Şimdi Ara

2022'de sinava girecek arkadaşlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
29
Favori
6.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Garavel16 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şimdiye kadar optik ve dalga hariç 2 fizik kaynağını bitirdim. Ama mesela elektroskop konusunda kendimi hâlâ yetersiz görüyorum. 3. bir kaynaktan pekiştirmeyi tavsiye eder misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ein ausländer -- 4 Ağustos 2021; 19:16:22 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Açıkçası ben tavsiye etmem. Eksik gördüğünüz kısım mesela tam olarak nedir? Çünkü bence 2 kitaptan sonra oturması gerekiyor. Temelde bir sorun olabilir veya ezbere gitmiş olabilir misiniz? Youtube 'dan konu ile alakalı orta orta üstü soru çözen kanalları takip edebilirsiniz. ESS'ye bakabilirsiniz, Ozcan Aykin da forum tarafından çok beğenilir ona göz atabilirsiniz

Eger yine olmazsa olabilir çünkü yapacak başka bir şey yok gibi hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garavel16 -- 4 Ağustos 2021; 19:26:6 >
  • Garavel16 kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi elektroskop kısmında biraz sıkıntım var. Ezbere gittim sanırım, konunun mantığını tam kavramadım. ESŞ’ye baksam iyi olur gibi. Konunun mantığını oturtuyor diyorlar.

• elinize sağlık hocam, faydalı konu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • faydalı up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 4 Ağustos 2021; 21:12:56 >
  • Olabilir hocam.goz atin derim ben ESŞ ile çalışmıştım.

• checkwallx kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam elimden geldiğince yazmaya çalıştım

• d4mla kullanıcısına yanıt

Tesekkurler hocam sag olun

• Tesekkur ederim hocam

• yutup+branş denemesi kombosu yap hocam internetten pdf bulup öyle çıkart mesela ben öyle yapıyorum

• Telegram

• İşte vizyonlu biri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teşekkürler hocam faydalı bir yazı olmuş. tyt'de deneme ağırlıklı gitmek çok önemli de işte piyasada ne kadar kaliteli deneme var hocam?

başlangıçta kalitesi çok iyi olmasa da deneme denemedir diyip elimize ne geçirebiliyorsak çözüp kaliteli olan yayınların denemelerini son 1-2 aya mı bırakmak lazım sizce? veya sonbahar kış zamanları bölüm denemesi ağırlıklı mı gitmek lazım? bölüm denemelerini birleştirip genel deneme yapmak gibi mesela

• -memento mori kullanıcısına yanıt

Hocam her sene 3 4 tane lokomotif yayın olur herkesin beğendiği. Bu sene Rasyonel,3D,345 favoriydi mesela bunları son 1 2 aya bırakırsınız. Ondan önce ortalama yayınevlerinin denemelerini çözebilirsiniz veya dediğiniz gibi alanları birleştirip genel deneme yapabilirsiniz. Yeter ki çözün bence hocam.

Ayrıca kaliteli deneme sayısı cok cok fazla değil. Dediğiniz gibi alanları birleştirip ilerlemek de çok güzel olur. Bu sene Bilgi Sarmal basitti mesela basta o tarz seviyede olan denemelerden başlayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Garavel16 -- 5 Ağustos 2021; 1:34:53 >
  • up

• Garavel hocam 2 tane sorum olacak
    Kırıkla hazırlanmak hakkında
    3.sene mezuna kalmak hakkında hocam birde

• hocam tyt mat icin 345ten sonra 3d ilerledim cogu konuda fakat biraz boyama kitabi gibi. 345den sonrasi icin sarmal mi alayim yoksa orijinal mi sizce? 345 klasikleri kolay oldugu icin cap fasikulleri + sarmal veya orijinal nasil olur sizce? bir de agustos sonuna yetismeyecek gibi tyt mat - tyt fen. eylul sonu gibi bitmesi sikinti yaratir mi?

• Hocam Bekir Avşar kırıkla hazırlanmak çok zor demişti bir de sanırsam hedefiniz başka bir bölümse kırıkla hazırlanmaya pek yanaşmayın demişti ki OBP cidden etkili ben kırıkla hazırlanmazdım ama sınavın da ne olacagını kestırmek zor. Yine de her şeyin üstesinden gelinir. Bence bunu siz daha tecrübeli insanlara danışın derim hocam.

Hocam ben 25-30k arası beklıyordum forumda konu acmıstım 2 kez. Olmazsa mezuna kalırım diye. Elbette ki psikolojisi daha zor olur. Bence bir gün bunun provasını yapın hocam mesela 8-9 saat ders çalışın. Şu an size bu ne hissettiriyor ? Ona göre karar verin derim ama şu da var insanlar 25-30-35 yaşında bile yeni üniversite okuyor. Aralarında tıp , diş okuyan bile var. O yüzden hedefinize çok uzaksanız, psikolojiniz kaldıracaksa bence kalınabilir ama bunları bence iyi tartın hocam. Şahsen ben sene farkına pek önemli bir gözle bakmıyorum çünkü ne zaman öleceğimiz bile belli değil. İnsanın sevmediği bir işi 30 sene yapmaksa sevdiği iş için 1 sene daha çabalaması güzel olabilir. Tabi mevcut sıralamanın daha kötüsünü yapmak da var. Bunları iyice düşünün derim hocam.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.