden geldi. felsefeden soru gösterseniz hatırlamam ama kolay değildi. dinde de yorum soruları zorlayıcıydı. bilgi bir tane vardı kolaydı. bu kadar derinlemesine sosyal analizinden sonra şunu söyleyeyim en kolay dersti sos. matta ilk sorular basitti on dakikada onbir soru falan çözdüm. fene geçtim ve en zor fendi sene boyu çözdüğüm abartısız msü kimyası on saniyede bitmişti bu kimya zorlayıcıydı. soru başına çok hatırlamıyorum ama gayet güzel sorular vardı elektron havuzunu daha önce duymamıştım hiç zor bir soruydu sanırım meb kitabından. fizikte ince detay sormuşlar. bioyu hiç hatırlamıyorum. mat herkesin malumu zordu. fazla yoruma gerek yok. tr kolay diyorlar ama doğru yapmaya çalışırsan gayet de zordu ankara üniversitesi sorusunu boş bıraktım paragraflara ayırma akışı bozan cümle en rahat olduğum soru tipleriydi benim açıkça söylüyorum ikisi de çok zordu.

geçmiş olsun hocam, geçen seneye göre ders çıkarıp zorluk katsayısını baya artırmışlar:(

yarınki sınavda inşallah daha iyisini yaparsınız, başarılar 

• SuparaFanı kullanıcısına yanıt
    Yapmayın be, üzüldüm. Umarım başarırsınız seneye.

• ÇOK KOLAYDI DÜRÜST OLUCAM

• quote:

Ankara Üni. sorusu neydi hocam merak ettim

• Ankaratıplı Hocam sizin fakültede bu yaz sözlü sınavları da mı yapılıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustang2007 -- 26 Haziran 2021; 15:11:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktalama sorusu hocam aslında halil inalcık hakkındaydı. özel ders hocam ankara ünisindeki fakültelerin yazılışlarını özellikle anlatmıştı keşke iyi dinleseydim

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.