Devlet Üniversiteleri : Vakıf Üniversiteleri : Katılımcıların Verileri : Türkiye Ortalaması : Bütün ortalamalar FF :( Kaynak ve ayrıntılar : < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-523C67B3C -- 16 Temmuz 2021; 18:49:17 > |
2021 Üniversite Memnuniyet Sonuçları Açıklandı
-
-
İstisnasız bütün sıralamalarda bir Çankaya vakası oluyor
-
Bu araştırma bir üniversite 'ranking' olmadığı için en üstte Abdullah Gül çıkabilir elbette. Merak edip metodolojisine baksaydınız sıkıntı olmayacaktı zaten de kim okuyacak bir sürü yazıyı.
-
Örneğin Boğaziçi geçen senelerde hep en üstlerde olurken Melih Bulu etkisiyle üniversite yönetimi memnuniyetinde en sonlara düşünce sıralamada geriye düşmüş. Uzun uzun her şeyi açıklamışlar ama okumak lazım.
-
Boğaziçi öncekilerinde de alttaydı. Daha bir düşüş olmuş olabilir bilmiyorum ama bu listede Boğaziçi hiç en üstlerde olmadı.
-
Geçen sene devlet üniversiteleri sıralamasında 2. olmuş
-
Hmm, genel sıralamada benim bildiğim 10 civarı geziyordu hep ama demek ki bu sene ekstrem bir düşüş olmuş. Bence öğrencilerin protest bir tepkisi olmuş bu.
-
Her yerde FF yazıyor Ülkemizdeki üniversitelerin hali işte, 81 ilde 81 üniversite kurduk diye seviniyorlar ama 70 tanesi FF alıyor
-
GTÜ ne kurban seneye 1 numara olacak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Abdullah Gül'den sonrasini okumadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Türkiye ortalamalarını ve katılımcıların verilerini ekledim. Veriler 42.353 öğrenciden toplanmış
-
Muhtemelen öyle oldu
-
alt yapısı olmayan üniversiteye altyapısına 85 puan verilmiş puahagaha neyse anket yapılan örneklemde hangi bölümden öğrenciler olduğu belli değil :D
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıldızı 3 e koyan kim varsa aklını s*km
-
faydalı up
-
bruh
-
Faydasız down
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bu araştırma bir üniversite 'ranking' olmadığı için en üstte Abdullah Gül çıkabilir elbette. Merak edip metodolojisine baksaydınız sıkıntı olmayacaktı zaten de kim okuyacak bir sürü yazıyı. |
Benzer içerikler
- üniversiteyi bırakmak
- ayt fen kaç ayda biter
- kunduz yorumlar
- mercedes otomotiv mühendisliği maaşları
- tyt 60 ayt 30 net kaç bin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X